• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۶۲۹۲
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۸
گیلان » اقتصادی

جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید

استاندار گیلان گفت : پشتیبانی از بخش خصوصی، به افزایش سهم تولید و اشتغال می انجامد.

جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولیدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ استاندار گیلان امروز در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید گفت : پشتیبانی از بخش خصوصی، ضمن اعتماد افزایی و افزایش سرمایه ‌های اجتماعی؛ بی شک در رشد تولید ، اشتغال و ارتقاء شاخص‌های توسعه اقتصادی اثرگذار است.
ارسلان زارع  در ادامه با تسلیت شهادت سردار رشید اسلام و ایران حاج قاسم سلیمانی، از دست دادن تعدادی از بندگان مخلص خدا به سبب ازدحام جمعیت در مراسم تشییع پیکر سردار سلیمانی و نیز جان باختن شماری از هموطنان و دیگر مسافران مرتبط با سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی در تهران افزود : از اقدام تلافی جویانه و متناسب سپاه پاسداران در پاسخ به حرکت تروریستی دولت آمریکا و نیز اجماع نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و تصویب اقدام متقابل دولت جمهوری اسلامی ایران علیه آمریکا با تأیید شورای نگهبان، قدردانی می‌ کنم.
وی با تشکر از نگاه مثبت دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل و تلاش مضاعف برای رفع مشکلات اقتصادی واحدهای تولیدی گفت : دستیابی به رونق اقتصادی، سرعت بخشی به روند توسعه و پیشرفت استان، تقویت اشتغال و رونق تولید، در گرو حمایت از بخش خصوصی است.
استاندار گیلان با بیان اینکه این نگاه مثبت از جمله راهبردها و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مد نظر رهبر معظم انقلاب ، مورد تأکید رئیس ‌جمهوری و در زمره برنامه‌های دولت افزود : وقتی مدیران دستگاه‌ها و بانک‌ها، پشتیبان و حامی واحدهای تولیدی باشند؛ ضمن امید افزایی، در ناکامی دشمنان مردم و نظام جمهوری اسلامی نیز نقش آفرینی می‌ کنند.
ارسلان زارع ناامید کردن مردم، تشدید فشارهای اقتصادی را از اهداف دشمنان عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه دولت به شیوه‌های کاملاً قانونی با برنامه‌های موثر، اعتماد به نفس مدیران استان را تقویت کرده تا گام‌های موثر بردارند، افزود : پرداخت تسهیلات بانکی به فعالان اقتصادی و مردم یکی از اقدامات حمایتی است.
استاندار گیلان به وجود بیش از 2 هزار و 500 میلیارد تومان تسهیلات در گیلان با عناوین مختلف اشاره و گفت : هزار و 200 میلیارد تومان تسهیلات در بخش رونق تولید استان پیش ‌بینی شده  است که باید تا پایان شهریور سال 99 جذب شود.
ارسلان زارع به اختصاص 885 میلیارد تومان تسهیلات برای طرح‌ های با پیشرفت فیزیکی بیشتر از 70 درصد استان که تاکنون 130 میلیارد تومان آن جذب شده ، نیز اشاره کرد و افزود : تعداد زیادی از پرونده‌ها در مراحل انجام تشریفات و ضوابط قانونی بانک‌ها قرار دارند که انتظار می‌ رود در پرداخت آن‌ها تسریع شود.
وی به وجود تسهیلاتی از تبصره 16 و 18، کمیته امداد و بهزیستی نیز اشاره کرد و گفت : در بخش‌های مختلف دیگری همچون وجوه اداره شده نیز تسهیلاتی وجو دارد که با تجمیع آن‌ها ، میزان تسهیلات قابل پرداخت به بیش از 3 هزار میلیارد تومان می‌رسد.
استاندار گیلان یکی از مهمترین ملاک‌های ارزیابی مدیران بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی را جذب تسهیلات تکلیفی دولت عنوان و اضافه کرد : طبق اعلام دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید گیلان، استان در پرداخت رونق تولید ، جایگاه دهم کشوری را دارد و تاکنون 54 و 32 صدم درصد تسهیلات پرداخت شده که با این وجود قانع نیستیم.
ارسلان زارع بر ضرورت تسریع و تسهیل در پرداخت تسهیلات تأکید و تصریح کرد : استفاده از ظرفیت جوانان و شرکت‌ های دانش بنیان، مایه امیدافزایی می‌ شود که باتوجه به ظرفیت‌های بالای گیلان در این بخش، باید در اولویت حمایت‌ها قرار گیرد.
وی افزود : فراهم کردن زمینه مشارکت جوانان به ویژه در واحدهای تولیدی و خدماتی ، نشاط اجتماعی، پویایی و امیدافزایی را برای استان به دنبال دارد.
استاندار کیلان با بیان اینکه بر اساس اعلام دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان، اگر تمامی پرداختی‌های صورت گرفته به واحدهای تولیدی در سامانه ثبت شود، رتبه گیلان به سه استان برتر ارتقاء می یابد، گفت : باید تلاش شود تا با انعکاس صحیح میزان پرداختی ضمن جلوگیری از تضییع حقوق بخش‌های مختلف، برای افکار عمومی نیز به خوبی تبیین و تنویر شود.
ارسلان زارع ابلاغ قانون تسهیل تسویه بدهی بدهکاران شبکه بانکی کشور در روزهای اخیر را یکی از تصمیمات خوب دولت و مجلس در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ارزیابی و افزود : از این ظرفیت می‌توانیم به خوبی استفاده کنیم و جزو استان‌های پیشرو باشیم.
در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مسائل و مشکلات 8 واحد تولیدی استان بررسی شد و استاندار گیلان دستور رسیدگی و رفع موانع آنها را از مسیر قانونی به دستگاه‌ های اجرایی و بانک‌های عامل صادر کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هوای پایدار و آفتابی گیلان تا اواسط هفته
بازگشایی چهار خطه شمس آباد- خراجی در چهارمحال و بختیاری
تصادف ۲۰۷ در بندرعباس جان راننده را گرفت
قضاوت معلم ورزش قرچکی در نیمه‌نهایی فوتسال دانش‌آموزان جهان
تقویم روز و اوقات شرعی دوم آذر به افق آبادان و خرمشهر
امدادرسانی به مصدوم برخورد یک دستگاه موتور سیکلت با موانع کنار جاده
تأمین ۵۰۰ تُن ذرت و ۳۰۰ تُن کنجاله سویا برای مرغداران خراسان‌شمالی
فعالیت سی هزارعضو جهادی دراستان کرمان
گازگرفتگی ۱۹ نفر در مسجد روستای تنگاری دشتروم بویراحمد
پرونده پزشکان متخلف شهرستان قائنات روی میز تعزیرات
تفاهم‌نامه همکاری بین فدراسیون بدمینتون ایران و عراق
تصمیم دولت برای تامین کالا‌های اساسی بدون انتقال ارز
مسمومیت ۴ نفر با گاز مونوکسیدکربن در خراسان شمالی
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دوم آذر ۱۴۰۴)
اولین تور تخصصی خبرنگاران با عنوان «روایت احیا؛ از منار تا مرمت»
سطح آتش سوزی جنگل چالوس حدود ۸ هکتار
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در حسینیه ریحانة الحسین(ع)
بیابان زدایی با کاشت یک میلیارد درخت
سفيران مهر بسيج، مروّج حجاب و اخلاق در جامعه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
حذف چهار صفر از پول ملی
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبری
اپیدمی نفوذ و جاسوسی برای ایران در نیرو‌های نظامی رژیم صهیونیستی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)