• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۲۶۴۸۸
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۰
اجتماعی » جامعه و شهری
برای توسعه ایران؛

لزوم تقویت احزاب، سمن‌ها و شرکت‌های اقتصادی

سخنگوی وزارت کشور: مثلث توسعه ایران با مشارکت احزاب، سمن‌ها و شرکت‌های اقتصادی محقق می‌شود

لزوم تقویت احزاب، سمن‌ها و شرکت‌های اقتصادیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ سید سلمان سامانی افزود: راهبرد وزارت کشور تقویت هر سه ضلع در فضایی امن و امیدوارانه است و هرچه احزاب در حوزه سیاسی، سازمان‌های مردم نهاد در حوزه‌های اجتماعی و شرکت‌های بخش خصوصی در حوزه اقتصادی فعال تر، پویاتر و با انگیزه‌تر ظاهر شوند توفیقات بیشتری برای کشور حاصل خواهد شد.

قائم مقام وزیر کشور در امور مجلس و هماهنگی استان‌ها گفت: سازمان‌های مردم نهاد یکی از مهمترین گروه‌های مرجع برای مردم هستند و سرمایه انسانی موجود در این تشکل‌ها جزء تأثیرگذارترین افراد جامعه هستند و هر چه نقش این گروه‌ها در هدایت جریانات اجتماعی کشور و ساماندهی مطالبات عمومی و پیگیری آن‌ها بیشتر شود جامعه از منافع بیشتری برخوردار خواهد شد.

سامانی در ادامه با بیان اینکه وزارت کشور تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد را یک فرصت می‌داند و معتقد است این سازمان‌ها باید تقویت شوند، افزود: تسهیل روند صدور مجوز فعالیت برای سازمان‌های مردم نهاد از سیاست‌های مهم وزارت کشور از ابتدای آغاز بکار دولت تدبیر و امید بوده است بطوری که تعداد سازمان‌های مردم نهاد که از وزارت کشور مجوز فعالیت دریافت کردند با احتساب اعتبارنامه سازمان‌های مردم نهاد جوانان که در چارچوب همکاری وزارت ورزش و جوانان با وزارت کشور به رسمیت شناخته شده است از ۴۲۰۰ تشکل در سال ۹۲ به ۸۶۰۰ در سال ۹۷ افزایش یافته است و این سازمان‌ها هم اکنون نرخ مشارکت ۲۵ درصد را به خود اختصاص داده اند.

سخنگوی وزارت کشور تأکید کرد: عموماً افرادی که در قالب تشکل‌های مردم نهاد فعالیت می‌کنند دارای اهداف والایی هستند و بیشترین وقت و انرژی خود را صرف آن فعالیت می‌کنند که می‌تواند موتور محرک کشور در رشد و پیشرفت باشد.

سامانی با بیان اینکه سیاست دولت این است که در همه امور و هر جا که می‌تواند وظایف را به مردم و تشکل‌های مردمی واگذار کند، گفت: هرچه سرمایه اجتماعی تشکل‌های مردم نهاد و اعتماد مردم به این تشکل‌ها در فعالیت‌های اجتماعی بیشتر شود، تحقق تصمیمات مهم کشور در لایه‌های مختلف اجتماعی آسان‌تر می‌شود و این در گرو فرصت دادن به سازمان‌های مردم نهاد برای مشارکت در تصمیم‌گیری و اجرای بسیاری از تصمیمات مهم است.

قائم مقام وزیر کشور در امور مجلس و هماهنگی استان‌ها با بیان اینکه برای حل مشکلات در زمینه‌های زیست محیطی، سلامت مردم، مبارزه با آسیب‌های اجتماعی و ارتقای فرهنگ ترافیک نیازمند سازمان‌های غیر دولتی و مردم نهاد هستیم، افزود: نیاز داریم تشکل‌های غیردولتی در این زمینه‌ها در کنار دولت وارد عمل شوند تا مشکلات را حل و فصل کنیم.

سخنگوی وزارت کشور با اشاره به تاکیدات رئیس جمهور مبنی بر تلاش همه ارکان دولت و سایر دستگاه‌ها و قوا در تبدیل حقوق شهروندی به عنوان یک فرهنگ و گفتمان در جامعه گفت: در راستای زمینه سازی به منظور تحقق مفاد حقوق شهروندی بیش از ۵۰ موسسه با موضوع حقوق شهروندی در دو سال اخیر با دریافت مجوز از وزارت کشور فعالیت خود را آغاز کرده‌اند که بررسی عملکرد آن‌ها نشاندهنده تاثیرات مثبت در تحقق حقوق مردم است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب بیش از ۱۶ کیلومتر نیوجرسی در جاده‌های بروجن
بازیکن استقلال به تیم فوتبال امید دعوت شد
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
کمبود پزشکان متخصص و تجهیزات مشکل اصلی بیمارستان گرمی
حل تنش‌های افغانستان و پاکستان محور گفتگوی تلفنی متقی و عراقچی
اختصاص ۴ همت به بخش زیر ساخت و مرمت آثار تاریخی
درخشش پرتوماکاران مراغه ای در مسابقات کشوری کونگ فو
حضور داور چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری دوی کوهستان
آغاز اصلاح ۱۰ کیلومتر شبکه آب شرب سرخس
حجت‌الاسلام رستمی به‌عنوان رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
اجرای طرح ملی «عدالت ورزشی» ویژه بانوان کم‌برخوردار در همدان 
وضعیت نامطلوب ذخیره آب سد کرج
«هانی‌پات»، ظاهری فریبنده، اما خطرناک
بازدید شبانه دادستان اردکان از صنایع آلاینده
شوراهای اسلامی شهر و روستا؛ نماد حضور مردم در حکمرانی و پیشران توسعه محلی
حضور رئیس جمهور در جسه علنی سه شنبه مجلس
برپایی نمایشگاه صنعت و ابزار مازندران با حضور ۵۰ برند داخلی و خارجی
اعزام دومین گروه زائران عمره گزار به سرزمین وحی + فیلم
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی
نسل جدید مخاطبان یوسف پیامبر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)