• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۰۹۱۰
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۶
بین الملل » آمریکا
رای الیوم نوشت

فیسبوک وسیله‌ای برای نفرت پراکنی علیه مسلمانان

فیسبوک و توئیتر، پنهانی با افراط گرایان مورد حمایت غرب و رژیم صهیونیستی برای نفرت پراکنی علیه اسلام و مسلمانان همکاری می کنند

فیسبوک وسیله‌ای برای نفرت پراکنی علیه مسلمانان

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روزنامه اینترنتی رأی الیوم، بر اساس تحقیقی که روزنامه گاردین چاپ انگلیس انجام داده است افراط گرایان با حمایت‌های برخی طرف‌ها به خصوص آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی با تسلط بر پایگاه اینترنتی فیسبوک، از آن برای نفرت پراکنی علیه اسلام و مسلمانان استفاده می‌کنند.
ما در روزنامه «رأی الیوم» و نیز بسیاری از عرب‌ها و مسلمانان با محدودیت‌هایی روبرو می‌شویم که برخی اوقات به بسته شدن صفحات شخصی یا صفحه مربوط به روزنامه در فضای مجازی می‌رسد، زیرا هر نوع انتقاد از دولت اشغالگر اسرائیل و جنایات آن در حق مردم ما در سرزمین‌های اشغالی یا بیان نام سید حسن نصرالله، مدیریت «فیسبوک» را بر آن می‌دارد صفحه شخصی ما را ببندد.
اخیرا فیسبوک نه تنها به حذف یا بستن صفحات کاربرانی که ترویج کننده خشونت یا تنفر هستند پایبند نیست بلکه مجموعه‌ای از صفحات کاربرانی را که دیدگاه‌هایی در تضاد با سیاست‌های آمریکا مطرح می‌کنند را نیز می‌بندد. این اقدامات به شرکت «فیسبوک» منحصر نمی‌شود و حتی «توئیتر» نیز همین سیاست را در پیش گرفته است و میلیارد‌ها صفحه کاربران را بسته یا دنبال کنندگان (فالوئرها) آن‌ها را حذف کرده و همین موضوع باعث شده است میلیون‌ها نفر به پایگاه‌های اینترنتی جایگزین روی آورند.
از این رو علت جانبداری گسترده «فیسبوک» و «توئیتر» در بسیای از مواقع از سیاست‌های آمریکا و اسرائیل و بستن در‌های آزادی بیان مشروع به روی منتقدانی مثل ما پنهان نیست.
روزنامه «گاردین» انگلیس نیز در یک تحقیق دقیق و جسورانه بر ملا کرد که چگونه «فیسبوک» از طریق نفرت پراکنی علیه اسلام و مسلمانان پول به جیب می‌زند. این روزنامه مطلبی با عنوان «توطئه پنهان» منتشر کرد. گروهی از بزرگترین سازمان‌ها و صفحات شخصی راستگرایان افراطی بر اساس این توطئه سری توانسته اند بر پایگاه اینترنتی «فیسبوک» تسلط بیابند و در قبال سود‌هایی که نصیب این شرکت می‌سازند، علیه اسلام نفرت پراکنی می‌کنند.
این تحقیق دقیق متوجه موضوعی شد که آن را «مدیریت حساب‌های کاربری مبهم» توصیف کرده است. مقر‌های این مدیریت نیز در اسرائیل، آمریکا، استرالیا، انگلیس، کانادا، اتریش و نیجریه است که صد‌ها صفحه کاربری با افکار راست افراطی را مدیریت می‌کنند و این کاربران میلیون‌ها دنبال کننده (فالوئر) دارند که پیام‌هایی برای نفرت پراکنی علیه مسلمانان و مهاجران مسلمان تبار در کشور‌های اروپایی منتشر می‌کنند و مطالب فراوانی تدارک و توزیع می‌کنند تا وجهه شماری از سیاستمداران سیاستمداران مسلمان تبار مانند شهردار لندن، اعضای کنگره آمریکا و رهبر حزب کارگران انگلیس را تخریب کنند.
گاردین تأیید کرد مدیریت فیسبوک را از وجود این توطئه و وجود این شبکه‌های سری مطلع کرده، اما فیسبوک تاکنون اقدامی به عمل نیاورده است چرا که این سازمان‌ها در مقابل تبلیغات، مبالغ هنگفتی پرداخت می‌کنند و هیچ مجازاتی علیه آن‌ها اتخاذ نکرد.
ما در روزنامه «رأی الیوم» به سیاست خود در انتقاد از ستم‌هایی که بر ملت عربی فلسطین و زیر یوغ اشغالگان صرفنظر از نتیجه آن ادامه می‌دهیم، زیرا معتقدیم این از مهمترین وظایف ما به عنوان روزنامه نگار و نویسنده است و از هر جایگزین دیگری استفاده خواهیم کرد، زیرا ما به اصل آزادی و عدالت اجتماعی باور داریم و تلاش می‌کنیم همه، چه موافق و چه مخالف از آن مطلع شوند. پس این وظیفه ما است و از آن دست نخواهیم کشید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعمال قانون خودروهای آلاینده نیازمند سامانه های هوشمند است
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
برگزاری جشنواره سرود و تئاتر دانش آموزی در کیش
جلوگیری از پسماندسوزی در شهرستان اشنویه
تسهیل فرایند‌های تجاری و خدماتی در مناطق آزاد
وصول یک هزار و ۷۰ میلیارد ریال مالیات در بوکان
گشایش جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز
تکریم و معارفه سرپرست جمعیت هلال‌احمر آذربایجان‌شرقی
قاچاقچی سابقه‌دار چوب در جنگل‌های بابل دستگیر شد
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
استقبال از قهرمان کشتی فرنگی المپیک ناشنوایان در کوهدشت
شعله‌ور شدن دوباره یک نقطه از جنگل‌های نمنق در اثر باد
درگذشت مادر شهید سید موسی سید آموزنده در فومن
بسیج، ستون فقرات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران
کشف بیش از ۳ تن گوشت فاسد در نقده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ آذر ۱۴۰۴
آتش سوزی در یک واحد مسکونی یک مصدوم بر جای گذاشت
افت شدید منابع آبی استان، کاهش ۹۲ درصدی بارش‌ها در زنجان
درخشش کشتی گیران البرزی در المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۵ آذر ۱۴۰۴
هشدار دستگاه قضا درباره کلاهبرداری با وعده ارزهای دیجیتال
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)