برای مقابله با ویروس کرونا
تاکید بررعایت بهداشت در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی
کارشناس بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه گفت: مراکز تهیه و توزیع مواد خوراکی از جمله نانواییها و شیرینی پزیها بارعایت بیشتر بهداشت فردی و جمعی، نقش مهمی در کنترل شیوع بیماری کرونا دارند.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز کرمانشاه خدادادیان گفت : پاک کردن سطوح باگندزدای مناسب، پرهیز از دریافت وجه به صورت
دستی از مشتریان، استفاده از دستگاه کارت خوان، استفاده از روپوش، کلاه، ماسک و دستکش درمراکز تهیه مواد غذایی لازم و ضروری است.
وی بااشاره به اینکه وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی پیک بیماری کرونا در کشوررا هفته آینده اعلام کرده است ادامه داد: رعایت بهداشت فردی از سوی تک تک ما این روزها میتواند در انتشار وسرایت کرونا تاثیر بسزایی داشته باشد و آمار مبتلایان را کاهش دهد.
خدادیان اضافه کرد: شهروندان در صورت مشاهده رعایت نکردن بهداشت از سوی صاحبان تهیه مواد غذایی میتوانند مراتب رابه سامانه ۱۹۰ و یا شماره ۳۷۲۷۷۹۷۳ واحد سلامت محیط شهرستان کرمانشاه اطلاع دهند.
به گفته وی برای تهیه یک گندزدای مناسب ۱۰ سی سی ماده سفید کننده یاهمان وایتکس را به یک لیتر آب اضافه کرده وبا یک دستمال سطوح را پاک کنید.
شستشوی مناسب دستها، دست نزدن به حیوانات خانگی، اجتناب از سفرهای غیر ضروری، از دیگر مواردی است که باید برای مبتلا نشدن به ویروس کرونا رعایت کنیم.