• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۷۰۹۶
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۳
بین الملل » مقاومت
ناکامی عربستان در فریب رسانه ها

یمنی ها در برابر ائتلاف متجاوز سعودی پیروز شدند

رای الیوم نوشت: قواعد بازی و موازنه قدرت در یمن طی چند روز گذشته تغییر کرد و یمنی ها پیروز شدند.

یمنی ها در برابر ائتلاف متجاوز سعودی پیروز شدندبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ، روزنامه رای الیوم که از لندن به روز می شود در مقاله ای به قلم حسن مرهج نوشت: آنچه سرهنگ ترکی المالکی سخنگوی نیروهای ائتلاف متجاوز به یمن اعلام کرد که فرماندهی نیروهای مشترک ائتلاف از تصمیم دولت یمن برای پذیرش دعوت دبیر کل سازمان ملل متحد برای برقراری آتش بس و مقابله با پیامدهای شیوع ویروس کرونا حمایت می کند, هیچ ربطی به واقعیت میدانی و نظامی که یمنی ها تحمیل کردند, ندارد. آن ها این بهانه را مطرح می کنند که توقف تجاوز به سبب ویروس کرونا بوده است در حالیکه واقعیتهای اخیری که یمینها تحمیل کردند کشورهای متجاوز را به عقب نشینی واداشت و شاید این تحولات نظامی, زمینه ساز واقعیت سیاسی است که مبنای آن پیروزی یمن و یمنیها است زیرا همزمان با آغاز ششمین سالروز جنگ, نیروی موشکی و پهپادهای نیروهای مسلح یمن توانستند عمق عربستان سعودی و اهداف مهمی را در ریاض, جیزان, نجران و عسیر هدف قرار دهند. این حملات در واکنش به تشدید حملات متجاوزان انجام شد؛ هر چند که ائتلاف وعده داد برای کاهش رنجهای ملت یمن برای مقابله با ویروس کرونا آتش بس برقرار می کند.
جنبش انصارالله تاکید کرد ادامه تجاوز و محاصره به معنی ادامه عملیات علیه متجاوز است. چند ساعت پس از اینکه ائتلاف متجاوز مدعی شد پدافند هوایی عربستان دو موشک بالستیک را در شب شنبه گذشته در آسمان ریاض و شهر جازان در جنوب رهگیری کرد, نیروهای مسلح یمن تاکید کردند بزرگترین عملیات نظامی ویژه را در آغاز ششمین سالروز تجاوز سعودی به یمن انجام دادند و برای عمل کردن به وعده دبیرکل جنبش انصارالله در واکنش به تشدید حملات متجاوز, عمق دشمن سعودی را هدف قرار دادند.
در عرصه سیاسی احزاب «لقاء مشترک» از عملیات موفق در عمق سعودی استقبال کردند و آن را مشروع دانستند زیرا برای دفاع از حاکمیت و استقلال یمن انجام گرفت که پاسخ طبیعی به قلدری متجاوز و ادامه حملات برای تخریب یمن و کشتار ملت یمن است. آنها همچنین این حملات را پاسخ به نقش عربستان برای جلوگیری از تحقق راه حل سیاسی و آشتی یمنی و نزدیک شدن یمنیها به یکدیگر دانستند.
در این چارچوب مشخص شد قواعد بازی و موازنه قدرت در یمن طی چند روز گذشته به ویژه پس از اینکه نیروهای ائتلاف متجاوز سعودی اماراتی و مزدورانشان بسیاری از توافقنامه های امضاء شده در چند شهر و پایتخت عربی و اروپایی را نقض کردند, تغییر کرد. نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن توانستند طی چند روز گذشته مناطق وسیعی از استان الجوف در شمال شرق یمن را پاکسازی و از محور جنوب غربی استان الجوف به سوی برخی از بخشهای مرزی با استان مأرب پیشروی کنند.
در همین زمینه در بسیاری از گزارشها آمده است عملیات نظامی قهرمانان ارتش و کمیته های مردمی ضد عناصر مزدور سعودی متجاوز در چند محور همچنان ادامه دارد. براساس اطلاعات به دست آمده نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن طی چند روز گذشته حملات گسترده ای ضد مزدوران ائتلاف سعودی متجاوز انجام دادند و توانستند پس از جنگ و درگیریهای شدید شهر «الحزم» مرکز استان الجوف و مناطق گسترده ای از این استان را به کنترل خود در آورند.
در پی این پیروزیها که قهرمانان ارتش و کمیته های مردمی یمن توانستند در بسیاری از مناطق و بخشهای وابسته به استان الجوف و سراسر یمن به دست آورند, آشکار شد که یکی از علل اصلی آتش بسی که ائتلاف متجاوز اعلام کرد شکستهای عربستان در یمن و خسارتهای سنگینی است که نیروهای متجاوز سعودی متحمل شدند.
همزمان با این شکستها عربستان در جنگ نفتی که محمد بن سلمان ولیعهد سعودی اعلام کرد شکست خورد و حجم چالشهای داخلی و جنگ شاهزاده ها در عربستان از حجم ضعفهای این نظام پرده برداشت. مشکلات داخلی و مخالفتها در داخل با این تجاوز همچنین علت مهم تصمیم گیری برای برقراری آتش بس است. بنابراین آنانی که سنگ نظام سعودی را به سینه می زنند چنین توجیهاتی را درباره این تصمیم مطرح می کنند و می گویند این آتش بس فرصتی انسان دوستانه برای مقابله با کروناست در حالیکه واقعیتها آشکار است و یمن پیروز شد و کار از کار گذشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دانشگاه موتور محرکه و محور توسعه جامعه
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید
رقابت ورزشکاران بسیجی نقده در مسابقات کراسفیت(تمرینات ویژه تناسب اندام)
تساوی و صعود مسکینی به مرحله حذفی
ضرورت ارتقای آمادگی استان کرمان در برابر بحران‌های احتمالی
برگزاری یادواره شهدای آبروی محله در کدکن
دَین شبکه استانی ایلام به آبدانان، ادا شد
تداوم وضعیت ناسالم هوا در سمنان
تکریم خانواده شهیدان محمد علیزاده و سلیمان برنا در نقده
توضیحات طحان نظیف درخصوص حق پخش مسابقات ورزشی
افتتاح ۱۲۵۱ طرح محرومیت‌زدایی و اقتصاد مقاومتی در آذربایجان شرقی
حضور ۲۵ کشور در مرحله نهایی مسابقات هوش مصنوعی و برنامه‌نویسی رایان
برترین‌های کایاک کراس مشخص شدند
خوزستان میزبان اردوی تیم‌ملی بوکس نونهالان
کشف لاستیک‌های قاچاق در میامی
مسجد جامع کرمانشاه پس از یک قرن سنددار شد
انتخاب ۲۴۶ نفر به عنوان اعضای مرکزی انجمن اولیا و مربیان استان
اولین رویداد استانی کرمان برای حل مشکل کاهش جمعیت
افتتاح نیروگاه خورشیدی ۲۵۰ کیلوواتی در خوزستان
برطرف شدن خاموشی معابر بوکان تا فردا پنجشنبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)