• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۸۹۱۵۳
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۴

مغز متفکر حملات 11 سپتامبر عليه عربستان شهادت مي دهد

اعلام آمادگي مغز متفکر حملات 11 سپتامبر براي شهادت دادن به نقش عربستان در اين حملات، نمايش پايان پروژه ايران هراسي و آغاز ديگري براي دوشيدن سعودي هاست.

مغز متفکر حملات 11 سپتامبر عليه عربستان شهادت مي دهد

خالد شیخ محمد متهم اصلی حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ به برج هاي دو قلو در نيويورک اعلام آمادگی کرده است که اگر دولت امريکا او را  اعدام نکند، حاضر است در پرونده دادخواست خانواده‌های قربانیان علیه دولت عربستان شهادت دهد.
گفته مي شود در جریان حمله به ساختمان پنتاگون و برج‌های دوقلو (مرکز تجارت جهانی) حدود سه هزار نفر کشته و تقریبا دو برابر این تعداد نیز زخمی شدند. به گزارش خبرگزاری رویترز، وکلای شاکیان و قربانیان حمله تروریستی روز جمعه با ارائه نامه‌ای به یک دادگاه فدرال در منهتن، شرط خالد شیخ محمد، عضو برجسته شبکه القاعده و از طراحان این حمله تروریستی را اعلام کردند.
۱۵ تن از ۱۹ طراح و عامل حمله ۱۱ سپتامبر از شهروندان عربستان هستند و بر اساس برخي مدارک سفارت عربستان در واشنگتن و خاندان سعودي با عوامل اين حمله ارتباط داشته است. تعقیب حکومت عربستان به اتهام دست داشتن در حملات ۱۱ سپتامبر از سوی قربانیان تا سال ۲۰۱۶ ممکن‌ نبود تا اینکه در این سال، طرح «عدالت علیه حامیان تروریسم» موسوم به "جاستا" به کنگره ارائه و تصویب شد.
در ارتباط با اعلام آمادگي شيخ محمد براي دادن شهادت عليه عربستان، چند سوال مطرح است، نخست اينکه چرا پس از گذشت 18 سال از حملات 11 سپتامبر، مغز متفکر اين حملات براي دادن شهادت عليه سعودي ها اعلام آمادگي کرده است؟
دوم اينکه چرا شيخ محمد تا کنون زنده مانده و اعدام نشده است؟ سوم اينکه ارتباط اعلام آمادگي او براي شهادت دادن عليه عربستان با اقدام ترامپ به امضاء پرداخت غرامت به خانواده های قربانیان حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱،  چيست؟
چهارم اينکه آيا اين موضوع با گشودن شدن پرونده هاي مختلف عليه عربستان از جمله پرونده دست داشتن محمدبن سلمان در قتل جمال خاشقچي و جنايت جنگي در يمن بستگي دارد؟
در پاسخ به اين سوال ها و بر اساس سيگنال ها و برخي تحولات، تحليلي ارائه مي شود که به نظر مي رسد پاسخ به اين سوال ها را در بر بگيرد.
در شرايط فعلي سيگنال هايي از سوي عربستان و امارات به تهران فرستاده مي شود که حاضرند با دست برداشتن از تنش زايي،  در مسير برقراري روابط گام بردارند و اين حرک به معناي آن است که پروژه ايران هراسي ديگر براي دوشيدن کشورهاي عربي جواب نمي دهد.
در همين چارچوب به نظر مي رسد اينکه شيخ محمد تا کنون اعدام نشده آن هم در حاليکه بن لادن در خصوص اعدام او به امريکايي ها هشدار داده بود  و رابرت گیبز سخنگوی وقت کاخ سفید گفته بود که اگر خالد شیخ محمد مجرم شناخته شود "به ملاقات خالق خود خواهد رفت." نگه داشتن چنين مهره اي براي استفاده از او عليه عربستان در چنين روزهايي بوده است.
و در نهايت اينکه با توجه به گشوده شدن پرونده هايي چون دست داشتن محمدبن سلمان در قتل جمال خاشقچي و اقدام ائتلاف سعودي به جنايت جنگي در يمن، آينده نامعلوم عربستان با توجه به جنگ قدرت  و بحران سياسي ناشي از مرگ احتمالي سلمان، اين احتمال وجود دارد که دولت امريکا اکنون با گشودن نقش سعودي ها در حملات 11 سپتامبر به دنبال  مصادره تمامي سپرده هاي عربستان در امريکا و ساير کشورهاست.
 
-------------------------
رضا محمدمراد 
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشریح مسائل کلان و راهبردی استان سیستان و بلوچستان
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل اصلی تحرکات نظامی آمریکاست
دستگیری سه حفار غیرمجاز در سلطانیه
پیش‌بینی تحقق بیش از ۸۰ درصدی اعتبارات عمرانی زنجان تا پایان سال
حادثه برای یک فروند هواپیمای آموزشی در نوبران
درخشش هنرمند زنجانی در جایزه ملی «روایت پیشرفت»
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
ثبت‌نام بیش از ۴ هزار داوطلب انتخابات شوراهای روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تشدید نظارت بر بازار توزیع کالا‌های اساسی در دزفول 
آغاز عملیات آسفالت جاده روستای گردشگری دِه‌نو شهرستان هندیجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱ اسفند ۱۴۰۴
تسریع در روند اجرای طرح چندمنظوره نیایش دزفول
اوقات شرعی اهواز، یکم اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
تیم کاترینا قهرمان مسابقات فوتسال جام فجر در سراب
پایان اولین دوره مسابقات قهرمانی روستایی ویژه جانبازان و توان‌یابان گیلان در سنگر
آمادگی کامل منطقه اهواز برای تأمین سوخت نوروزی 
چهار خطه شدن مسیر پل مقاومت شهدا تا هریس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)