• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۲۳۰۵۸
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۳
بین الملل » تحلیلی

دیپلماسی هسته ای آمریکا با کره شمالی در حال از هم گسستن است

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی آتلانتیک، دیپلماسی هسته ای آمریکا با کره شمالی در حال از هم گسستن است.

یوری فریدمن در مطلبی در پایگاه اینترنتی این نشریه نوشت: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد قدرت و مهارت چانه زنی اش و روابط خوبی که با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی دارد مانع بروز جنگی مخرب بوده و تهدید سلاح های هسته ای کره شمالی را از بین برده است. رئیس جمهور کره جنوبی هم گفت در حال برقراری صلحی پایدار و برگشت ناپذیر در شبه جزیره کره است.
اجلاس و دیدارهای رهبر کره شمالی با رؤسای جمهور آمریکا و کره جنوبی، بیانیه های مشترکی که بعد از این دیدارها منتشر شد، نامه های عاشقانه ترامپ و کیم و تخریب سایت های آزمایش های هسته ای در مرز دو کره همه بر پایه و اساسی بسیار شکننده بنا شده بود؛ پایه و اساسی که کم کم در حال فروپاشی است.
ما اکنون به نقطه ای نزول کرده ایم که برای حفظ دیپلماسی با کره شمالی به این فکر می کنیم که موشک های آنها چند کیلومتر برد دارند. کیم جونگ اون به مخاطبانش در داخل و خارج از کشور یادآوری می کند که اگر به آنچه می خواهد در مذاکرات هسته ای نرسد توانایی کامل برای از سرگیری اشاعه تسلیحاتی در کمترین زمان را دارد.
کیم هنوز قول سال گذشته اش را زیر پا نگذاشته و آزمایش موشک های هسته ای دور برد را انجام نداده است.
مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا در واکنش به آزمایش اخیر کره شمالی گفت آزمایش موشک های کوتاه برد موجب نمی شود که آمریکا روند دیپلماتیک را کنار بگذارد. البته متذکر شد هر گونه آزمایش تسلیحاتی که تهدید مستقیمی برای آمریکا باشد می تواند مذاکرات را بر هم زند.
با توجه به ضرب الاجل یک ساله ای که کیم جونگ اون برای ترامپ تعیین کرده تا رویکرد منعطف تری در مذاکرات اتخاذ کند، کیم به سمت خطرناکی در حرکت است. موضع کنونی دولت آمریکا حفظ تحریم ها تا زمانی است که کره شمالی همه سلاح های کشتار جمعی اش را کنار بگذارد.
جفری لوئیس کارشناس مسائل هسته ای گفت «رهبر کره شمالی گفته است اگر آمریکا تا پایان سال موضعش را تغییر ندهد آنها راه جدیدی پیدا خواهند کرد. به نظر من این راه جدید بسیار شبیه همان راه قدیمی است.»
کره شمالی با آمریکا و کره جنوبی در خصوص بقایای سربازهای کشته شده در جنگ کره همکاری نمی کند. دولت ترامپ هم موضع سخت گیرانه تری در خصوص تحریم ها اتخاذ کرده است. وزارت دادگستری آمریکا از توقیف یک کشتی کره شمالی به اتهام نقض تحریم های بین المللی خبر داد.
اگر مذاکرات به هم بخورد و کره شمالی به گسترش زرادخانه سلاح های هسته ای اش بازگردد امیدها برای برقراری صلح و هسته ای زدایی در شبه جزیره کره از بین می رود. این امر خطر درگیری نظامی میان آمریکا و کره شمالی به طور تصادفی یا از قبل طراحی شده را افزایش می دهد.
توافقی که ترامپ از آن حرف می زند هنوز حاصل نشده است و معلوم هم نیست دوستی ترامپ تا چه حد برای کیم با ارزش است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وکیل شاکیان پرونده منافقین: جنایات منافقین همچنان ادامه دارد
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ نمایندگان کشورمان حریفان خود را شناختند
مسجد جامع الشتر پایگاه اتحاد و همدلی مردم
خبر‌هایی از بزرگداشت ایام الله دهه فجر
بازدید از آزمایشگاه کشت بافت مرکز جنوب کرمان
ماشین‌های دروغ پرداز در برابر قانون (شبکه اینترنشنال)
خراسان‌شمالی غرق در شادی و سرور جشن نیمه شعبان
۱۵ شعبان المعظم سالروز ولادت حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه شریف
ایستگاه پانزدهم رقابت‌های لیگ دسته دوم فوتبال و مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
۳۱ اثر چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر در ساری روی پرده می‌رود
قدردانی عراقچی از فیدان به جهت تلاش برای کاهش تنش در منطقه
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۱۴ بهمن ۱۴۰۴)
رتبه برتر شهرضا در حوزه اشتغال و کارآفرینی
دولت‌های متخاصم و جنایات منافقین
میزبانی از بزرگترین رویداد قرآنی زنجان
بهره برداری بیش از ۵۰۰ طرح عمرانی در گیلان
آغاز ثبت نام شبکه داوطلبان طرح رویداد «سلام محله» در لرستان
عطرافشانی و گلباران مزار شهدا در عجب‌شیر
افتتاح مرکز آفرینش‌های مأوا در رشت
بازگشت هیجان به لیگ برتر جودو با رقابت ۷ تیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
طرح ملی منتظران ظهور همزمان با نیمه شعبان
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)