• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۱۹۶۸
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۳
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
در دانشگاه امیرکبیر

رونمایی از ۲۸ محصول دانش بنیان در حوزه مقابله با کرونا

محصولات شرکت‌های دانش بنیان در حوزه مقابله با کرونا به صورت ویدئو کنفرانس با حضور رئیس جمهور رونمایی شد که در این مراسم ۲۸ محصول دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز معرفی شدند.

رونمایی از 28 محصول دانش بنیان در حوزه مقابله با کرونابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در مراسم رونمایی از محصولات دانش بنیان پارک های علم و فناوری با محوریت مقابله با ویروس کرونا که با حضور رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد از 28 محصول دانش بنیان دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز رونمایی شد.
آقای دکتر حسین حسینی تودشکی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این مراسم گفت: در مراسم رونمایی از محصولات دانش بنیان شرکت های فعال در پارک های علم و فناوری در حوزه مقابله با ویروس کرونا که با حضور رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد از محصولات 11 پارک علم و فناوری برگزیده رونمایی شد.
وی افزود: در این مراسم محصولات جدید شرکت های دانش بنیان با محوریت مقابله با ویروس کرونا رونمایی شدند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر تأکید کرد: در این مراسم دانشگاه صنعتی امیرکبیر از جمله 11 پارک برگزیده ای بود که توسط وزارت علوم به ریاست جمهوری معرفی و در این مراسم از 28 محصول شرکت های دانش بنیان این دانشگاه رونمایی صورت گرفت.
آقای دکتر حسینی تودشکی خاطرنشان کرد: محصولات شرکت های دانش بنیان این دانشگاه مرتبط با مسائل و نیازمندی های کشور اعم از مردم، بیمارستان ها، پزشکان و پرستاران است.
وی عنوان کرد: شرکت های دانش بنیان این دانشگاه محصولات زیادی در خصوص مقابله با بیماری کرونا تولید می کنند که این محصولات از فناوری های جدیدی برخوردار بوده و بسیار کاربردی هستند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: در دوران شیوع بیماری کرونا برخی از شرکت های دانش بنیان این دانشگاه اقدام به تولید انواع محصولات ضد عفونی کننده سطوح و دست کرده اند که محصولات این شرکت ها با پایه نانو سیلور است و در آن از الکل استفاده نشده است.
آقای دکتر حسینی تودشکی گفت: تولید ماسک سوپاپ داربا فیلتر نانو یک شرکت دانش بنیان این دانشگاه در شرایط شیوع بیماری کرونا به 30 برابر افزایش یافته و این شرکت به صورت روزانه حدود 30 هزار ماسک تولید می کند.
وی ادامه داد: همچنین شرکت های دانش بنیان این دانشگاه به صورت ماهیانه 3 میلیون و 600 هزار لیتر محلول ضد عفونی کننده سطح تولید می کنند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر تأکید کرد: یک شرکت دانش بنیان این دانشگاه دستگاه اندازه گیری اکسیژن خون و ضربان قلب را تولید کرده که این دستگاه در شناسایی بیماران کرونایی بسیار مؤثر است.
آقای دکتر حسینی تودشکی افزود: همچنین توسط یکی از شرکت های دانش بنیان این دانشگاه دستگاه استریل سازی هوای آی سی یو و بخش های بیماران کرونایی تولید شده است که این دستگاه در عدم ابتلا پرستاران و پزشکان به بیماری کرونا بسیار موثر است.
وی خاطرنشان کرد: کیت مولکولی محصول دیگری است که توسط یک شرکت دانش بنیان این دانشگاه طراحی و تولید شده است که این کیت طی 55 دقیقه قادر است بیماری کرونا را تشخیص دهد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در دوران شیوع بیماری کرونا برخی از شرکت های دانش بنیان این دانشگاه نیز در حوزه برگزاری وبینارها فعال بوده اند که از این وبینارها استقبال خوبی شده به نحوزی که تعداد این جلسات از رشد 5 برابری برخوردار شده است.
در این مراسم از محصولات شرکت های دانش بنیان دانشگاه صنعتی امیرکبیر شامل اسپری و فوم ضدعفونی کننده، تب سنج سبک GSN-FEV، اسپری ضدعفونی کننده دست و سطح، ماسک سوپاپدار و فیلتر نانو، محلول ضدعفونی کننده مالتی اکسیدانت سوریلت، پالس اکسمیتر انگشتی POMED19، دستگاه ازن جنراتور هوا و آب، کیت تشخیص کرونا به شیوه Realtime PCR، دستگاه ضدعفونی کننده سطوح، دستگاه تصفیه هوا، شیلد پزشکی و تب سنج لیزری مادون قرمز رونمایی شد.
همچنین در این مراسم از نرم افزارهای کاربردی (اپلیکیشن) پایش بیمار، نرم افزار کاربردی خدمت و وکیل، موکل، پایش هوشمند از راه دور موتورخانه، آموزش مجازی، گپ و گفت وبیناری کرونایی، سرویس برخط(آنلاین) روانشناسی، برنامه خدمات پزشکی پاراکلینیکی، برنامه افزایش آگاهی عمومی، آموزش آنلاین زبان های خارجی، برنامه مشاوره بیمار و پزشک، آموزش انگلیسی به کودکان، نرم افزار کاربردی (اپلیکیشن) دستیار پزشک، برنامه حمل و نقل بین المللی، برنامه انجام امور اداری و شخصی (نیابتی)، خدمات پزشکی در محل و برگزاری وبینارها نیز رونمایی شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)