• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۶۰۷۶۶
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۸
سیستان و بلوچستان » اجتماعی
با حضور معاون اقتصادی رئیس جمهور در چابهار ،

امضا تفاهم نامه همکاری بندر چابهار و بخش خصوصی افغانستان + مصاحبه

با حضور معاون اقتصادی رئیس جمهور، تفاهم نامه همکاری بین اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان و بخش خصوصی افغانستان امضا شد.

امضا تفاهم نامه همکاری بندر چابهار و بخش خصوصی افغانستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان ،  مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان روز گذشته گفت: در راستای اجرای موافقتنامه چابهار و گسترش همکاری ترانزیتی و همچنین استفاده هر چه بیشتر تجار افغانستان از ظرفیت های بندر چابهار و سرمایه گذاری بخش خصوصی این کشور در زمینه حمل و نقل، این تفاهم نامه امضا شد.
بهروز آقایی افزود: اداره کل بنادر و ‌دریانوردی سیستان و بلوچستان برای همکاری با تجار افغانستان برای بهره مندی از ظرفیت های ایجاد شده در بندر شهید بهشتی چابهار آمادگی کامل دارد.
وی گفت: این اداره کل، نسبت به واگذاری دفتر فعالیت به بخش خصوصی افغانستان در بندر چابهار اقدام کرده و بخش خصوصی افغانستان متعهد شده است، نسبت به ایجاد ترافیک بار، جذب و انتقال کالای ترانزیتی از مسیر بندر چابهار به بازارهای هدف اقدام کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
ساماندهی اصولی مناطق حاشیه شهر چابهار
یکی از اولویت‌های دولت ساماندهی حاشیه شهر چابهار و رفع مشکلات حاشیه نشینی در این منطقه است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما،  همچنین معاون اقتصادی رییس جمهوردیروز در بازدید از حاشیه شهر چابهار گفت: اقداماتی که برای ساماندهی این مناطق انجام شده است کافی نیست و دولت برای رفع مشکلات این مناطق اعتبارات خوبی همچون وام کم بهره در نظر گرفته است.
نهاوندیان افزود: مسئولان استانی باید برای تسریع در رسیدن امکانات ضروری همچون برق و آب به حاشیه شهر چابهار برنامه ریزی مناسبی داشته باشند.
موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در این باره گفت: برخی از مناطق حاشیه شهر چابهار از جمله منطقه جنگلوک باید جابه جا شود که برای این منظور زمین هم جانمای شده است.
بامری سرپرست فرمانداری چابهار با اشاره به اینکه حدود ۷۰ هزار نفر حاشیه نشین در ۱۲ منطقه غیررسمی شهر چابهار بدون امکانات رفاهی سکونت دارند، گفت: برای رفع این مشکلات یک وام 50 میلیونی کم بهره برای حاشیه نشینان در نظر گرفته شده است و برای کمبود اعتبارات لازم از صندوق توسعه ملی درخواست اعتبار شده است.
نشست معاون اقتصادی رئیس جمهور با فعالان اقتصادی در چابهار
فرصت تجارت با افغانستان، یک امکان بسیار مهم جدید برای توسعه منطقه‌ای است.
معاون اقتصادی رئیس‌جمهور در نشست بررسی مشکلات فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران استان سیستان و بلوچستان در چابهار گفت: در مسیر توسعه مراودات تجاری با کشور افغانستان با وجود تمایل و علاقه تجار و فعالین اقتصادی این کشور، کمی تعلل شده و دیر شروع کرده‌ایم و باید از این فرصت ویژه به بهترین شکل استفاده کنیم.
نهاوندیان با اشاره به استقبال دولت از سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در مناطق آزاد کشور به‌ویژه منطقه آزاد چابهار گفت: به شهروندان خارجی که در ایران سرمایه‌گذاری 200 هزار دلاری انجام دهند، مجوز اقامت 5 ساله اعطا می‌شود.
معاون اقتصادی رئیس‌جمهور ادامه داد: ستاد ویژه تجارت با افغانستان تشکیل‌شده است و پیگیر تشکیل این ستاد برای توسعه و رونق تجارت با پاکستان نیز هستیم.
نهاوندیان گفت: موتور پیشران توسعه کشور طبق سیاست‌های کلی اصل 44، بخش خصوصی است و مناطق آزاد از شرایط مناسب‌تری نسبت به سایر دستگاه‌ها برخوردارند تا به اقتصادی پویا برسیم.
فرماندار شهرستان بندری چابهار نیز در این نشست گفت: برای توسعه تجارت باید امور آن تسهیل شود و یکی از الزامات توسعه تجارت و ترانزیت با کشور پاکستان ایجاد خط ریلی به عنوان پروژه مشترک از بندر گوادر پاکستان تا پایانه مرزی ریمدان چابهار است.
رحمدل بامری افزود: شیرین سازی آب دریا برای فعالیت های تجاری و صنعتی نیز موثر است و باید آب مورد نیاز صنعت و کشاورزی از دریا تامین شود و دولت نیز تعهد تضمین خرید آب تولیدی بخش خصوصی را تقبل کند.
وی به فرصت سرمایه گذاری در بخش‌های کشاورزی و گردشگری نیز اشاره کرد و گفت: ایجاد ردیف اعتباری ویژه به عنوان تسهیلات توسعه بخش گردشگری برای ایجاد و ساخت مراکز اقامتی، رفاهی، تفریحی و گردشگری ضروریست.
فرماندار شهرستان بندری چابهار همچنین بر تسریع در تکمیل پروژه‌های گازرسانی، راه آهن چابهار- زاهدان به سرخس، فرودگاه و جاده‌های مواصلاتی و طرح‌های در دست اجرا تاکید کرد.
گفتنی است این نشست با حضور استاندار سیستان و بلوچستان، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار، سفیر ایران در افغانستان، رئیس سازمان توسعه تجارت، فرمانداران شهرستان‌های چابهار و کنارک، مدیران دستگاه‌های اجرایی، فعالین اقتصادی، تجار، صنعتگران و کارآفرینان منطقه آزاد چابهار برگزار شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
به زودی لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
اعزام کاروان راهیان نور دانش‌آموزان عجب‌شیر به مناطق عملیاتی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)