• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۵۸۱۶
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۷
خراسان رضوی » اجتماعی
معاون اول رئیس جمهور

عملکرد خوب مجموعه مدیریتی خراسان رضوی در زمینه مقابله با کرونا

معاون اول رئیس جمهور گفت: مجموعه مدیریتی استان خراسان رضوی در زمینه مقابله با کرونا عملکرد خوب و به موقع داشته است.

به گزارش خبرگزاری صداسیما مرکز خراسان رضوی، دکتر اسحاق جهانگیری عصر امروز در ارتباط ویدئوکنفرانسی با ستاد پیشگیری وعملکرد خوب مجموعه مدیریتی خراسان رضوی در زمینه مقابله با کرونا مقابله با ویروس کرونا خراسان رضوی، از پزشکان، پرستاران و کادر درمانی سراسر کشور و به خصوص پرسنل بیمارستان‌های خراسان رضوی قدردانی کرد و با اشاره به گزارش‌های ارائه شده از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، رئیس بیمارستان امام رضا(ع)، رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور و پزشکان و پرستاران این مراکز درمانی که از طریق ویدئو کنفرانس دغدغه‌های خود را مطرح کردند گفت:از زحمات تک تک این افراد قدردانی می‌کنم و دست همه آن‌ها را می‌بوسم.
وی استاندار خراسان رضوی را از مدیران پرتلاش، با تجربه و با انگیزه توصیف کرد و افزود: بسیاری از تدابیری که برای مقابله با کرونا در استان خراسان رضوی اتخاذ شده است، نشان می‌دهد که مجموعه مدیریت این استان عملکرد خوب و به موقع داشته است.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه شیوع بیماری کرونا منجر به آسیب به برخی مشاغل و کسب‌وکار‌های خرد در کشور شده است، گفت:بسیاری از این کسب و کار‌ها در مشهد مقدس در انتظار آغاز سال نو و حضور زائران بودند، اما متأسفانه بیماری کرونا باعث شد که کسب و کار این افراد آسیب ببیند که به آنها اطمینان می‌دهیم مدیریت استان و مدیریت ملی کشور برنامه ریزی‌هایی انجام داده است و تا حد زیادی این ضرر و زیان را برطرف خواهد کرد.
دکتر جهانگیری با بیان اینکه کرونا مسأله‌ای پیچیده است که حتی کشور‌های بزرگ و مدعی حل مسایل را نیز درگیر کرده است افزود: به لطف خدا و با تلاش مدیران و همراهی مردم توفیقات خوبی در زمینه مقابله با کرونا داشته ایم البته باید به این موضوع توجه کنیم که هر گاه سیاست گذاری‌های ما نیاز به اصلاح داشته باشد، باید به سرعت در این زمینه عمل کنیم.
وی با اشاره به پیشنهادات خوب استانداران که نمایندگان عالی دولت در استان‌ها هستند، از استاندار خراسان رضوی خواست اگر مدیریت استان نیازمند اعمال محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های بیشتر برای مقابله با کرونا است، پیشنهادات روشن خود را به رئیس جمهور و وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی ارائه دهد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه ایران تنها کشوری است که با وجود تحریم‌های شدید بانکی و نفتی با این بیماری مقابله می‌کند گفت:با وجود همه فشار‌ها تلاش خواهیم کرد تا امکانات مورد نیاز بخش پزشکی و درمانی کشور تأمین شود. در روز‌های گذشته واردات خوبی در این بخش انجام شده و امیدواریم کمبود‌های استان به زودی مرتفع شود.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه وزیر امور اقتصاد و دارایی به عنوان معین استان خراسان رضوی مشخص شده است اظهار داشت: مباحث و موضوعات مطرح شده در این جلسه از سوی وی پیگیری خواهد شد و با هماهنگی همه دستگاه‌ها تلاش خواهد شد تا موضوع تأمین اعتبارات به ویژه پرداخت کارانه بخش پزشکی و پرستاری انجام شود.
دکتر جهانگیری ادامه داد: امروز بر اساس گزارش سازمان برنامه و بودجه دوهزار و ۳۰۰میلیارد تومان برای بیمه سلامت اعتبار پرداخت شده و اگر لازم باشد شخصاً این موضوع را پیگیری خواهم کرد تا پرستاران و پزشکان کشور انگیزه لازم در ادامه مسئولیت خود را داشته باشند.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به محدودیت‌های اعمال شده برای سفر به مشهد گفت: وزیر راه و شهرسازی آمادگی خود را برای اجرای درخواست‌های دیگر مسئولان استان در این زمینه را اعلام کرده است. خوشبختانه تسهیلات لازم برای انتقال اتباع خارجی و به ویژه برادران افغان به کشورشان فراهم شده است.
دکتر جهانگیری با اشاره به اینکه تصمیمات نهایی در مقابله با ویروس کرونا را ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا اتخاذ می‌کند گفت: تنها مرجع اخبار در این زمینه رئیس جمهور و یا وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی هستند و نباید به منابع دیگر خبری اعتنا کرد.
معاون اول رئیس جمهور در پایان با درخواست مجدد از مردم برای ماندن در خانه و قطع زنجیره انتقال بیماری گفت: حتماً برای افراد غیرمسئول که به این موضوع کم توجهی می‌کنند باید تدبیری اندیشیده شود و دولت به دنبال راهکار است و حتماً در این زمینه تصمیم گیری خواهد شد.
استاندار خراسان رضوی دراین ارتباط گزارشی از برنامه ریزی‌ها و اقدامات این استان برای مقابله با کرونا ارائه کرد و گفت: به محض آنکه خبر احتمال ورود ویروس کرونا به کشور اعلام شد ستادی برای برنامه ریزی و مقابله در این استان تشکیل شد.
رزم حسینی افزود: تا پانزدهم اسفند ماه تمام آزمایشات تست کرونا به تهران ارسال می‌شد که دریافت نتیجه آن مستلزم زمان بود، اما از پانزده اسفند به بعد آزمایشگاه مشهد این امکان را پیدا کرد که تست کرونا در آن انجام شود.
استاندار خراسان رضوی همچنین با اشاره به اینکه منبع اصلی انتشار بیماری اجتماعات و حضور افراد در جامعه است گفت: از طریق گفتگو با علما و روحانیت تصمیمات خوبی در مشهد مقدس برای تعطیلی اجتماعات مذهبی و نیز حرم مقدس رضوی اتخاذ شد و با این تدبیر از فاجعه احتمالی پیشگیری شد.
وی همچنین از اعمال محدودیت‌های جدی در ورودی‌های استان خبر داد و به تشریح گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای افزایش تولید اقلام بهداشتی نظیر ماسک و مواد ضدعفونی پرداخت و گفت: خوشبختانه حدود ۲۵هزار تخت نقاهتگاه در سطح استان تدارک دیده شده تا در صورت لزوم مورد استفاده قرار گیرد.
وی تشکیل ستاد پشتیبانی مردمی را از دیگر اقدامات استان برای مقابله با کرونا اعلام کرد و گفت: این ستاد پشتیبانی ضمن جمع آوری کمک‌های مردمی اقدامات رسانه‌ای و آموزشی به مردم استان را نیز در دستور کار خود دارد.
استاندار خراسان رضوی از کاهش جدی پرواز‌های فرودگاهی مشهد و نیز کاهش رفت و آمد قطار و ناوگان حمل و نقل در این استان خبر داد و با اشاره به اینکه شهر مشهد و اطراف حرم کاملاً خلوت شده است از همکاری مردم در این زمینه قدردانی کرد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، رئیس بیمارستان امام رضا(ع)، رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، شهردار مشهد، رئیس نمایندگان مجمع استان خراسان رضوی و نیز تعدادی از مدیران بخش پرستاری و پزشکان نیز در این ارتباط زنده تلویزیونی گزارشی از آخرین تعداد مبتلایان، بهبود یافتگان و جانباختگان ارائه نمودند و ضمن اشاره به نیاز‌ها و ضرورت‌های بیمارستان‌های مشهد مقدس، پیشنهادات خود را برای بهبود روند مدیریت و مقابله با کرونا ارائه کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تداوم فعالیت مراکز انتقال خون در استان قزوین
دستگیری ۱۱ سارق در بسطام
عمارت حبیبی سنندج به چرخه فعالیت صنایع‌دستی بازگشت
رونمایی از کتاب «آینه در آینه» در آیین پاسداشت سردار محمدعلی شریفی
افزایش ۱۵ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بنادر قشم
دعوت از سرمایه‌گذاران ژاپنی برای مشارکت در طرح‌های در اهواز
فعالیت ۵۰۰ هزار گیلانی در حوزه آموزش عالی
آزادی محکوم به قصاص نفس پس از ۸ سال در بهشهر
خبر های کوتاه گلستان، سه شنبه چهار آذر
اهدای زمین در ورودی شهر فاروج توسط خانواده مرحوم محمود هوشنگی
اعزام ۱۶۰ دانش‌آموز بابلی به اردوی راهیان نور
جذب پزشکان متخصص جدید در بیمارستان شادگان
ترافیک سنگین در جاده چالوس و آزادراه تهران شمال و هراز
حضور ۸ کشور در نمایشگاه اردبیل اکسپو ۲۰۲۵
توضیحات عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس در باره بنزین سه نرخی
وقوع موج‌های آنفلوانزا در این فصل طبیعی است.
استفاده از ظرفیت عظیم هشت سال دفاع مقدس برای توسعه و پیشرفت کشور
استقبال قائم‌شهری‌ها از قهرمان کشتی کشورهای اسلامی
زنجان در غبار؛ هوا ناسالم برای گروه های حساس
قطعی گاز، امروز در برخی مناطقی از اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)