• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۵۰۶۱
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۰
چهارمحال و بختیاری » اجتماعی

تامین نیازداخلی اولویت همه کارخانجات چهارمحال و بختیاری

اعضای نشست تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری، تامین نیازداخلی را اولویت تمامی کارخانجات استان اعلام کردند.

تامین نیازداخلی اولویت تمامی کارخانجات چهارمحال و بختیاری
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، استاندار در نشست تنظیم بازار استان به صدور مجوز برای راه‌اندازی خط تولید الکل در برخی کارخانه‌های استان اشاره کرد و گفت: این کارخانه‌ها موظفند نیاز استان را براساس حواله‌های صادر شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و با قیمت مصوب دولتی تامین کنند.
اقبال عباسی گفت: عرضه الکل در استان باید در شبکه تعریف شده عرضه شود وعرضه خارج از شبکه هم مشمول برخورد خواهد شد.
وی افزود: بخش‌های خدمات، صنعت و کشاورزی جزو حوزه‌های اصلی ایجاد اشتغال در استان است و افزون‌بر ۵۰ درصد از اشتغال‌زایی‌ در حوزه خدمات و بیشترین آن در زیرشاخه الکترونیک است.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی دولتی استان بستر خدمات از راه دور را فراهم کنند و بسترسازی‌های حوزه خدمات از راه دور باید سالم، آسان، ارزان و به‌دور از هرگونه فساد باشد.
اقبال عباسی گفت: سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری در شرایط کنونی نظارت‌ها را در بخش‌های مختلف زیرمجموعه تشدید کند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با اشاره به ایجاد جایگاه‌های فروش میوه مورد نیاز نوروز گفت: ۶۶۲ تن از میوه تنظیم بازار ویژه شب عید و نوروز سال۹۹ در این استان فروش رفت.
سجاد رستمی در کارگروه تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری گفت: از مجموع هزار و ۱۰۰ تن میوه تنظیم بازار ایام نوروز در استان ۶۶۲ تن فروخته شد و ۴۳۸ تن آن باقی‌مانده است.
وی افزود: امسال برای تنظیم بازار میوه شب عید چهارمحال و بختیاری ۴۰۰ تن سیب درختی از سمیرم اصفهان و ۷۰۰ تن پرتقال از شمال و جنوب ایران وارد استان شد.
وی افزود: از این میزان ۲۴۵ تن سیب درختی و ۴۱۷ تن پرتقال شمال و جنوب فروخته شده و بقیه در سردخانه‌های چهارمحال و بختیاری موجود است.
رستمی گفت: اختصاص سهمیه و توزیع میوه در شهرستان‌های چهارمحال و بختیاری براساس جمعیت انجام شد.
وی یادآور شد: براساس هماهنگی‌های صورت گرفته، باقی‌مانده میوه تنظیم بازار استان وارد چرخه مصرف در بازار استان می‌شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری همچنین با اشاره به فعالیت مرغداری‌های استان و میزان مصرف مرغ تاکید کرد: مرغ مازاد تولیدی در مرغداری‌های این استان از تولیدکنندگان خریداری شود
عباسی تاکید کرد: شرکت پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی، اتحادیه مرغداران و بخش خصوصی،نسبت به خرید تضمینی مرغ مازاد موجود در مرغداری‌های استان اقدام لازم را انجام دهند.
وی افزود:‌ مرغ مازاد پس از خرید باید کشتار و برای تنظیم بازار در زمان‌های پرمصرف در سردخانه‌های استان منجمد شود.
عباسی تصریح کرد: در این راستا تسهیلات بانکی مورد نیاز در اختیار شرکت پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی، اتحادیه مرغداران و بخش خصوصی استان قرار می‌گیرد.
وی یادآور شد: کشتارگاه‌های چهارمحال و بختیاری به‌خصوص در این روزها باید با ظرفیت کامل نسبت به کشتار مرغ اقدام کنند.
وی، در خصوص برخی مشکلات پیش آمده برای خرید شیر از دامداران استان گفت: خرید شیر از دامداران باید براساس فاکتور و یا قرارداد با قیمت مصوب پایه شیر و البته با رعایت استانداردهای لازم باشد.
عباسی، تقویت فرهنگ تولید شیر کیفی با بار میکروبی پایین را ضروری اعلام و تاکید کرد: نظارت بر حمل و خرید شیر دامداران از سوی کارخانه‌ها با بار میکروبی استاندارد، براساس قیمت‌های مصوب حداقلی افزایش یابد تا حقی از دامداران و کارخانه‌داران تضییع نشود.
وی افزود: جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری می‌تواند در شرایط بحرانی کنونی برای تامین بخشی از هزینه‌های مربوط به خرید شیر دامداران نسبت به پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش به کارخانه‌ها اقدام کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخواست انتقال سهام عدالت متوفیان بعد تیر ۹۹
تهدید حامیان فلسطین علیه شرکت‌های اسلحه سازی برای رژیم اسرائیل
تیم کومیته مردان ایران صاحب نشان برنز شد
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در المپیک ناشنوایان
نشست ژنو و تردید‌های تازه درباره توانمندی غرب
تقویم روز و اوقات شرعی چهارم آذر به افق آبادان و خرمشهر
زندگی دوباره محکوم به قصاص در دامغان
اهدای تجهیزات بینایی سنجی به کلینیک امام سجاد دهدشت
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
عطر نذری در هوای شهادت
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(چهارم آذر ۱۴۰۴)
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (چهارم آذر ۱۴۰۴)
مراسم تشییع پیکر زنده‌یاد هادی مرزبان هنرمند تئاتر
معرفی مستند‌های بخش مسابقه «غزه» جشنواره سینما حقیقت
المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ تلاش تیم کومیته ایران برای کسب مدال برنز
المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ پایان کار شناگر ایران در ۱۰۰ متر قورباغه
کره جنوبی: احتمال درگیری تصادفی با کره شمالی وجود دارد
مدیر دولتی در غزه: یک‌میلیون نفر در غزه غذا ندارند
مسیر ایستادگی در برابر دشمن اسرائیلی را ادامه خواهیم داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
زلنسکی و دوراهی شرافت یا شراکت
آخرین خبر از آتش سوزی در جنگل‌های شمال کشور
تمدید نشدن بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی
کشف پنج تن زعفران تقلبی
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)