• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۷۸۳۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی
امیر حاتمی در جلسه شورای اداری استان کرمان

دیگر از«گزینه نظامی روی میز دشمن»خبری نیست

وزیر دفاع: دشمن متکبر در سال‌های گذشته حرف از «گزینه نظامی روی میز» می‌زد؛ اما امروز از این گزینه خبری نیست.

دیگر از «گزینه نظامی روی میز دشمن» خبری نیستبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، امیر سرتیپ «امیر حاتمی» در جلسه شورای اداری استان کرمان، اظهار داشت: امروز در کرمان توفیق زیارت مزار شهید دلاور سپهبد «قاسم سلیمانی» نصیبم شد و از این بابت خدا را شکرگزارم.
وی با بیان اینکه ما بر شعار «استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی» همچنان ایستاده‌ایم، افزود: مردم با این شعار گفتند که ما می‌خواهیم از زیر سلطه استکبار و در رأس آن آمریکا جدا شویم و به جای آن، جاری شدن احکام اسلام را می‌خواهیم.
وزیر دفاع با یادآوری اینکه نعمت انقلاب اسلامی ارزان به‌دست مردم کشور ما نرسیده است، گفت: دشمنان انقلاب اسلامی حاضر نبودند بپذیرند که مردم ایران صاحب یک نظام مردم‌سالار دینی شوند و استقلال ما برای دشمن گران تمام شده است.
امیر حاتمی تصریح کرد: شهادت سردار سپهبد «قاسم سلیمانی» یک جنایت مسَلم و یک کار تروریستی به دست یک دولت مدعی در دنیا‌ست که ادعای مبارزه با تروریست‌ها را دارد.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با بیان اینکه سردار شهید قاسم سلیمانی در یک سفر رسمی و قانونی در کنار میزبان به شهادت رسید، گفت: تروریسم دولتی آمریکا، سردار سلیمانی را به شهادت رساند که این اقدام، کار بسیار وقیحانه‌ای بود.
وی با تاکید بر اینکه حیات آمریکا با استکبار گره خورده است، افزود: انقلاب اسلامی ایران و استقلال مردم ایران مانع تجاوز آن‌ها شده است.
امیر حاتمی با بیان این‌که استقلال مردمی در جمهوری اسلامی ایران، برای دشمنان نگران‌کننده است، گفت: ایران عزیز ما یک نقطه راهبردی است و شمال، جنوب، شرق و غرب را به هم متصل می‌کند و یک نقطه گذرگاهی در منطقه و جهان محسوب می‌شود.
وزیر دفاع با اشاره به اینکه اگر این جایگاه مهم دارای سرمایه، ثروت و منابع باشد، قطعا برای دشمن سخت است، تصریح کرد: دشمن با حداکثر بغض و کینه با ما دشمنی می‌کند.
وی با عنوان اینکه سردار شهید قاسم سلیمانی سیدالشهدای مقاومت در این سال‌ها کار عجیب و بزرگی انجام داد، گفت: دشمن طراحی پیچیده‌ای انجام داده و تمام اشرار عالم را جمع کرده بود تا سالیان سال در منطقه درگیری باشد و تا بتواند هدف خود را دنبال کند.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند که راه ما قدرتمند شدن است، گفت: ما باید روی پای خود بایستیم تا عزت‌مند شویم و این قدرت در تمام ابعاد لازم است.
امیر حاتمی با اشاره به اینکه در بخش دفاعی بسیار قدرتمند هستیم و دلیل عمده آن تحریم شدن در روز‌های اول انقلاب در بخش دفاعی و نظامی بود، گفت: دفاع مقدس باعث شد که بهترین‌های این ملت در حوزه نظامی تلاش کنند و امثال سردار شهید قاسم سلیمانی پای این کار مجاهدت کردند.
وی با بیان اینکه دشمن متکبر در سال‌های گذشته حرف از «گزینه نظامی روی میز» می‌زد؛ اما امروز از این گزینه خبری نیست، افزود: بعد از شهادت سردار قاسم سلیمانی به آن‌ها تفهیم شد و جواب نرم و سخت را به آن‌ها دادیم.
وزیر دفاع با اشاره به اینکه مردم با حضور خودشان در مراسم تشییع سردار شهید قاسم سلیمانی، پاسخ نرمی را به دشمن دادند که با همه ما طرف هستید، گفت: در این راستا حیثیت دشمن بر باد رفت و سرافکنده شد و سپاه پاسداران عزیز نیز در جوابی سخت، اراده و قاطعیت نظام جمهوری اسلامی را تثبیت کرد.
امیر حاتمی با بیان اینکه نیاز نیست تکرار کنیم که اگر دست از پا خطا کنید چه می‌کنیم بلکه خودشان می‌دانند چه جوابی خواهند گرفت، افزود: در پایگاه «عین‌الاسد» همان جایی را که باید مورد اصابت قرار می‌دادیم، هدف قرار دادیم و موشک‌ها خطا نرفت.
وی با اشاره به اینکه در سایر زمینه‌ها نیز باید به قدرتمندی کامل برسیم و خواهیم رسید، گفت: اشکالاتی وجود دارد؛ اما ما می‌توانیم روی پای خودمان بایستیم.
وزیر دفاع با بیان اینکه نسبت به اشتغال جوانان عزیز کشور باید حساس باشیم و این یک تکلیف مهم است، افزود: بخشی از مبارزه ما خدمت به مردم است و دشمن می‌خواهد ما کاری برای مردم‌مان انجام ندهیم.
امیر حاتمی با اشاره به اینکه هر کسی در مقابل دشمن کاری را انجام می‌دهد که مردم به آسایش و رفاه و آرامش برسند، در این مبارزه سهیم است و یک قدم برای انقلاب اسلامی برداشته است، گفت: امروز سرمایه‌گذاری در کشور و ایجاد یک اشتغال، امری مقدس است.
وی با بیان اینکه قدرت اصلی ما «مردم» عزیز هستند و دشمن هم می‌داند سرمایه اصلی کشور ما مردم هستند، گفت: باید در هر حرکتی به مردم خدمت کرد؛ چراکه مردم در صحنه‌های مختلف به وظیفه شرعی و ملی خود عمل کردند.
وزیر دفاع با اشاره به انتخابات پیش رو، کم‌رونقی انتخابات را خواسته دشمن دانست و افزود: مردم به‌صورت با شکوه در انتخابات شرکت می‌کنند و انتخاب درست و دقیقی را انجام خواهند داد.
امیر حاتمی با اشاره به اینکه ایثار و فداکاری سردار شهید قاسم سلیمانی یک ویژگی بزرگ بوده و همه وجود حاج‌قاسم غرق در خدمت به مردم بود، افزود: دل ما برای این همه تلاش شبانه‌روزی او می‌سوخت، اما او خسته نمی‌شد.
وی با بیان اینکه مردم ما فداکاری را دوست دارند و می‌پسندند و فداکاری سردار شهید «قاسم سلیمانی» باعث شد یک جهان به امنیت برسد که این خیلی ارزشمند است، گفت: شهید «قاسم سلیمانی» مصداق بزرگ فداکاری بود و همه چیز را برای خدا می‌خواست.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با بیان این‌که سردار شهید «قاسم سلیمانی» مظلوم بود، بیان داشت: وی رابطه خود با خدا را تنظیم کرد و فقط خدا را می‌دید و خدا هم رابطه او با مردم را درست کرد و محبوب دل‌های مردم شد.
امیر حاتمی با بیان اینکه سردار شهید «قاسم سلیمانی» بزرگ‌ترین کار را برای مبارزه با تروریست انجام داد و شقی‌ترین فرد عالم رئیس جمهور آمریکا می‌خواست حاج قاسم را تروریست جلوه بدهد، گفت:، اما مردم ما ظلم را نپذیرفتند و نخواهند پذیرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
خوشحالم این سخنانتون رو می شنوم پس مشخصه وقتی در مقابل ما نمی تونن حرف بزنن در مقابل کشور های دارای سلاح هسته ایی که اصلا نمی تونن حرف بزنن
پس مشخصه همه ی احادیث متواتری که بما رسیده در مورد تعداد بسیار زیاد کشته ها قبل ظهور دروغه !
چون یا حرف شما درسته و یا حرف معصومین !
و بیشک چون شما ولایت دارید بر معصومین حرف شما درسته
نظر شما
آخرین اخبار
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
استمرار غبارآلودگی هوا در مناطق صنعتی سمنان
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی در پی درگذشت خبرنگار تبریزی
اختتامیه دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
دستگیری شکارچی متخلف در روستای باغلوجه شاهین‌دژ
دوگانه سوزکردن خودرو‌های بنزینی مدل ۹۴ به بالا
ترامپ قانون انتشار پرونده اپستین را امضا و ابلاغ کرد
تدقیق مرز مناطق حفاظت شده مراکان و میرآباد
وقوع انفجار و آتش‌سوزی مهیب در پالایشگاه نفت شرق ونزوئلا
طلای رحمان عموزاد در بازی‌های کشورهای اسلامی
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
بسته خبر‌های کوتاه ۲۹ آبان در یک نگاه
کهکشان راه شیرین در تخت فولاد اصفهان
گرامیداشت سالروز شهادت جمعی از اهالی روستای گرده رش در میاندوآب
دو سوم جوانان آمریکایی در فکر مهاجرت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
وزیر دفاع: نباید فولاد و ذوب‌آهن را به اصفهان می‌بردیم
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)