• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۲۹۶۲۱
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۸
بین الملل » اروپا
روزنامه ایتالیایی لا استامپا؛

یک سوم ايتاليايي هاي زیر 16 سال با فقر رو به رو هستند

در ایتالیا یک سوم از افراد زیر 16 سال در فقر اقتصادی و محرومیت های اجتماعی زندگی می کنند و از هر شش فرصت شغلی در این کشور، یک فرصت با خطر مواجه است.

یک سوم ايتاليايي هاي زیر 16 سال با فقر رو به رو هستندبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه ایتالیایی زبان "لا استامپا"، در ایتالیا یک سوم از افراد زیر 16 سال در فقر اقتصادی و محرومیت های اجتماعی زندگی می کنند و از هر شش فرصت شغلی در این کشور، یک فرصت با خطر مواجه است.
به وجود آمدن بحران اقتصادی که بیش از همه بر جوانان لطمه وارد کرده، موجب اختلاف فزاینده (اقتصادی) میان نسل ها نیز شده است.
بر همین اساس، در واقع در 20 کشور از 28 کشور عضو اتحادیه اروپا، خطر فقر در بین افراد زیر 16 سال، بسیار بیشتر از افراد زیر 65 سال است. میزان متوسط خطر فقر در نزد افراد زیر 16 سال در اتحادیه اروپا برابر با 24 ممیز 4 دهم درصد و در نزد افراد زیر 65 سال برابر با 18 ممیز 2 دهم درصد است. اما شرایط در ایتالیا خیلی بدتر است. در این کشور، شمار افراد زیر 18 سالی که در محرومیت های اقتصادی به سر می برند، برابر با 31 ممیز 5 دهم درصد است. این در حالی است که در 28 کشور عضو اتحادیه اروپا، میزان افراد زیر 18 سال در خطر فقر فقط در یونان، رومانی و بلغارستان بیشتر از ایتالیا است.
سطح فقر در بین جوانان، قابل تعریف در حوزه فقر آموزشی و تربیتی نیز هست، چرا که اغلب این قشر از افراد جوان جامعه اروپا، پیش از موعد ترک تحصیل می کنند و در پیدا کردن یک شغل ثابت و پایدار نیز با مشکلات زیادی مواجه می شوند.
در ایتالیا، اغلب افراد زیر 18 سالی که با خطر فقر یا محرومیت های اجتماعی مواجه هستند، در جنوب این کشور زندگی می کنند. به عنوان مثال، در جزیره سیسیل، 56 ممیز 8 دهم درصد از افراد زیر 18 سال با خطر فقر و محرومیت های اجتماعی مواجه هستند. این میزان در کالابریا برابر با 49 ممیز 5 و در کامپانیا برابر با 47 ممیز 1 دهم درصد است.
در سطوح ملی نیز 3 میلیون و 100 هزار نفر از جوانان ایتالیا با مشکلات اقتصادی مواجه هستند. از این تعداد، حدود 498 هزار نفر در منطقه کامپانیا و 488 هزار نفر در جزیره سیسیل زندگی می کنند.
باید این نکته را یادآور شد که فقر اقتصادی مترادف فقر آموزشی نیز هست. بر همین اساس، آمارهای منتشر شده در حوزه آموزش و پرورش در ایتالیا، خیلی نگران کننده است. در سال 2017 میلادی، 14 درصد از جوانان در فاصله سنی 18 تا 24 سال فقط دیپلم دریافت کرده و هیچ گونه دوره آموزشی دیگری را پیگیری نکرده اند.
بر اساس اعلام گزارش سازمان همکاری ها و توسعه اقتصادی اروپا، در ایتالیا، در واقع از هر شش فرصت شغلی، یک فرصت با خطر مواجه است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال روزانه حدود ۲۰۰ میلیون لیتر نفت خام از طریق خطوط لوله در سراسر کشور
اجرای پویش «سلام محله» در استان همدان
پنجاه و سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین
بررسی یکی از شاخص‌ترین نسخه‌های خطی در کاخ گلستان
بارش برف و باران در محور‌های مواصلاتی استان البرز
جام اتحادیه انگلیس، آرسنال اولین فینالیست شد
 پیام رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت بزرگداشت سربازان گمنام امام زمان (عج)
هوای برفی شهرکرد
بسته شدن راه ارتباطی همه روستاهای الیگودرز بر اثر بارش برف
اعلام نتایج سه آزمون استخدامی
لایحه بودجه ۱۴۰۵ از هفته آینده در جلسات علنی بررسی می‌شود
پیام تسلیت نماینده مردم یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
آغاز و افتتاح طرح‌های عمرانی در سفر استاندار به دره‌شهر
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی هرمزگان ۱۵ بهمن
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
فراخوان جشنواره رسانه ای مساجد استان اردبیل منتشر شد
آغاز پویش سلام محله در لنجان اصفهان
رقابت ۱۷۴ شرکت‌کننده در جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان
کشف ۴ قلم کوزه سفالی در تپه انذر طارم زنجان
جشن مردمی نیمه شعبان در ساری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
رزمایش اقتدار ورزش ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)