• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۸۹۲۹۵
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۶
قم » اقتصادی

حقابه سد الغدیر نقش مهمی در تامین منابع آب قم دارد

مدیر شرکت آب منطقه‌ای استان قم گفت: با پیگیری های صورت گرفته مقرر شده است حقابه قم از سد الغدیر به زودی اختصاص یابد.

حقابه سد الغدیر نقش مهمی در تامین منابع آب قم داردبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، مدیر شرکت آب منطقه‌ای استان با اعلام این خبر در بیست و هفتمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی گفت: سد الغدیر در استان مرکزی قرار دارد و قم نقشی در مدیریت آن ندارد، اما با هماهنگی‌های به عمل آمده بناست حقابه استان را در سریع‌ترین زمان ممکن اختصاص دهند.

حسینی مسگر با تاکید بر مدیریت هرچه بهتر منابع آبی گفت: در حقابه سدالغدیر به عنوان حوزه بالادست قمرود حقابه محیط زیست در کنار حقابه کشاورزی در نظر گرفته می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۰۰ میلیون مترمکعب کسری ورودی آب داریم، افزود: در صورتی که حقابه قم از سد الغدیر تامین شود بخش بزرگی از این مشکل حل خواهد شد.

عالمی به فروش آب به کشاورزان پایین دست سد الغدیر نیز اشاره کرد و گفت: مدتی است برخی مسئولان سد الغدیر آب را به کشاورزان پایین دست این سد می‌فروشند که موجب رونق کشاورزی در آن منطقه و عدم تمایل مسئولان به تخصیص حقابه قم شده است.

پورمیدانی رئیس سازمان جهاد کشاورزی نیز مدیریت حوضه آبریز قمرود را فراتر از یک یا دو استان دانست و گفت: آورده سالانه این رودخانه حدود ۱ میلیارد و ۱۰۰ میلیون متر مکعب است و باید اکنون که در سال پرآبی هستیم این حقابه را به طور کامل مطالبه کنیم.

استاندار قم نیز در این جلسه از نشست مشترک با وزیر نیرو برای پیگیری مطالبات حقابه‌های استان خبر داد و گفت: تا ۱۵ روز آینده در جلسه‌ای مشترک با وزیر نیرو وضعیت تالاب‌های استان و حقابه قم از سد الغدیر بررسی می‌شود.

سرمست با قدردانی از تخصیص حقابه محیط زیست از سد ۱۵ خرداد، افزود: تخصیص این حقابه موجب نشاط و شادابی جامعه و رونق فعالیت‌های کشاورزان شده است.

وی از تلاش برای تامین حداکثری حقابه‌های استان خبر داد و گفت: حقابه محیط زیست سد ۱۵ خرداد به نحوی آزادسازی شده که تا پایان شهریورماه شاهد جاری شدن آب در قمرود باشیم.

در ادامه این جلسه نیز رئیس انجمن صنایع کفش ماشینی گزارشی از عملکرد تامین مواد اولیه این صنعت از شرکت پتروشیمی شازند ارائه داد.

فراهانی گفت: با پیگیری‌های به عمل آمده ماده dop (از مواد اولیه صنعت کفش) از ۷۰۰ تن در هفته به ۱۳۰۰ تن افزایش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه ۳۰۰ واحد تولید کفش و ۱۰۰ واحد تولید چرم مصنوعی در استان فعالیت می‌کنند، افزود: مشکل تامین مواد اولیه مشکلی فراگیر در این صنعت است و با انحصار تولید این مواد و ممنوعیت واردات مشکل مرتفع نمی‌شود.

رئیس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان نیز در این جلسه از تغییر پروانه خانه مسافر به مهمان پذیر خبر داد و افزود: پرونده ۳ خانه مسافر دیگر نیز در دست بررسی است و در صورت حل مشکلات پروانه صادر می‌شود.

سرمست استاندار قم نیز سیاست استان را توسعه خانه مسافر‌ها به مهمان پذیر و تبدیل مهمان پذیر‌ها به هتل دانست و گفت: در اجرای قوانین باید روح کلی حاکم به آن‌ها را در نظر گرفت و زمینه را برای مدیریت بهتر گردشگری و رونق هرچه بیشتر این صنعت فراهم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت هزار و ۵۰ تن انار
عاملان احتمالی آتش‌سوزی الیت تاکنون شناسایی نشدند 
سرمربی پادیاب: مستحق برتری مقابل استقلال بودیم
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
برگزاری سی و دومین دوره رقابت های قرآن و عترت بسیجیان در رودسر
همایش ملی اهدای نشان سیمرغ به کوهنوردان برتر کشور در سمنان
تعطیلی مدارس مشهد، تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
یک پیروزی و یک شکست حاصل تلاش نمایندگان فوتسال کردستان
اجرای بیش از ۳۲۰ برنامه هفته بسیج در بهارستان
علی‌نژاد: کشتی موفق‌ترین رشته ما در بازی‌های همبستگی اسلامی بود
منیوحی آبادان متبرک به قدوم شهید ۲۰ ساله دفاع مقدس
رکاب‌زنی دوچرخه سوار سقزی تا مهاباد
دانشگاه آزاد تهران برنده ضیافت پنالتی‌ها
اوقات شرعی شنبه اول آذر ۱۴۰۴ به افق ارومیه
همیاری آموزش و پرورش و شرکت گاز در طرح همیاران گاز
جشنواره فرهنگی‌- هنری طلاب در ایلام برگزار شد
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
نخستین کاروان راهیان نور سردشت سفر معنوی خود را آغاز کرد
تجلیل از دانش آموزان فعال در حوزه‌های فرهنگی
دستور مادورو برای آمادگی مقابله با خرابکاری سیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)