• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۶۳۷۲۷
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۲
بین الملل » مقاومت
عضو دفتر سیاسی جنبش حماس؛

کنفرانس منامه آخرین تلاش برای نابودی فلسطین نیست

حسام بدران : بازسازی نهاد‌های ملی فلسطین و در صدر آن‌ها سازمان آزادیبخش، امری ضروری و مهم است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل ازقدس پرس، عضو دفتر سیاسی جنبش حماس تاکید کرد کارگاه شکست خورده بحرین آخرین تلاش‌ها برای نابودی مساله فلسطین نیست.
­پایگاه اینترنتی قدس پرس در گزارشی درباره تحولات فلسطین نوشت: حسام بدران عضو دفتر سیاسی جنبش «حماس» تاکید کرد باید برای مقابله با همه چالش‌های بعدی که برای مساله فلسطین به وجود خواهد آمد, «آمادگی کامل را حفظ کرد». بدران در گفتگو با قدس پرس گفت: مساله فلسطین اخیرا با مجموعه‌ای از تلاش‌ها برای نابودی آن و پایمال کردن حقوق ملت فلسطین روبرو شده است.
وی افزود: «کارگاه بحرین آخرین تلاش برای ضربه زدن به مساله فلسطین نیست گرچه نتایج آن همانگونه شد که پیش بینی می‌کردیم. این کنفرانس شکست خورد، اما این شکست بدین معنی نیست که ما در آسودگی خاطر به سر ببریم».
بدران در ادامه گفت: «آنچه از کارگاه بحرین پدیدار شد، نشان می‌دهد هیچ راه خروج عملی قابل اجرا وجود ندارد و هیچ چیز مثبت مرتبط با مساله فلسطین در میان نیست».
عضو دفتر سیاسی جنبش «حماس» افزود: «کنفرانس بحرین تلاشی برای عبور از واقعیت و تعامل با فلسطینی‌ها بود گویی ملت فلسطین ملتی است که با یک فاجعه طبیعی روبرو است. این کنفرانس نتوانست واقعیت‌ها را بازگو کند، واقعیت‌هایی مبنی بر اینکه همه رنج‌های ما نتیجه مستقیم اقدامات اشغالگران جنایتکار است، اقداماتی که اساس همه رنج و در‌هایی است که از چند دهه قبل تا کنون در آن زندگی می‌کنیم».
رئیس دفتر روابط ملی حماس با صراحت گفت: «موضع جنبش فتح و تشکیلات خودگردان در قبال معامله قرن و کارگاه بحرین مثبت و مهم و با موضع متحد همه گروه‌ها و همه مردم فلسطین هماهنگ است و این اجماع فلسطینی در طول سال‌ها قبل «بی سابقه» است“.
بدران تاکید کرد ”باید این اتحاد موضع درباره کارگاه بحرین و معامله قرن را «مغتنم» دانست. این فرصتی ارزشمند برای دستیابی به وحدت ملی واقعی براساس شراکت و حضور همه گروه‌ها و قشر‌های ملت فلسطین است».
وی افزود: «بازسازی نهاد‌های ملی فلسطین و در صدر آن‌ها سازمان آزادیبخش، امری ضروری و مهم است. همچنین تشکیل دولت وحدت ملی برای مقابله با چالش‌های مختلف بسیار با اهمیت است، زیرا ثابت شد تکروی و به حاشیه راندن دیگران به شکست می‌انجامد».
عضو دفتر سیاسی حماس خواستار برگزاری نشستی در چارچوب رهبران موقت سازمان آزادیبخش شد. وی افزود: کلید همه این اقدامات تنها در دست محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین است.
بدران از موضع دولت کویت «ابراز امتنان و افتخار» کرد و گفت: «این موضع سزاوار احترام و تقدیر فراوان است، زیرا متمایز، واضح و صریح است. این موضع بیانگر حقیقت موضع مردمی کویت بلکه عموم مردم در کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس و دیگر کشور‌های عربی است».
وی افزود: «هیچ کشوری ملزم به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی نیست. همه توجیهات برای عادی سازی غیر قابل قبول است و اگر مواضع دولت‌های عربی برگرفته از ملت‌ها باشد، هیچ کس نمی‌تواند بر آن‌ها اعمال فشار کند».
عضو دفتر سیاسی جنبش حماس عادی سازی روابط با اشغالگران را جنایت و خوار و خفیف کردن فداکاری‌های مستمر ملت فلسطین از آغاز اشغالگری تا کنون توصیف کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اطعام فاطمی بیش از ۷ هزار نفر در روستا‌های محروم نیشابور
زهرا کریمی طلایی پوش شد
تمرکز بر هم‌افزایی علمی در حل مسائل زنان استان قم
هشدار زرد آلودگی هوا در سمنان تا پایان هفته
عزاداران خوزستانی‌ در مشایه فاطمی کوت‌عبدالله
جاری شدن سیره حضرت زهرا (س) در جامعه امروز
دستگاه ها مهارتهای لازم برای پیشگیری از غافلگیری هنگام وقوع بحران را کسب کنند
مهار آتش سوزی جنگلهای دیزمار آذربایجان شرقی
برگزاری نخستین تمرین تیم ملی فوتبال بانوان ایران
بهره برداری مرحله نخست آزادراه شهید سلیمانی تا پایان سال
کرمان شهری که حاج قاسم مکتب انقلاب اسلامی را به دنیا صادر کرد
طنين نوای فاطمی بانوان در سراسر گلستان
مهار و اطفاء چندآتش سوزی نقطه ای عرصه های منابع طبیعی گلستان
تجلیل از حماسه سازان بسیجی در بوانات
درخشش دختر پینگ پنگ باز ایرانی در بوندسلیگا دو آلمان
پایان لیگ ووشوی خلیج فارس کیش با معرفی قهرمانان
برپایی خیمه مادری در بیت الزهرای کرمان
اشراف ضربتی پلیس خرم‌آباد اوباش تحت تعقیب را به دام انداخت
طرح اصلاح نژاد دام‌های سبک کبودراهنگ
استقبال باشکوه ارمو از دو شهید گمنام دفاع مقدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند
فرار رئال از شکست
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
آلودگی شدید هوا در تهران
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)