• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۱۱۰۸۰
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۱
اجتماعی » محیط زیست
مدیرکل محیط زیست استان تهران:

تاکید بر فرهنگ استفاده کمتر از پلاستیک

بايد فرهنگ استفاده کمتر از پلاستیک و تفکیک زباله از مبدا را تقویت نماییم

تاکید بر فرهنگ استفاده کمتر از پلاستیکبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، همزمان با گرامیداشت روز جهانی زمین و هفته زمین پاک،صبح امروز با شعار "حفاظت از گونه های زیستی، نه به زباله و پلاستیک "بخش هایی از ارتفاعات تهران با حضور علاقمندان به طبیعت و محیط زیست، گروههای خودجوش و با همراهی مردم، از وجود زباله پاکسازی شد.
کیومرث کلانتری در حاشیه این مراسم با اشاره به اینکه زباله های رها سازی شده در طبیعت هم بلحاظ بصری و هم بلحاظ آلودگی های محیط زیست، مضرات فراوانی برای منظر و سلامت مردم دارد، اظهار داشت: بسیاری از این زباله ها سال ها در طبیعت باقی مانده و به هیچ وجه تجزیه نمی گردد و در واقع آفت و آسیب بسیار جدی در حوزه آب و خاک محسوب می شود.
وی با تاکید بر اینکه داشتن محیط زیست پاک و سالم و زیبا حق همه شهروندان است، افزود: رهاسازی و ریختن زباله ها در طبیعت علاوه بر اینکه با فرهنگ و ارزش های دینی و اخلاقی ما ایرانیان منافات دارد، بلکه زمینه کار مضاعف عده ای را برای پاکیزه کردن محیط اطراف فراهم می کند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران ادامه داد: ما باید با الگوسازی فرهنگی و نیز اجرای برنامه های نمادین پاکسازی محیط های طبیعی بتوانیم این تفکر را که ریختن زباله ها در طبیعت و جاده ها ، خیابان ها و دیگر اماکن حق خود بوده و جمع کردن آنها وظیفه دیگران و رفتگران زحمتکش است تغییر دهیم.
کلانتری با توضیح اینکه آلوده کردن طبیعت در کیفیت چرخه طبیعی حیات موجودات زنده اثر نامطلوبی دارد و پیامدهای زیانباری برای زندگی انسان، حیوانات و گیاهان خواهد داشت، گفت: یکی از مصادیق این موضوع نامگذاری شعار جهانی روز زمین با عنوان حفاظت از گونه های زیستی است که این عنوان در کشور ما با نریختن زباله و پلاستیک در طبیعت پیوند خورده و مبین این است که الودگی محیط زیست ، زیست گونه های مختلف را تهدید می کند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم تغییر الگوی مصرف برای کاهش زباله و استفاده از پلاستیک تاکید کرد و بیان داشت: ما باید بتوانیم الگوی مصرف خود را تغییر دهیم و تا جای ممکن از پلاستیک و ظروف پلاستیکی زیست تخریب ناپذیر استفاده نکنیم و از طرفی بتوانیم فرهنگ تفکیک زباله از مبدا را در زندگی روزمره خود تقویت کنیم.
وی تصریح کرد: به هر حال بخشی از زباله های رهاسازی شده در طبیعت قابلیت بازیافت و بازگشت به چرخه تولید داشته و می تواند صرفه اقتصادی به همراه داشته باشد و این موضوع در قدم اول با تفکیک زباله از مبدا و نریختن زباله در طبیعت امکان پذیر است.
کلانتری همچنین از برگزاری برنامه های پاکسازی در سطح شهرستانهای استان تهران در هفته گذشته و همزمان با گرامیداشت زمین پاک خبر داد و گفت: البته این اقدامات بصورت نمادین و برای توجه به فرهنگ حفاظت محیط زیست صورت می گیرد ولی متاسفانه در همین برنامه های نمادین نیز مقادیر قابل توجهی زباله جمع آوری شده و از طبیعت خارج می شود.
وی در پایان از همه مردم و شهروندان خواست تا به موضوع حفظ محیط زیست و طبیعت به عنوان یکی از چالش های مهم حاضر توجه کنند و در هنگام سفر به طبیعت هیچ چیز به طبیعت اضافه نکنند و هیچ چیز دیگری غیر از زباله از آن خارج نکنند.
این گزارش می افزاید، در این مراسم که به همت اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران و با همکاری مترو و شهرداری تهران و انجمن امداد کوهستان برگزار شد، بخش هایی از طبیعت ارتفاعات دربند تهران پاکسازی شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار محلی خاش–زاهدان با واگن باری
دلیل اصلی دشمنی دشمنان ایران اسلامی چیست؟
محوریت بازرسی در بازار
کشف احتکار ۴۵ تن روغن در خاش
برگزاری همایش خادم یاران رضوی در تبریز
کشف چوب قاچاق در تالش
بیش از ۶۰۰ نفر در باشت معتکف شدند
کاهش صف انتظار تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در هرمزگان
افزایش غلظت غبار و آلاینده های جوی در سمنان
رونق تولید و اشتغال در کرمان نیازمند حمایت همه جانبه
آغاز نام‌نویسی داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر‌ها
سه شنبه بازار فومن
اعلام آمادگی خیر سلامت برای ساخت همراه‌سرا در مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی
ملی شدن طرح پمپاژ سه هزار هکتاری سیروان
همایش سراسری کارگزاران گزینش کشور با حضور رییس جمهور
ابلاغ بخشنامه حمایتی سازمان امور مالیاتی کشور
بسته خبر‌های کوتاه ۱۶ دی در یک نگاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)