پخش زنده
امروز: -
مؤسس شبکه جهانی آموزش و پژوهشهای علمی (یوسرن) : این شبکه در مدت کمتر از ۴ سال توانسته بیش از ۱۰ هزار عضو از ۹۰ کشور دنیا داشته باشد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی شبکه جهانی آموزش و پژوهشهای علمی (یوسرن)، آقای نیما رضایی استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و مؤسس این شبکه با بیان اینکه این شبکه ۴ سال قبل با شعار «علم بدون مرز» تشکیل شد گفت: برداشتن مرزهای جغرافیایی در علم، انجام کارهای بین رشتهای و ایجاد ارتباط علمی بین دانشمندان پیشکسوت و جوان گامهای بزرگ و مؤثری در جامعه علمی از جمله اهداف این شبکه است.
آقای نیما رضایی افزود: طی سالهای گذشته اقدامات ارزندهای در راستای اهداف علمی شبکه جهانی آموزش و پژوهشهای علمی (یوسرن) برداشته شده است که از جمله آنها عضویت بیش از ۳۷۰ دانشمند یک درصد برتر و ۱۵ برنده نوبلو ابل به عنوان اعضای هیأت مشاوران شبکه جهانی آموزش و پژوهشهای علمی (یوسرن) در ۲۱ شاخه مختلف علم است.
وی ادامه داد: از دیگر اقدامات شبکه جهانی آموزش و پژوهشهای علمی (یوسرن) در راستای ایجاد ارتباطات بین المللی، تعیین بیش از ۴۰ سفیر جوان یوسرن است که به عنوان نمایندگان شبکه جهانی آموزش و پژوهشهای علمی (یوسرن)، به معرفی و توسعه شبکه در کشور خود میپردازند. همچنین، این شبکه در مدت کمتر از ۴ سال توانسته بیش از ۱۰ هزار عضو از ۹۰ کشور دنیا داشته باشد.
آقای رضایی گفت: شبکه جهانی آموزش و پژوهشهای علمی (یوسرن) از طریق شبکه سازی توانسته با بیش از ۱۰۰ مرکز علمی دنیا تفاهم نامه منعقد کند یا دفاتری در این مراکز علمی تأسیس کند، که این گام ارزندهای برای تسهیل ارتباطات علمی در آیندهای نزدیک است، همچنین بیش از ۹۰ گروه آموزشی- پژوهشی در رشتههای مختلف در شبکه جهانی آموزش و پژوهشهای علمی (یوسرن) تأسیس شده و مشغول فعالیت که نتیجه آن چاپ بیش از ۵۵۰ مقاله علمی در مجلات معتبر و برگزاری بیش از ۵۰۰ رویداد ملی و بین المللی بوده است.
به گزارش دبیرخانه همایش بین المللی شبکه جهانی آموزش و پژوهشهای علمی (یوسرن)، چهارمین همایش و جشنواره اهدای جایزه شبکه جهانی آموزش و پژوهشهای علمی (یوسرن) از تاریخ ۱۷ تا ۱۹ آبان امسال در بوداپست مجارستان برگزار خواهد شد.
آقای رضایی گفت: امسال، در چهارمین دوره برگزاری همایش شبکه جهانی آموزش و پژوهشهای علمی (یوسرن)، کشور مجارستان میزبان برگزاری همایش و جشنواره اهدای جایزه شبکه جهانی آموزش و پژوهشهای علمی (یوسرن) خواهد بود که مراسم جشنواره و اهدای جایزه شبکه جهانی آموزش و پژوهشهای علمی (یوسرن) در روز ۸ نوامبر (۱۷ آبان) در ویگادو وابسته به آکادمی هنر مجارستان و به میزبانی و حمایت دانشگاه سملوایز و کالج بین المللی اویسنا برگزار خواهد شد.
در این جشنواره بین المللی، برای چهارمین سال متوالی، بیش از ۱۰۰۰۰ دانشمند جوان کمتر از ۴۰ سال در ۵ شاخه اصلی علم (علوم فرمال، علوم فیزیکی و شیمی، علوم زیستی، علوم پزشکی و علوم اجتماعی) کاندید دریافت جایزه شدند، که پس از داوری اعضای هیئت مشاورین یوسرن برگزیدگان معرفی خواهند شد. لازم به ذکر است که ارائه پروژه علمی شاخص و پیش زمینه پژوهشی کاندیداها از موارد مورد توجه در داوری و انتخاب برندگان این جایزه بین المللی است.
علاوه بر این، امسال در همایش بین المللی شبکه جهانی آموزش و پژوهشهای علمی (یوسرن) شاهد سخنرانی بیش از ۵۰ سخنران مدعو از کشورهای مختلف خواهیم بود. وی افزود: خوشبختانه امسال با استقبال بسیار خوب سخنرانان برای همکاری در همایش رو به رو هستیم، و علاوه بر سخنرانان مدعو اولیه، تعداد قابل توجهی از دانشمندان و رؤسای بخشهای مختلف دانشگاههای بین المللی داوطلبانه تمایل به حضور در همایش را اعلام کرده اند. همچنین، به منظور حمایت از دانشجویان و جوانان جهت شرکت در این برنامه علمی، بخشهای اختصاصی تحت عنوان سخنرانان جوان به صورت ارائه شفاهی یا پوستر در برنامه علمی همایش در نظر گرفته شده است؛ که در اختتامیه همایش بهترین ارائه دهنده مورد تقدیر قرار خواهد گرفت.
آقای رضایی گفت: در راستای هدف شبکه جهانی شبکه جهانی آموزش و پژوهشهای علمی (یوسرن)، یعنی «علم بدون مرز»، ایده برگزاری چنین همایش و جشنوارهای مطرح شد و طی ۴ سال گذشته به طور متوالی در کشورهای مختلف برگزار شد. کلیه محققان زیر ۴۰ سال از همه کشورهای دنیا مخاطب جشنواره جایزه شبکه جهانی آموزش و پژوهشهای علمی (یوسرن) هستند که میتوانند طی فراخوانهای سالانه فرم درخواست خود را ارسال کنند.
رییس جشنواره گفت: هر سال، یکی از کشورهای دنیا میزبان برگزاری این همایش بوده است. در نخستین سال برگزاری، دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان همایش بود که برگزیدگان از سایر کشورها نیز دعوت شده بودند. در دومین و سومین سال برگزاری این همایش، به ترتیب کشورهای اوکراین و ایتالیا میزبان برگزاری مراسم جشنواره و همایش بودند که تقدیر ارزندهای از برگزیدگان صورت گرفت.