• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۸۱۲۸
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سی‌امین دوره مدیریت دفاعی دانشگاه فرماندهی

دشمن اجازه تعرض به کشورمان را به خود نمی‌دهد

دریادار سیاری: با توان رزمی بالا در جایگاهی هستیم که هیچ دشمنی اجازه تعرض به کشورمان را به خود نمی‌دهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ امیر دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش صبح امروز در افتتاحیه سی‌امین دوره مدیریت دفاعی دانشگاه فرماندهی و ستاد آجا اظهار داشت: منظور از برگزاری این دوره‌ها ارتقای بینش، دانش و مهارت است؛ یعنی مدیرانی که می‌خواهند آینده را ارتش را رقم بزنند، باید طبق برنامه‌های راهبردی پیش بروند.
وی با تأکید بر اهمیت دانش‌افزایی مدیران و افسران جوان گفت: مدیرانی که در رده‌های مختلف سازمانی ارتش جای می‌گیرند، باید دانش‌محور، پژوهشگر، خلاقانه و با مهارت پیش بروند.
معاون هماهنگ‌کننده ارتش با بیان اینکه هر دانشجو باید از خود بپرسد که جایگاه امروزش کجاست و به کجا می‌خواهد برود، بر آینده‌نگری و دانش افزایی دانشجویان تأکید کرد.
امیر سیاری با اشاره به اینکه مأموریت ارتش امروز حفاظت از تمامیت ارضی، استقلال و نظام مقدس جمهوری است، تصریح کرد: برای اینکه این مأموریت را انجام بدهیم، باید توانمندی‌هایی را داشته باشیم که ما در ارتش به این توانمندی‌ها، توان رزمی می‌گوییم.
وی با بیان اینکه اگر توان رزمی ما بالا نباشد، نمی‌توانیم کاری کنیم، افزود: امروز در جایگاهی هستیم که هیچ دشمنی اجازه تعرض به کشورمان را به خود نمی‌دهد.
معاون هماهنگ‌کننده ارتش ادامه داد: ما با تکیه بر نیروی انسانی توانسته‌ایم به تجهیزات روز دست یابیم، نیرو‌های مسلح کشور به سامانه «باور ۳۷۳» دست یافته‌اند و همچنین توانستند هواپیمای «کوثر» را طراحی و تولید کنند.
 
دریادار سیاری در مصاحبه اختصاصی
 ارتش توانایی همراهی کشتی‌ها در هر نقطه از جهان را دارد 
امیر دریادار حبیب الله سیاری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره میزان آمادگی ارتش برای همراهی کشتی آدریان دریا اظهار داشت: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی آمادگی دارد که در صورت صلاحدید مسئولان ارشد نظام در هر جایی که لازم باشد، این کشتی را همراهی کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دریادار سیاری افزود: تاکنون نیز در خلیج عدن و دریای سرخ حدود شش هزار کشتی را همراهی و امنیت را برقرار کرده‌ایم و هرجایی که لازم باشد، می‌توانیم کشتی‌ها را همراهی کنیم.
 
دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش
جامعه پزشکی نیرو‌های مسلح باید همگام با علم روز پیشرفت کند
امیر دریادار «حبیب الله سیاری» رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش در همایش بزرگداشت روز پزشک که امروز در دانشگاه علوم پزشکی ارتش برگزار شد، با اشاره به وظیفه خطیر پزشکان در دوران دفاع مقدس اظهار داشت: جامعه پزشکی کشور در دوران دفاع مقدس تلاش و کوشش فراوانی برای خدمت‌رسانی به رزمندگان اسلام کردند.
معاون هماهنگ‌کننده ارتش با بیان اینکه ارتش سه ماموریت عمده، حفاظت از تمامیت ارضی، استقلال و نظام مقدس جمهوری اسلامی را عهده دار است، گفت: دستیابی و موفقیت در این مأموریت‌ها به سلامت روحی و جسمانی نیروی انسانی بستگی دارد و این وظیفه خطیر بر عهده معاونت بهداشت و درمان و شما پزشکان عزیز است.
وی با اشاره به اهمیت جایگاه بهداشت و درمان در سطح ارتش و نیرو‌های مسلح بیان کرد: شما باید خود را به دانش روز مسلح و مطابق با روند‌ها پیشرفت کنید؛ چرا که در غیر اینصورت آسیب‌پذیر خواهیم شد.
امیر سیاری با تأکید به اینکه امروز با تهدید‌های متنوعی مواجه هستیم، افزود: برای مقابله با این تهدید‌های به نیروی انسانی توانمند و کارآمد نیاز داریم، که از سلامت کامل برخوردار باشد و این در واقع بیانگر اهمیت کار شما در حوزه پیشگیری و درمان و پرداختن به سلامت نیرو است.
این مقام عالی‌رتبه نظامی ادامه داد: هرچه توانمندتر باشیم، بر سطح بازدارندگی‌مان در منطقه و جهان افزوده می‌شود؛ چرا که دشمن، توان ما را ارزیابی می‌کند و بر اساس آن تصمیم می‌گیرد.
وی در ادامه با اشاره به مؤلفه‌ها و عناصر برترساز یک ارتش گفت: نیروی انسانی مهمترین رکن نیرو‌های مسلح است؛ لذا نیروی انسانی باید مبتنی بر ارزش‌های حاکم نظام یعنی مومن، متعهد، ولایتمدار، متخصص، شهادت طلب، با بصیرت، باشد تا بتواند در حوزه توان رزمی مؤثر واقع شود.
دریادار سیاری همچنین جمعیت زیاد را از مؤلفه‌های قدرت عنوان کرد و افزود: البته جمعیت هم باید آموزش‌دیده و توانمند و تربیت‌یافته باشد.
معاون هماهنگ‌کننده ارتش خاطرنشان کرد: جایگاه بهداشت و درمان ارزشمند است؛ چون سلامت کارکنان مهمترین درجه و اعتبار نیرو‌های مسلح است.
در پایان این همایش، از ۳۳ پزشک نمونه که در نیرو‌های چهارگانه ارتش جمهوری اسلامی خدمت کرده‌اند، قدردانی شد.
 
فرمانده دافوس آجا
دانشجویان دافوس بسترساز تحول در ارتش خواهند بود
فرمانده دانشگاه جنگ ارتش گفت: دانشجویان این دانشگاه در آینده و در حوزه تصمیم‌سازی، یاری‌گر فرماندهان و زمینه‌ساز تحول در ارتش خواهند بود.
امیر سرتیپ دوم «حسین، ولی وند زمانی» فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش در مراسم افتتاحیه سی‌امین دوره مدیریت دفاعی دافوس که صبح امروز (یکشنبه) در این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: این دانشگاه هر ساله برای انتخاب دانشجویان خود فرایند مهم و زمان‌بری را طی می‌کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی افزود: از میان حدود یک‌هزار پذیرفته شده دافوس در کنکور سراسری، ۴۵۰ نفر توسط دافوس گزینش شدند و مصاحبه با این افراد مدت یک ماه به طول انجامید و در نهایت ۲۶۰ نفر از نیرو‌های ارتش، وزارت دفاع، ستاد کل نیرو‌های مسلح و همچنین دانشجویان کشور‌های دوست و هم‌پیمان را برگزیدیم.
امیر، ولی وند با اشاره به گزینش سیستمی صورت گرفته برای جذب دانشجویان گفت: دانشجویان این دانشگاه در آینده و در حوزه تصمیم‌سازی یاری‌گر فرماندهان و زمینه‌ساز تحول در ارتش خواهند بود.
فرمانده دافوس ارتش ادامه داد: دافوس همچنان اعزام دانشجو به کشور‌های دوست و هم‌پیمان را در دستور کار خود دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانویی در خط مقدم علم ژنتیک
دستگیری عاملان آتش سوزی کامیون خدماتی شهرداری در لنگرود
اوسمار: پرسپولیس کار سختی دارد
شتابگر روی آنتن شبکه قزوین
آشنایی دختران یزدی با رویداد‌های انقلاب 
بهره‌ برداری و آغاز عملیات اجرایی طرحهای برق‌ رسانی در خراسان رضوی
اجتماع بزرگ منتظران ظهور در زاهدان
اخبار گوناگون از مناطق مختلف کردستان
حمایت استادان دانشگاه های استان از رهبر معظم انقلاب اسلامی
برگزاری جشن نیمه شعبان در حسینیه علیای شهر کدکن
پایان کار تیم ملی اسنوکر با دو مدال برنز در قهرمانی آسیا
روایتی از زندگی شهید مدافع امنیت قاسم کردلو یگانه
بهره برداری از چهار طرح بزرگ صنعتی و محیط زیستی در خوزستان با مشارکت وزارت دفاع
افتتاح واحد تولید روغن موتور در شهرک شکوهیه قم
بارش برف در شهرستان کوهرنگ
کارخانه سیمان سفید ازنا آماده افتتاح
پیام تسلیت استاندار یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
نیمه شعبان یاد آور ایثار سربازان گمنام امام زمان (عج)
رضایت دشمنان ایران، فقط با نابودی ملت ایران ممکن است
کاهش دما و پدیده مه گرفتگی در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)