• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۹۳۹۷
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی
نشست رئیس کل دادگستری تهران با تولیدکنندگان و صنعتگران

ضرورت رفع مشکلات واحد‌های تولیدی

رئیس کل دادگستری تهران: مشکلات واحد‌های تولیدی در محل استقرار آنان از مجرای قانونی باید جدی پیگیری شود.

ضرورت رفع مشکلات واحد‌های تولیدیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، نشست مشترک رئیس کل دادگستری استان تهران با تولیدکنندگان و صنعتگران، تعطیلی واحد‌های تولیدی، بیکاری جوانان و کارگران برگزار شد.
در این نشست جمعی از مدیران عامل شهرک‌های صنعتی استان تهران اعم از دولتی و غیردولتی به بیان مسائل و مشکلات پیش روی تولیدکنندگان و صنایع پرداختند و در ادامه تعداد دوازده نفر از فعالان تولیدی و صنعتی، دیدگاه‌ها و مسائل و مشکلات خود را در زمینه رفع موانع قانونی از طریق اصلاح قوانین و رویه‌های اجرایی ارگان‌های دولتی نظیر ادارت بیمه، مالیات و محیط زیست و همچنین قانون ارزش افزوده و قاچاق کالا بیان کردند.
محمد جواد حشمتی رئیس کل دادگستری استان تهران در ادامه این نشست با تاکید بر منویات مقام معظم رهبری در خصوص حمایت از تولید طی سخنانی، اظهار داشت: در سال حمایت از تولید همه بخش‌های مختلف باید در خدمت تولیدکنندگان در شهرک‌های صنعتی استان تهران باشند و در این راستا ما با تمام اختیارات و امکاناتی که داریم؛ حمایت جدی دستگاه قضایی و بویژه دادگستری کل استان تهران را اعم از روسای دادگستری و دادستان‌های عمومی و انقلاب شهرستان‌ها و حوزه‌های قضایی بخش از تولید کنندگان و صنایع اعلام می‌کنیم.
رئیس کل دادگستری استان تهران رسیدگی ویژه به مشکلات واحد‌های تولیدی را مورد تاکید قرار داد و متذکر شد: ضرورت دارد این جلسات با حضور کلیه مدیران موظف استانی و بویژه ادارات مالیات و محیط زیست تشکیل شود و مدیران مربوطه نیز با اختیارات قانونی که دارند از این قابلیت‌ها به نحو احسن در راستای رفع مشکلات صنایع و واحد‌های تولیدی استفاده کنند.
 
 
وی افزود: دعاوی مختلفی له و علیه صاحبان صنایع در واحد‌های قضایی طرح می‌شود و مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری و همچنین دستورالعمل رئیس قوه قضائیه در این رابطه باید بطور ویژه مسائل و مشکلات آنان به سرعت و خارج از نوبت مورد رسیدگی قرار گیرد و هیچ مدیری نباید بدون جهت احضار و وقت آنان تلف شود؛ چرا که ضرورت دارد حضور آنان متمرکز در واحد‌های تولیدی به کار و فعالیت و تدبیر باشد و سعی کنند تا مشکلات خودشان را مرتفع نمایند.
 
حشمتی خاطر نشان ساخت: تعطیلی واحد‌های تولیدی، بیکاری جوانان و کارگران خط قرمز قوه قضاییه و با این رویه بصورت جدی مقابله خواهیم نمود و دادستان‌های ما که حوزه قضایی آنان مرتبط با شهرک‌های صنعتی است باید از طریق ضابطین از واحد‌های تولیدی و صنعتی مراقبت و حفاظت نمایند.
 
رئیس کل دادگستری استان تهران بر تشکیل مستمر این جلسات تاکید کرد و متذکر شد: باید از طریق پیگیری جدی، رفع مشکلات واحد‌های تولیدی در محل استقرار آنان از مجرای قانونی دنبال شود و ضرورت دارد؛ برای حل و فصل مشکلات این واحد‌ها از طریق گفتگوی سازنده، اقدامات جدی از طریق مدیران این شهرک‌های صنعتی صورت پذیرد و در شرایط خاص کنونی و جنگ اقتصادی همه ما با تمام امکانات حامی واحد‌های تولیدی باشیم.
 
 
حشمتی تاکید کرد: بحث واردات بی رویه از جمله نگرانی‌های همه ماست و در راستای حمایت از تولیدکنندگان به نهاد‌های دولتی از جمله وزارت صمت و گمرک اعلام خواهیم کرد که مجوز واردات کالا‌های خارجی که در داخل کشور تولید می‌شود را ممنوع نمایند و با این رویه اشتباه مقابله خواهیم نمود و حسن همکاری تمام تولیدکنندگان با دستگاه قضایی مورد نیاز است.
 
 
دراین نشست پرنیان مدیر عامل شهرک‌های صنعتی استان تهران، گزارشی از آخرین وضعیت واحد‌های تولیدی در سطح استان و مشکلات مطروحه را ارائه کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت هزار و ۵۰ تن انار
عاملان احتمالی آتش‌سوزی الیت تاکنون شناسایی نشدند 
سرمربی پادیاب: مستحق برتری مقابل استقلال بودیم
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
برگزاری سی و دومین دوره رقابت های قرآن و عترت بسیجیان در رودسر
همایش ملی اهدای نشان سیمرغ به کوهنوردان برتر کشور در سمنان
تعطیلی مدارس مشهد، تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
یک پیروزی و یک شکست حاصل تلاش نمایندگان فوتسال کردستان
اجرای بیش از ۳۲۰ برنامه هفته بسیج در بهارستان
علی‌نژاد: کشتی موفق‌ترین رشته ما در بازی‌های همبستگی اسلامی بود
منیوحی آبادان متبرک به قدوم شهید ۲۰ ساله دفاع مقدس
رکاب‌زنی دوچرخه سوار سقزی تا مهاباد
دانشگاه آزاد تهران برنده ضیافت پنالتی‌ها
اوقات شرعی شنبه اول آذر ۱۴۰۴ به افق ارومیه
همیاری آموزش و پرورش و شرکت گاز در طرح همیاران گاز
جشنواره فرهنگی‌- هنری طلاب در ایلام برگزار شد
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
نخستین کاروان راهیان نور سردشت سفر معنوی خود را آغاز کرد
تجلیل از دانش آموزان فعال در حوزه‌های فرهنگی
دستور مادورو برای آمادگی مقابله با خرابکاری سیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)