• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۰۱۱۶۵
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۸ - ۰۷:۳۱
بین الملل » سیاسی
اهم رویداد‌های ۱۲ ساعت گذشته

مهمترین خبر‌های جهان (۷-۱۹)

تارنمای نشریه ایتالیایی کوین تلگراف نوشت: ایران در پی ایجاد یک واحد ارز دیجیتال برای مقابله با استیلای دلار امریکا بر بازار‌های مالی جهانی است

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، مهمترین خبر‌های جهان در ۱۲ ساعت گذشته به شرح زیر است:

ایران:
حسن روحانی رییس جمهور کشورمان پس از سفری دو روزه به ژاپن ساعتی قبل توکیو را به مقصد تهران ترک کرد. (صداوسیما)

چین:
- شی جینپینگ رئیس جمهور چین در تماس تلفنی با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت: مایل است با ترامپ در تماس باشد و به صورت مشترک روابط دوجانبه را بر اساس هماهنگی، همکاری و ثبات ارتقا دهند. (رویترز)
- شی جینپینگ رئیس جمهور چین در تماس تلفنی با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت: طرف‌ها باید به دنبال حل مساله شبه جزیره کره به صورت سیاسی باشند. (رویترز)

ایتالیا:
ـ تارنمای نشریه ایتالیایی کوین تلگراف نوشت: ایران در پی ایجاد یک واحد ارز دیجیتال برای مقابله با استیلای دلار امریکا بر بازار‌های مالی جهانی است". (صداوسیما)

روسیه:
ـ سخنگوی نیروی دریایی روسیه در دریای بالتیک اعلام کرد در پی رزمایش نظامی مشترک روسیه-هند، کشتی‌هایی از ناوگان نیروی دریایی روسیه به سوی بندر چابهار ایران در حرکت هستند. این کشتی‌ها قرار است ۲۷ دسامبر در رزمایش مشترک با ایران و چین مشارکت کنند. (اسپوتنیک)
ـ شرکت گازپروم روسیه و شرکت نفت و گاز اوکراین یک موافقت نامه جدید پنج ساله برای انتقال گاز امضا می‌کنند. (رویترز)

هنگ کنگ:
ـ مردم هنگ کنگ علیه رئیس جمهور چین تظاهرات کردند. (سی ان ان)

سوریه:
ـ جنگنده‌های ارتش سوریه و روسیه مواضع تروریست‌ها را در ادلب هدف قرار دادند. (المیادین)
ـ ارتش سوریه کنترل هشت منطقه در جنوب استان ادلب را از تروریست‌ها پس گرفت. (المیادین)
ـ داعش هرگز سوریه را ترک نکرده و با خروج نیرو‌های آمریکایی و ورود نیرو‌های ارتش ترکیه بر اقدامات و تحرکات مرگبار خود افزوده است. (فرانس 24)

یونان:
ـ وزیر دادگستری یونان تصمیم گرفت یک مرد روس را که متهم شده میلیارد‌ها دلار را به صورت ارز دیجیتال بیت کوین پولشویی کرده است به فرانسه مسترد کند. الکساندر وینیک سرکرده ادعایی یک باند پولشویی ۴ میلیارد دلاری بیت کوین یکی از هفت روس تبار است که در سال جاری میلادی در سراسر جهان بنا به اتهامات جرایم سایبری واردشده توسط آمریکا بازداشت یا متهم شده اند. دادگاه عالی یونان در دسامبر ۲۰۱۷ راه را برای استرداد وینیک به آمریکا هموار کرد. (رویترز)

هند:
- اعتراضات در دهلی نو پایتخت هند به لایحه‌ای که مسلمانان مهاجر را از حق دریافت تابعیت هند محروم می‌کند، به شکلی مسالمت آمیز برگزار شد. (الجزیره انگلیسی)

فلسطین:
ـ دادستان عالی‌ترین نهاد قضائی سازمان ملل متحد تصریح کرد به جنایت‌های جنگی رژیم اسرائیل رسیدگی می‌کند. (صداوسیما)
ـ مردم غزه با تاکید بر یکی بودن سرنوشت کرانه باختری و نوار غزه، روز جمعه در راهپیمایی بازگشت شرکت کردند. این راهپیمایی با هدف اعلام همبستگی با شهر الخلیل و محکومیت تجاوز صهیونیست‌ها به حرم ابراهیمی برگزار شد (صداوسیما)

آمریکا:
ـ دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در صفحه مکتوب خود (توئیتر) نوشت: نانسی پلوسی به دنبال بده بستان با سنا است چرا ما او را استیضاح نمی‌کنیم؟ (صداوسیما)
ـ دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بودجه دفاعی (۷۳۸ میلیارد دلاری) سال ۲۰۲۰ آمریکا را که لایحه آن چند روز پیش در مجلس سنای آمریکا تصویب شده بود، تأیید و امضا کرد. در لایحه این بودجه "قانون قیصر یا سزار" برای حمایت از غیر نظامیان سوریه گنجانده شده است. (الجزیره)
ـ مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا در صفحه مکتوب خود (توئیتر) نوشت: دادستان دیوان کیفری بین‌المللی سؤالاتی جدی درباره صلاحیت این دیوان در زمینه تحقیق در خصوص اسرائیل مطرح کرد. اسرائیل عضو دیوان کیفری بین‌المللی نیست. ما کاملاً با این تحقیق غیرقانونی که اسرائیل را ناعادلانه هدف قرار داده است، مخالف هستیم. مسیر صلح پایدار از طریق مذاکرات مستقیم است. (صداوسیما)
ـ دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به همتای برزیلی خود گفت: آمریکا تعرفه‌های فولاد و آلومینیوم دیگری را علیه این کشور اعمال نمی‌کند. (رویترز)

ایتالیا:
ـ پلیس ایتالیا در عملیات گسترده ضد مافیایی، ۳۳۴ نفر از اعضای تشکیلات مخوف مافیا را در منطقه کالابریا موسوم به «اندرانگتا»، دستگیر کرد. (صداوسیما)

شیلی:
ـ معترضان در شیلی با شلیک گاز اشک آور سرکوب شدند. معترضان به تاخیر در مذاکرات برای تدوین قانون اساسی جدید این کشور اعتراض داشتند. (الجزیره انگلیسی)

اندونزی:
ـ ماهاتیر محمد نخست وزیر مالزی گفت: محاصره تنها منحصر به ایران و قطر نیست بلکه ما نیز با چنین اقدام‌هایی مواجه شده ایم. (الجزیره عربی)

ـ هزاران معترض روز جمعه در استانبول در حمایت از اویغور‌های چین تظاهرات و با مسعود اوزیل بازیکن میانی باشگاه آرسنال ابراز همبستگی کردند. این تظاهرات بعد از آن برگزار شد که اوزیل از سیاست‌های چین در برابر اقلیت مسلمان این کشور انتقاد کرد. (رویترز)
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
هفته دوم مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰
قهرمانی انواری و هژبر در رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰ بانوان
ایجاد نخستین رصدخانه قوانین گردشگری خاورمیانه در کیش
جریمه ۹۸۰ میلیون تومانی مشاور املاک متخلف در زنجان
رعایت رفتار‌های مؤثر در کاهش سوانح رانندگی
بی توجهی به اصولی ایمنی جان شهروندان را به خطر می اندازد
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
۲۸۰ میلیارد ریال برای توسعه ارتباطات روستایی منطقه آزاد ماکو هزینه شده است
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
اتصال ۷ روستای آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
دبیرشورای فرهنگی وزارت ارتباطات:از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها برای تولید محتوای دینی و مذهبی حمایت می کنیم
افتتاح نخستین مرکز تخصصی حفاظت و تیمار فوک خزری در گیلان
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
سفر معاون حقوقی وزارت ارتباطات به ارومیه
تصویب ۲۴۰۰ میلیارد ریال جهت اجرای طرح‌های آموزشی در خوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)