• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۰۱۳۵
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۵
کردستان » علمی و فرهنگی

در خانه هنرمندانه بمانیم

جشنواره در خانه هنرمندانه بمانیم، در کردستان برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، حوزه هنری کردستان در آستانه ورود به سال نو و با هدف ترویج در خانه ماندن مردم برای مقابله عملی با گسترش و شایع شدن ویروس کرونا، جشنواره فرهنگی و هنری "در خانه هنرمندانه بمانیم" را با بهره‌مندی از فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی برگزار می‌کند.در خانه هنرمندانه بمانیم
رئیس حوزه هنری کردستان افزود: این جشنواره در راستای مقابله با ویروس کرونا و به منظور تلاش برای تشویق بیشتر اعضای خانواده برای ماندن در خانه، بهره‌مندی صحیح از ظرفیت‌های ارتباطی از جمله فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، تلاش در راستای غنی سازی اوقات فراغت خانواده‌ها و معرفی روش‌های مختلف برای حفظ سلامتی مردم برگزار می‌شود.
امین مرادی به بخش‌های این جشنواره اشاره کرد و افزود: این جشنواره در رشته‌های عکاسی، استاپ‌موشن، نقاشی، قصه گویی، موسیقی، شعر و داستان با محوریت نمایش ایثار و خدمات جامعه پزشکی در راستای مقابله با ویروس کرونا، بیان هنرمندانه در خانه بمانیم، معرفی روش‌ها و شیوه‌های مختلف غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در ایام تعطیلات، تجربه‌های شخصی افراد برای ماندن در خانه با اولویت کودکان و نوجوانان برگزار خواهد شد.
وی گفت: تمام اعضای خانواده می‌توانند در هر بخش به صورت انفرادی و گروهی شرکت کنند، اما اولویت پذیرش با آثاری است که توسط کودکان و نوجوانان تهیه و تولید شده باشد.
رئیس حوزه هنری کردستان یادآور شد: در رشته عکاسی تنها عکس‌هایی پذیرش می‌شوند که هنر در خانه ماندن را نشان دهند، به گونه‌ای که عکس‌های مرتبط با فضا‌های عمومی و آزاد حق شرکت در این جشنواره را ندارند و هر فرد می‌تواند در بخش تک عکس با ارسال سه اثر و در بخش مجموعه، پنج اثر را به جشنواره ارسال کند.
وی با اشاره به بخش استاپ موشن که برای کودکان و نوجوانان از جذابیت بالایی برخوردار است، تاکید کرد: در این بخش آثار ضبط شده باید کمتر از ۲ دقیقه زمان داشته باشند و موضوع آن‌ها مرتبط با حفظ سلامتی و هنر در خانه ماندن باشد.
مرادی گفت: آثار مرتبط با رشته نقاشی با موضوع و محوریت ویروس کرونا، راه‌های مقابله با آن، ایثار و خدمات جامعه پزشکی برای مقابله با این ویروس، حفظ سلامتی اعضای خانواده و دیگر سرگرمی‌های ویژه کودکان و نوجوانان است، ضمن اینکه در زمینه قصه‌گویی نیز تمام اعضای خانواده می‌توانند شرکت کنند که در این بخش قصه‌ها باید کوتاه و زمان آن‌ها کمتر از پنج دقیقه باشد و با استفاده از موبایل ضبط و به دبیرخانه جشنواره ارسال شوند.
وی یادآور شد: در رشته موسیقی نیز علاقه‌مندان می‌توانند در قالب تک‌نوازی با ساز‌های مختلف و یا اینکه گروه نوازی با حضور و مشارکت اعضای خانواده خود، آثار را کمتر از چهار دقیقه به صورت تصویری ضبط کرده و به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
رئیس حوزه هنری کردستان با اشاره به اینکه تمام آثار ارسالی به این جشنواره باید با استفاده از تلفن همراه ضبط شده باشند و از پذیرش آثاری که به صورت حرفه‌ای تصویربرداری شده‌اند، خودداری می‌شود، افزود: در بخش شعر و داستان هم به صورت مکتوب و هم به صورت صوتی و تصویری افراد می‌توانند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
وی به نحوه ارسال آثار نیز اشاره کرد و گفت: افراد می‌توانند در تمام بخش‌ها آثار خود را به شماره واتس‌آپ ۰۹۹۲۲۱۶۰۶۶۵ ارسال کنند و در نهایت حوزه هنری استان آثار منتخب را در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کند.
مرادی تاکید کرد: ذکر نام و نام خانوادگی، شماره تماس در تمام آثار مکتوب و ضبط شده به همراه یک قطعه عکس سه در چهار از صاحب اثر در تمام بخش‌ها الزامی است، ضمن اینکه با ارزیابی اعضای هیات داورانی از هنرمندان برجسته استان، در هر بخش ۱۰ اثر برتر معرفی و بعد از پایان عادی شدن شرایط و عبور از بحران کرونا در مراسمی از آن‌ها تقدیر و تجلیل می‌شود.
وی گفت: علاقمندان می‌توانند آثار خود در بخش‌های مختلف را تا ۳۱ فروردین سال ۹۹ به شماره واتس‌آپ ۰۹۹۲۲۱۶۰۶۶۵ ارسال کنند و همچنین در صورت نیاز به اطلاعت بیشتر برای حضور در این جشنواره می‌توانند به پایگاه اطلاع رسانی حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان به آدرس http://www.artsanandaj.ir مراجعه و یا اینکه از طریق @art.kurdestan ما را در شبکه‌های مختلف اجتماعی دنبال کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح چهار طرح در مبارکه
ضعف آنتن تلفن همراه و اینترنت درشهرک فرزان شهرستان قدس
پس گرفتن بیش از ۱۵ هزار مترمربع زمین ملی در خوزستان از متصرفان
بهره‌برداری ازطرح بزرگ آبرسانی به ۸۱ روستای میاندوآب
نقش ممتاز ابوالعباس اسفراینی در حفظ زبان فارسی 
همایش اقتدار بسیجیان در بوکان
رونمایی از تجهیز موزه‌های آذربایجان‌شرقی به کیوآرکد‌های دو‌زبانه
با دستور ترامپ مهاجرت از افغانستان به آمریکا متوقف شد
پلمپ هشت واحد آلاینده ی هوا در شهرستان ورامین
نایب قهرمانی جوادی در دسته ۷۹ کیلوگرم
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
تفکر بسیجی اثربخش‌ترین رویکرد برای حل مسائل کشوراست
خبر‌های خوش سیستان و بلوچستان از پیشرفت و آبادانی
سردار نقدی: بسیج نسخه اعجازآمیز سپاه در برابر همه توطئه‌هاست
اختتامیه مسابقات قرآنی در میامی
واردات گوشت از افغانستان انجام خواهد شد
برگزاری کارزار خدمت در رباط کریم و نمایشگاه‌های بسیج در بهارستان
خراسان شمالی ظرفیت ویژه در بخش مفاخر دارد
دستگیری شکارچی غیرمجاز در منطقه حفاظت‌شده گدار
مذاکرات متوازن و منصفانه را مد نظر قرار خواهیم داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)