• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۶۷۸۱۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۱
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
سخنگوی وزارت بهداشت

گیلان و قم؛ استان‌های موفق در مقابله با کرونا

سخنگوی وزارت بهداشت: گیلان و قم در صدر استان‌های موفق در مقابله با شیوع ویروس کووید-۱۹، هستند.

گیلان و قم در صدر استان‌های موفق در مقابله با کرونادکتر کیانوش چهانپور در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: استان گیلان در مقایسه با شیب صعودی چند روز قبل، کاهش چشمگیری در ابتلا به ویروس کووید-۱۹ داشته و با ابتلای فقط ۵ مورد جدید در ۲۴ ساعت گذشته، آمار قابل توجهی در کنترل این بیماری داشته است.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا افزود: بعد از گذشت سه هفته از شناسایی ویروس کرونا در این استان که از جمله سه کانون اولیه شیوع این ویروس در کشور بود، گیلانی‌ها در این مدت اقدامات خوبی را در حوزه اجتماعی و مراقبت بهداشت فردی انجام دادند که امیدواریم با تداوم این رفتار، آمار کاهشی تداوم داشته باشد.
آقای جهانپور با بیان اینکه روند کند شدن شیب صعودی مبتلایان جدید در استان قم نیز وجود داشته است، گفت: استان قم و گیلان، چون در روز‌های اول کانون توجه بود همه ما در نظام سلامت آرزو داشتیم که کاهش شیوع در این دو استان شروع شود و تدوام داشته باشد و آغاز روند کاهشی آمار مبتلایان این دو استان نشان دهنده این است که مردم استان‌های قم و گیلان موفق عمل کردند و کمک شایان به سلامتی خودشان هم استانی‌ها و هموطنانشان داشته اند.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه آنچه امروز در آمار‌ها می‌بینیم بازخورد و تاثیر عملکرد هفت الی ۱۰ روز گذشته است، افزود: اگر آزمایش کرونای فردی مثبت شناخته می‌شود به این معناست که حدود ۱۰ روز قبل مبتلا شده است.
آقای جهانپور گفت: پیش بینی‌ها این بود که استان اصفهان با شیب آرام درگیر این موضوع شود، اما دو سه روزی است که شاهدیم شیوع ویروس کرونا در این استان اوج گرفته و لازم است که هموطنان اصفهانی به این موضوع توجه ویژه داشته باشند، چراکه استان اصفهان از نظر موقعیت جغرافیایی، مسیر رفت و آمد و مسافر پذیر است.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: آمار ۱۷۰ مبتلا جدید در استان اصفهان در ۲۴ ساعت گذشته در مقایسه با ابتلا به ۲۵۶ مبتلای جدید تهران (با سه برابر جمعیت)، عدد بزرگی است و توجه همگانی هموطنان اصفهانی را می‌طلبد که مراقبت بیشتری داشته باشند.
وی افزود: برخی استان‌ها مثل سمنان نیز با ۶۳ مورد جدید با توجه به تناسب جمعیتی آن عدد بالایی است، استان خراسان رضوی نیز ۳۴ مورد مبتلای جدید داشته است، اما نگران این استان هستیم، زیرا ممکن است به علت مسافرت در این ایام روند ابتلا در خراسان رضوی افزایش یابد و هموطنان این استان هم باید نکات بهداشت فردی و عمومی را بیشتر رعایت کنند.
آقای جهانپور با تاکید بر نقش جدی گرفتن این بیماری از طرف مردم برای کاهش فراگیری آن، گفت: ما از وحشت و ترس صحبت نمی‌کنیم، صحبت این است که مردم بدانند خودشان چقدر در مهار و مدیریت این بیماری موثرند و منتظر نباشند که دیگران بخواهند برای آن‌ها محدودیت ایجاد کنند و با ابزار‌های مدیریتی تجمع‌ها و سفر‌های غیر ضروری را محدود کنند.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه رمز موفقیت در مدیریت بیماری‌های واگیر در جهان مشارکت مردم است، گفت: مشارکت عمومی، خود مراقبتی و دیگر مراقبتی، ۸۰ درصد در مهار این بیماری موثر است.
دکتر جهانپور افزود: در این حوزه، مدیریت مستقیم دولت‌ها و نظام‌های سلامت اثرگذار نیست، اما اطلاع رسانی، آموزش و تبیین و اقناع افکار عمومی بر عهده ماست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
آقای سخن نگو از اراک چه خبر؟؟؟
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیست و چهارم آبان ۱۴۰۴)
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
راه‌اندازی اولین اتحادیه تعاونی‌های دهیاری‌ها در لرستان
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران خراسان جنوبی
هوشمند سازی دوربین‌های ثبت تخلفات در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲۴ آبان ۱۴۰۴
قدرت موشکی، یادگار شهید طهرانی مقدم
فردا، قطعی گاز در بخشی از مرکز شهر اهواز
تداوم وزش باد شدید در سمنان
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آبان ۱۴۰۴
تاکید نماینده هشترود و چاراویماق بر ساماندهی تخصیص آب پایاب سد سهند
گردشگری پاییزه و زمستانه در کویر ۸۰ هزار کیلومتری لوت
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
بازدید وزیر جهاد کشاورزی از روند ساخت سایت تولید واکسن پرندگان در مرند
درخشش لرستانی ها در مسابقات مُدْهَامَّتَان
ورزشی‌های بیست و سوم آبان ماه در استان سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
پویش آبادان را سبز میکنیم
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
ارزیابی سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)