• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۷۲۲۰۲
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۹
خراسان رضوی » اقتصادی
رئیس خانه صنعت و معدن:

نظام بانکی مانع توسعه تولید است

نظام کنونی بانکی مانع توسعه تولید است و از بخش تولید حمایت نمی‌کند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در سی و دومین اجلاس سراسرینظام بانکی مانع توسعه تولید است اعضای خانه‌های صنعت، معدن و تجارت ایران که با حضور معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولان اقتصادی خراسان رضوی، رئیسان و دبیران خانه‌های صنعت در مشهد برگزار شد گفت: هم اکنون بانکها در شرایط دشوار اقتصادی یاریگر تولیدکننده نیستند و نظام بانکی باعث شده اعتماد تولیدکنندگان فعال در سطح بازار از بین برود.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: در مقابل شرایط دشواری که سیستم بانکی برای بخش تولید به وجود آورده است قوه قضائیه رویکرد حمایتی داشته و کمک زیادی به تولیدکنندگان کرده است.

سهل آبادی افزود: تولیدکنندگان رزمندگان جنگ اقتصادی هستند و نیاز به حمایت عاطفی از سوی مسئولان دارند و درصدد هستند علاوه بر تقویت تولید، محصولی رقابت پذیر برای صادرات عرضه کنند اما سیاست‌های مجلس شورای اسلامی و دولت، مانع رشد بخش تولید است و این سیاست‌ها باعث شده که تولیدکننده حتی نتواند برای یک سال با طرف قرارداد خود در کشور مقابل، تعهد خود را حفظ کند.

عبدالوهاب سهل‌آبادی مهمترین مشکل بخش تولید را نوع ارتباط آن با نظام بانکی ذکر و بیان کرد: با وجود آن که بخش خصوصی برای تحول حوزه تولید وارد عمل شده اما هنوز تفویض اختیارات به طور کامل از سوی دولت به تشکلهای اقتصادی صورت نگرفته است.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران ادامه داد: مهمترین عاملی که می‌تواند حامی بخش تولید باشد "تفویض اختیارات به تشکلهای بخش خصوصی" است که تحقق آن مدت زیادی به تاخیر افتاده است.

سهل‌آبادی به فعالیت سه میلیون واحد صنفی در سطح کشور اشاره و بیان کرد: امور این واحدها توسط اتحادیه‌ها پیگیری و مشکلاتشان با مدیریت خودشان حل می‌شود لذا نباید دولت از واگذاری برخی اختیارات به تشکلهای بخش صنعت واهمه داشته باشد.

نایب رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران نیز در این نشست گفت: خوشبختانه قوه قضائیه مقابله با فسادهای بزرگ در دستگاه‌های اجرایی را آغاز کرده و لازم است میکروبها شناسایی و از صحنه اقتصاد حذف شوند.

حسن حسینی با اشاره به دیوان سالاری و بوروکراسی اداری موجود در سیستم اداری کشور افزود: در این شرایط هنوز برخی اختیارات به تشکل‌های بخش خصوصی تفویض نمی‌شود و وقتی این اختیارات در دست حاکمیت باشد خود به خود فساد ایجاد می‌کند.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: یکی از تقاضاهای بخش خصوصی در جهت کاهش فساد، واگذاری کار مردم به خود مردم و کاهش تصدی‌گری دولت است.

حسینی افزود: متاسفانه تاکنون مجلس شورای اسلامی نظارت کافی بر اجرای قوانین نداشته و قوانین زائد هنوز به طور کامل برطرف نشده است و انتظار این است که در این مدت باقیمانده از فعالیت مجلس دهم حداقل قانون مالیات بر ارزش افزوده مورد بازنگری قرار گیرد تا باری از دوش بخش تولید در کشور برداشته شود.

در پایان این اجلاس، تفاهم نامه سه‌جانبه بین اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، معاونت معدنی خانه صنعت، معدن و تجارت ایران و خانه صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی در خصوص توسعه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی به امضا رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت هزار و ۵۰ تن انار
عاملان احتمالی آتش‌سوزی الیت تاکنون شناسایی نشدند 
سرمربی پادیاب: مستحق برتری مقابل استقلال بودیم
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
برگزاری سی و دومین دوره رقابت های قرآن و عترت بسیجیان در رودسر
همایش ملی اهدای نشان سیمرغ به کوهنوردان برتر کشور در سمنان
تعطیلی مدارس مشهد، تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
یک پیروزی و یک شکست حاصل تلاش نمایندگان فوتسال کردستان
اجرای بیش از ۳۲۰ برنامه هفته بسیج در بهارستان
علی‌نژاد: کشتی موفق‌ترین رشته ما در بازی‌های همبستگی اسلامی بود
منیوحی آبادان متبرک به قدوم شهید ۲۰ ساله دفاع مقدس
رکاب‌زنی دوچرخه سوار سقزی تا مهاباد
دانشگاه آزاد تهران برنده ضیافت پنالتی‌ها
اوقات شرعی شنبه اول آذر ۱۴۰۴ به افق ارومیه
همیاری آموزش و پرورش و شرکت گاز در طرح همیاران گاز
جشنواره فرهنگی‌- هنری طلاب در ایلام برگزار شد
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
نخستین کاروان راهیان نور سردشت سفر معنوی خود را آغاز کرد
تجلیل از دانش آموزان فعال در حوزه‌های فرهنگی
دستور مادورو برای آمادگی مقابله با خرابکاری سیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)