• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۲۸۱۳
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۶
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه

هرگونه خيانت نسبت به حقوق ملت فلسطين از نظر مردم پاکستان مردود است

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما از اسلام آباد؛ مسئول روابط خارجی مجلس وحدت مسلمین پاکستان گفت هیچ زمینه ای برای عادی سازی روابط با اسرائیل نداریم و مردم پاکستان هیچ خیانتی در قبال فلسطینی ها را نخواهند پذیرفت.
حجت‌الاسلام والمسلمین سید شفقت حسین شیرازی در مصاحبه ای به مناسبت هفته آزادی فلسطین در پاکستان گفت با وجود همه مشکلات داخلی و خارجی، مسلمانان پاکستانی هیچگاه ننگ برقراری روابط با رژیم اشغالگر اسرائیل را نمی پذیرند و همچنان در مسئله فلسطین متحد هستند و این ثمره فتوای امام خمینی (ره) است.
این روحانی مشهور پاکستانی با بیان اینکه بعد از ایران، پاکستان تنها کشوری است که در گذرنامه آن نوشته شده است که دارنده این گذرنامه حق سفر به اسرائیل را ندارد، افزود روز قدس در پاکستان به یک نهضت قوی تبدیل شده است و در سراسر پاکستان، حتی در روستاها نیز راهپیمایی قدس برگزار می شود و مردم از این طریق نیز انزجار خود را از رژیم جنایتکار اسرائیل اعلام می کنند.
وی تصریح کرد امسال در پاکستان بحران کرونا بسیار جدی است، اما مردم راهیپمایی امسال را طبق قوانینی که دولت وضع کرده است؛ برگزار خواهند کرد. این درحالی است که در فضای مجازی برنامه های روز قدس از هفته پیش شروع شده و تاکنون بیش از صد کنفرانس خبری و همایش با موضوع روز قدس در نقاط مختلف پاکستان برگزار شده است.
حجت الاسلام والمسلمین سید شفقت حسین شیرازی روز قدس امسال را نسبت به سال های گذشته بسیار مهم خواند و گفت روز قدس امسال بیش از سال های گذشته اهمیت دارد؛ زیرا قبلا رژیم جعلی اسرائیل بخشی از سرزمین فلسطین را اشغال کرده بود اما اکنون رئیس جمهور جنایتکار آمریکا می خواهد همه فلسطین را به رژیم صهیونستی ببخشد، او می‌خواهد در دنیا کشوری بنام فلسطین وجود نداشته باشد، و برای تحقق این امر کشورهایی مانند بحرین و عربستان هم‌دست این جنایتکار هستند.
عضو ارشد حزب مجلس وحدت مسلمین پاکستان اظهار داشت: امام خمینی (ره)با اعلام روز جهانی قدس عالم اسلام را از خواب غفلت بیدار کرد، در واقع ایشان عملیات نابودی اسرائیل را با سرنگونی پرچم این رژیم جعلی در تهران و برافراشتن پرچم فلسطین آغاز کردند که به امید خدا و با مقامت اسلامی به زودی این امر محقق خواهد شد.

همچنين رئیس کمیسیون تولیدات دفاعی مجلس سنای پاکستان گفت نبود اتحاد و انسجام حقیقی در بین برخی کشورهای اسلامی بزرگترین مانع پیشروی حل مسئله فلسطین است.
ژنرال عبدالقیوم افزود سازمان ملل رو به انحطاط است و قدرت های استعماری با هزینه های هنگفت از این نهاد برای پیشبرد اهداف خود استفاده می کنند.
وی گفت توقع حل مسائل مسلمانان از این سازمان اشتباه است، از این رو امت اسلامی باید با شناسایی رهبران حقیقی خود و حمایت همه جانبه از آنها برای دفاع از حقوق خود تلاش کنند.
سناتور پاکستانی تاکید کرد مسلمانان باید برای حل مسائل مهم خود با کنار گذاشتن اختلافات کوچک و اتکا به اشترکات، شکل نهادینه تری به ارتباط و همکاری داخلی خود بدهند.
وی گفت تشکیل یک نهاد اسلامی موثر با شراکت همه کشورهای مسلمان می تواند در حل سریع مشکلات امت اسلامی موثر واقع شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی وضعیت جوی و کیفیت هوا
آغاز مسیر بزرگ نوجوانان ایران با نبرد مقابل چین تایپه
پیوست فرهنگی و اجتماعی در دستور کار شورای فرهنگ عمومی
طرح برخورد با مشترکین بد مصرف آب در واحد‌های صنفی
تقویم روز و اوقات شرعی سوم آذر به افق آبادان و خرمشهر
حرم شاهچراغ در سوگ مادر، سیاهپوش است
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ دومین پیروزی یاری مقابل ترکیه به ثبت رسید
اردوی تیم ملی کوراش بانوان در بجنورد برگزار می‌شود 
۶۰ درصد صادرات کشور به قطر از بوشهر انجام می‌شود
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ عرفان ستاری برنزی شد
هوای کلانشهر اصفهان ناسالم برای همه
بانوان کاراته ایران در مسیر جهانی
روشنایی ماندگار، تکمیل برق رسانی به آستان امامزاده کاستان با همت خیّر دامغانی
مراکز انتقال خون اصفهان پذیرای عزاداران حضرت زهرا(س)
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ نشان نقره در دستان ابوالفضل زهره وند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ نشان نقره رستم آبادی در کشتی آزاد
ایران ترور فرمانده بزرگ مقاومت را به شدت محکوم کرد
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ محمد سیاهوشی پنجمین طلایی کاروان ایران
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (سوم آذر ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
آلودگی شدید هوا در تهران
پایان چشم انتظاری
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
آخرین خبر‌ها از مهار آتش سوزی در جنگل الیت
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)