• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۹۳۶۴
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۳
قزوین » سیاسی
خطیب جمعه قزوین

سپاه پرقدرت و متقدر در منطقه

حجه الاسلام‌ والمسلمین علی قابل : قدرت و موفقیت‌های سپاه در دنیا موجب کینه و ترس آمریکا از این شجره طیبه شده است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حجه الاسلام‌والمسلمین علی قابل گفت: آنچه سپاه پرقدرت و متقدر در منطقهکه باعث شده تا دولت آمریکا سپاه پاسداران را در فهرست گروه‌های تروریستی معرفی کند، موفقیت‌های داخلی و بین المللی پاسدارانی است که در بسیاری از عرصه‌ها مانع تحقق اهداف شوم امریکا و استکباتر جهانی علیه مسلمانان و مظلومان عالم شده اند. 
وی با محکوم کردن اقدام آمریکا در توهین به ساحت نیرو‌های مومن و ارزشی سپاه پاسداران افزود: به نظر می‌رسد این مسئله به ذات و روحیه ترامپ برمی گردد که قبلا هم سابقه زیادی در این قبیل اقدامات داشته و البته این کار بدون پاسخ نخواهد ماند.
امام جمعه موقت قزوین افزود: آمریکایی‌ها البته با چنین کار‌هایی در حال آزمودن ملت‌ها هستند و چنانکه قبلا در نظر داشتند قدس را پایتخت اسراییل کنند؛ امروز هم فکر می‌کنند چنین اقدامی بی جواب می‌ماند، در حالی که ملت ایران اجازه نمی‌دهد به سپاه پاسداران که برخاسته از خودشان است چنین تعرضی شود.
حجت الاسلام قابل با بیان اینکه تروریست خواندن سپاه پاسداران به خاطر شکست‌های مختلفی بوده که دولت آمریکا در طول چهار دهه از سپاه پاسداران متحمل شده است، گفت: آمریکا در دوران انقلاب به دنبال شکست کودتای نظامی خود با حمایت و برپا کردن غائله کردستان و ترکمن صحرا و چند شهر دیگر قصد تجزیه ایران را داشت، اما با مقاومت همین سپاه پاسداران توطئه هایش خنثی شد.
امام جمعه موقت قزوین با اشاره به الهام کشور‌های منطقه از سپاه برای مقاومت در برابر استکبار، تاکید کرد: بسیج بیست میلیونی از اقشار مختلف توسط همین سپاه سازماندهی شد و امروز نه تنها در ایران بلکه در سایر کشور‌های منطقه از جمله لبنان، عراق، یمن، سوریه و بسیاری دیگر از کشور‌ها به یک الگو تبدیل شده است.
وی گفت: اسارت سربازان آمریکایی در خلیج فارس توسط پاسداران، خنثی شدن توطئه ربودن هواپیما‌های ایرانی، موفقیت‌های سپاه در مقابله با جنگ نرم امریکا، تجهیز کشور به موشک‌های نقطه زن، شکست امریکا و استکبار جهانی در جنگ نیابتی سوریه که توسط پاسداران اتفاق افتاد از مواردی است، که باعث شده آمریکا این چنین از سپاه پاسداران کینه به دل گرفته و آن را  به عنوان گروه تروریستی معرفی کند.
امام جمعه موقت قزوین گفت: آمریکا باید بداند پاسداران امنیت ایران، فقط سپاه نیست؛ بلکه ارتش و نیروی انتظامی هم سپاهی هستند و همه آن‌ها مقابل استکبار خواهند ایستاد.
امام جمعه موقت قزوین در بخش دیگری از سخنانش به سیلاب‌های اخیر اشاره کرد و  گفت: دو حقیقت در این حوادث بر ما روشن شد؛ یکی آن که بخش عمده‌ای از این حوادث ناشی از بد عمل کردن برخی از مدیران بود و تمام این اقدامات برای کنترل و مدیریت بحران می‌توانست پیش از بروز چنین اتفاقاتی انجام شود.
حجت الاسلام قابل افزود: حقیقت دوم، وحدت و همدلی و مشارکت و کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردمی بود که با وجود معیشت سخت این روزها، جلوه‌های زیبایی از همبستگی و ایثار و نوع دوستی را آفریدند.
وی تصریح  کرد: سیلاب خسارت زیادی به مردم برخی از استان‌های کشور وارد کرد و بعد از این هم احتمال خسارات بیشتر برای ساکنان منازل سیل زده وجود دارد؛ از این رو از مردم نوع دوست استان دعوت می‌شود به کمک‌های خود به حادثه دیدگان ادامه دهند.
وی همچنین با عرض تسلیت به مناسبت دومین سالگرد ارتحال آیت‌الله باریک بین نماینده سابق، ولی فقیه در استان و امام جمعه فقید قزوین گفت: وی در عمر هشتاد و اندی ساله خود نمونه‌ای از انسانی با تقوا، وارسته، زاهد و ساده زیست بود که در عرصه‌های انقلاب و دفاع مقدس نقش آفرینی و حتی فرزندش را در این راه تقدیم نظام کرد.
امام جمعه موقت قزوین در پایان سالروز شهادت مرتضی آوینی و صیاد شیرازی را گرامی داشت و افزود: این دو شهید بزرگوار هم از نیروهای سپاه اسلام بودند و مایه افتخار ملت ایران هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازرسی باشگاه های ورزشی
دستگیری اراذل و اوباش قمه‌کش در نور
بازی‌های همبستگی اسلامی ۲۰۲۵؛ نایب قهرمانی تیم بسکتبال ۳ نفره مردان ایران
بازدید بازرس کل استان تهران از اسلامشهر
اعزام ورزشکار چهارمحال و بختیاری به اردوی آمادگی جوانان مچ اندازی
هر شهروند ایلامی یک خیّر
نویسندگان پیشران تحول و روایتگر حقیقت
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
امکانات مراکز درمانی هشترود پاسخگوی نیاز بیماران نیست
تجلیل از مروجان کتاب و کتابخوانی در هرمزگان
فردین هدایتی: نشانم را به امام زمان تقدیم می‌کنم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
اجرای ۱۳۰ میلیارد تومان طرح محله محور در ۱۰ محله منطقه ۱۵ اصفهان
مسابقات فوتبال لیگ پیشکسوتان استان اردبیل
عملیات موفق جستجوی زن سالخورده در ترکمانچای
مسابقات فوتبال لیگ نوجوانان استان اردبیل
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای بزرگداشت هزاره مناره مسجد جامع سمنان
آغاز رقابت‌های قهرمانی تنیس خاکی کارگران کشور در اردبیل
بزرگداشت هفته بسیج با هزار و ۳۰۰ برنامه در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
تداوم تخلفات در نبود نظارت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
خطیب‌زاده: آمریکا برای مذاکره واقعی و نتیجه‌محور آماده نیست
گام جدید واشنگتن علیه کاراکاس
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)