• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۲۶۱۰
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۶
چهارمحال و بختیاری » اجتماعی
چهارمحال و بختیاری؛

ابلاغ دستورالعمل نحوه ارائه خدمات بیمه‌ای تأمین اجتماعی

دستورالعمل نحوه ارائه تعهدات و خدمات بیمه‌ای تأمین اجتماعی از امروز اول خرداد ابلاغ شد.

ابلاغ دستورالعمل نحوه ارائه خدمات بیمه‌ای تأمین اجتماعیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، با شیوع ویروس کرونا و لزوم پرهیز از مراجعه حضوری بیمه شدگان، سازمان تامین اجتماعی تسهیلات و تمهیداتی را در ماه‌های اسفند ۱۳۹۸، فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۹ اجرایی و مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با صدور دستور اداری جدیدی، نحوه ارائه تعهدات و خدمات بیمه‌ای این سازمان از اول خرداد را اعلام کرد.

۱‏- از تاریخ ۰۱‏/۰۳‏/۱۳۹۹ جلسات کمیسیون‌های پزشکی، شورا‌های پزشکی، پزشکان معتمد و مراکز معاینات اولیه متقاضیان موارد خاص بیمه‌ای دایر می‌شود، بنابراین شعب این سازمان موظفند همچون سابق نسبت به معرفی بیمه شدگان به کمیسیون‌های پزشکی و مراجع بررسی استراحت پزشکی و معاینات اولیه اقدام کنند.

۲‏- آن دسته از گواهی استراحت‌های پزشکی که امکان بررسی و تائید آن‌ها با توجه به مدارک و مستندات درمانی فراهم است، مقرر شد صرفاً در خرداد ماه سال جاری توسط شورای پزشکی بدون حضور بیمه شده، پرونده مورد رسیدگی قرار گیرد، لازم به ذکر است پس از خاتمه مدت زمانی مذکور باید طبق روال عادی اقدام شود.

۳‏- پرداخت غرامت دستمزد ایام بیماری بیمه شدگانی که استراحت پزشکی خود را در فاصله زمانی ۱۰‏/۱۲‏/۱۳۹۸ تا تاریخ صدور این دستور اداری (۲۹ اردیبهشت) به واحد‌های اجرایی سازمان ارائه و اطلاعات مربوطه هم در سامانه تعهدات کوتاه مدت ثبت شده باشد و همچنین برای متقاضیانی که در این بازه زمانی در درگاه خدمات غیرحضوری درخواست خود را ارائه کرده‌اند، مشروط به اینکه مدت استراحت ۳۰ روز و یا کمتر باشد و استراحت خاتمه یافته و تداوم نداشته باشد، درصورت حصول سایر شرایط مقرر در بخشنامه شماره ۱۴ امور فنی بیمه شدگان، نیازی به طرح این موارد در مراجع پزشکی سازمان نیست و در صورت رعایت سایر مقررات، صدور سند قطعی و تسویه حساب بلامانع است.

بدیهی است مقررات این بند شامل افرادی که استراحت‌های خود را پس از صدور این دستور اداری ارائه می‌نمایند و همچنین مشمولین بند‌های (۴) و (۵) نکات راهبردی بخشنامه موصوف نمی‌شود.

۴‏- آندسته از متقاضیان ادامه بیمه با ماهیت غیر اجباری که در فاصله زمانی ۱۰‏/۱۲‏/۱۳۹۸ لغایت تاریخ صدوراین دستور اداری بدون انجام معاینات پزشکی اولیه در ردیف بیمه پردازان قرار گرفته‌اند، لازم است با هماهنگی اداره کل و مدیریت درمان به تدریج و حداکثر لغایت شهریور ماه سال جاری به مراجع مربوطه معرفی تا تعیین تکلیف شوند.

۵‏- بیمه شدگانی که پایان مهلت اعتراض آنان به رای کمیسیون پزشکی بدوی پس از تاریخ ۱‏/۱۲‏/۹۸ بوده و موفق به ثبت اعتراض خود نشده اند، در صورت مراجعه حداکثر لغایت شهریور ماه سال جاری امکان ابلاغ مجدد رای و ثبت اعتراض فراهم است.

۶‏- کماکان اخذ اثر انگشت در کلیه قرارداد‌ها و فرم‌های مربوط به فرآیند‌های ارائه خدمات بیمه‌ای ضرورتی نداشته لیکن در جهت جلوگیری از تبعات حقوقی ضمن احراز هویت، متقاضیان باید نسبت به درج نام، نام خانوادگی و امضای فرم‌های مربوطه اقدام نماید.

۷‏- سایر تمهیدات و تسهیلاتی که تا پایان اردیبهشت ماه پیش بینی شده بود (مهلت مقرر در برگ پرداخت بیمه شدگان خاص و توافقی، بازرسی‌های مرتبط با بیمه شدگان و کارگاهی، کارت هوشمند رانندگان و ...) باید از تاریخ ۰۱‏/۰۳‏/۱۳۹۹ طبق روال عادی و با رعایت کلیه ضوابط مربوطه انجام پذیرد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاد علی کریمی ، آواز ایرانی از زنجان به جهان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
در مسیر مدیریت شهری
شرق اصفهان در مسیر توسعه
تغییر سبک زندگی و دیابت
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش برف در دماوند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)