• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۷۶۵۳۲
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی
فرمانده نیروی دریایی ارتش :

تاکنون ، اعزام ۶۴ ناوگروه به آب‌های آزاد

فرمانده نیروی دریایی ارتش : تاکنون ۶۴ ناوگروه را برای دفاع از منافع کشور به آب‌های آزاد اعزام کرده ایم.

تاکنون ، اعزام ۶۴ ناوگروه به آب‌های آزادبه گزارش خبرگزاري صدا و سيما و به نقل از روابط عمومی ارتش ، فرمانده نیروی دریایی ارتش در مراسم پایانی سی و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم کارکنان پایور و دانشجویان نیروی دریایی ارتش که امروز (چهارشنبه) با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمد حسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و جمعی از فرماندهان و مسئولان برگزار شد، گفت : موضوع امنیت و ایجاد آن تکلیف همه دولت هاست و قدرت ملی از برآیند فعالیت‌ها در این حوزه به دست می‌آید.
امیر دریادار حسین خانزادی افزود : امنیت باید پایدار باشد تا فعالیت‌های اجتماعی ادامه پیدا کند، به همین دلیل همه دولت‌ها برای شکل گیری امنیت تلاش می‌کنند.
وی نیرو‌های مسلح را تامین کننده امنیت دانست و گفت: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران حافظ تمامیت ارضی کشور و دفاع از منافع کشور در حوزه دریاست، به همین دلیل تاکنون ۶۴ ناوگروه را برای دفاع از منافع کشور به آب‌های آزاد اعزام کرده ایم.
دریادار خانزادی تصریح کرد: امروز به واسطه شرایط امنیتی خاصی که در منطقه دریای سرخ به وجود آمده و ناامنی‌های تروریستی در آنجا خطوط ارتباطی ما را تهدید می‌کند، دریای سرخ به عنوان یک دریای ناامن مورد توجه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته است.
وی افزود: علاوه بر ناوگرو‌های که در گذشته به صورت موردی در منطقه حضور می‌یافتند، دو ناوگروه ۶۳ و ۶۴، حضور پایدار و پیوسته‌ای را در دریایی سرخ تا کانال سوئز داشته‌اند تا امنیت خطوط ارتباطی را تامین کنند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش در بخش دیگری از سخنان خود به روند جذب و استخدام نیرو‌ها در نیروی دریایی ارتش اشاره کرد و گفت: کسانی که به نیروی دریایی ملحق شده اند، افرادی هستند که در صف ثروت و مال اندوزی نایستاده اند بلکه در صف سربازی و پاسداری از کشور و شهادت ایستاده اند. به همین دلیل نیروی انسانی نیروی دریایی ارتش ویژگی‌های بسیار خاصی دارند که مقام معظم رهبری این ویژگی‌ها را ایمان، شجاعت و دانش می‌دانند.
وی افزود: در نیروی دریایی وظیفه داریم در فرایند جذب نیرو، ویژگی‌های مد نظر مقام معظم رهبری را مورد توجه قرار دهیم و در فرایند آموزش این ویژگی‌ها را تقویت کنیم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: کسب آموزش‌های دینی در مراکز آموزش ما باید دانایی و شکوفایی را تقویت کند،
وی افزود : در جامعه اسلامی برای تقویت نیرو‌های مسلح در تراز انقلاب اسلامی باید بر آموزش‌های دینی تاکید کنیم، زیرا این ویژگی می‌تواند در مقابله با دشمنی که در همه عرصه‌ها مقابل ما صف آرایی کرده است، نمایشی از اقتدار، صلابت و بازدارندگی باشد.
دریادار خانزادی اقتدار و صلابت را بسیار متکی بر نیروی انسانی کارآمد، ولایی و بهرمند از قرآن کریم دانست و گفت: برای تقویت بنیه معنوی نیرو‌های مسلح باید با قرآن کریم ارتباط برقرار کرد و ازآن بهره بیشتری برد، و این ویژگی و روحیه انس با قرآن یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران به ویژه نیروی دریایی راهبردی ارتش است.
وی خاطرنشان کرد: انس با قرآن کریم در جمهوری اسلامی ایران و به ویژه نیرو‌های مسلح یکی از شاخص‌های بارز نیرو‌های ما و شاخصی برای جذب نیروهاست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
بازدید مدیرکل بازرسی لرستان از فعالیت برخی ادارات کوهدشت
پیش بینی کاهش کیفیت هوا در سمنان
نشست تخصصی شعر انتظار در مسجد جمکران برگزار شد
تشدید نظارت تیم های تعزیرات حکومتی در چهارمحال و بختیاری
بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی معادن خراسان جنوبی، در میز اقتصاد شبکه خبر
برپایی سوگواره کوچه بنی‌هاشم با اجرای چهار تئاتر زنده در قم
اعزام ورزشکار چهارمحال و بختیاری به رقابت های همبستگی کشورهای اسلامی
سرمایه‌گذاری ۵۵ هزار میلیاردی در قزوین؛ تنها ۱ درصد بودجه دولتی، ۹۹ درصد از ظرفیت سرمایه‌گذاران
برگزاری نشست شورای تحول جهانی شدن خرم آباد
انعقاد تفاهمنامه ساخت نیروگاه‌های سه مگاواتی خورشیدی کشور در قم
بسته خبر‌های کوتاه ۱۹ آبان ۱۴۰۴
معرفی برترین‌های مسابقات دارت گرامیداشت روز کیش ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
لاریجانی: پیامی به آمریکا ندادیم
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)