• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۳۱۷۷
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۰
کهگیلویه و بویراحمد » سیاسی
گزیده خطبه های ائمه جمعه در کهگیلویه و بویراحمد؛

بازتاب گسترده سخنرانی روز قدس رهبر انقلاب در رسانه‌های بین المللی+فیلم

سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت روز جهانی قدس بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشت.

نماز عبادی سیاسی در کهگیلویه و بویراحمدبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد؛  بازتاب گسترده سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز قدس در رسانه های بین المللی، استکبارستیزی و مبارزه با رژیم غاصب صهیونیستی، غیرقانونی بودن سیاستهای این رژیم، قدرتمند شدن جبهه مقاومت، غیرقانونی بودن تحریمهای آمریکا و دخالت غیر قانونی در کشور ونزوئلا از مهمترین محورهای سخنان ائمه جمعه در استان بود.
خروج سربازان رژیم غاصب اسراییل از سرزمینهای فلسطین در آینده نزدیک
 امام جمعه بخش پاتاوه در خطبه‌های نماز که در مصلای امام هادی (ع) شهر پاتاوه اقامه شد، از روز قدس به عنوان نماد استکبار ستیزی ولیله القدرتاریخ اسلام یاد کرد وگفت: ایران انقلابی درهمان روز‌های ابتدایی انقلاب غاصبان اسرائیلی را بیرون انداخت و سفارت آن‌ها را به صاحبان اصلی اش فلسطینیان واقعی تحویل داد.
حجت الاسلام ابراهیم چراغی افزود: به زودی سربازان عزیز سپاه قدس در تمام جبهه‌های مقاومت این غاصبان صهیونیستی را از خاک غصب شده فلسطین بیرون خواهند کرد.
مشکل جهان اسلام سیاستهای رژیم صهیونیستی است
حجت الاسلام مصباح نژاد امام جمعه سی سخت با اساره به روز قدس و سخنرانی تاریخی امام خامنه‌ای در مورد آزادسازی قدس و برگزاری رفراندوم که همه مردم قدس اشغالی و همچنین یهودیان می توانند در این رفراندوم شرکت کنند، گفت: این صحبت حضرت آقا نشان از این دارد که مشکل جهان اسلام با صهیونیسم با مردم اسرائیل نیست بلکه با سیاست‌های کودک کشی و همچنین اشغال کردن قدس شریف است.
امام جمعه سی سخت در ادامه به سازمان ملل اشاره کردو افزود: در رعایت حقوق زنان و کودکان این گونه پافشاری می‌کنند، ولی زنان و کودکان فلسطین و یمن حقوقی ندارند در این سازمان همیشه چشم خود را بر این جنایات بسته اند.
سبک جدیدی از مبارزات ضد اسراییلی در فضای مجازی
حجت الاسلام سید هدایت محمودی اصل در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر لنده گفت: انقلاب اسلامی همزمان با رشد خود بذر و جوانه خود را در لبنان و فلسطین پاشید و امروز فلسطینی‌ها از سنگ به تولید موشک‌های نقطه زن رسیده است که رژیم غاصب صهیونیستی در جنگ‌های چند روزه شکست‌های پی در پی را متحمل شد.
امام جمعه لنده افزود: تعیین رفراندم مردم فلسطینی باعث شد تا سیاست‌های این رژیم غاصب تغییر کند و در نتیجه شکست‌های پی در پی خود به دنبال نجات اسرائیل هستند که این هم تغییر خواهد کرد و شاهد نابودی این رژیم خواهیم بود.
نماز عبادی سیاسی در کهگیلویه و بویراحمدحجت الاسلام محمودی اصل اضافه کرد: تنفر جهانی از اسرائیل و محبوبیت جهانی فلسطینی‌ها در فضای مجازی و حقیقی شکل گرفته است که باید این حماسه ماندگار شود وروز قدس امسال یک ویژگی برجسته داشت که سخنران آن، ولی امر مسلمانان جهان بود که رهنود‌ها و بشارت‌های ایشان نشان دهنده ندای حق طلبی این ملت مظلوم است.
تلاش آمریکا برای سرنگونی حکومت قانونی ونزوئلا
امام جمعه شهر چرام ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه این هفته گفت: حدود دوسال است آمریکایی‌ها به دنبال سرنگونی حکومت قانونی و مردمی ونزوئلا هستند و این کشور از سال ۲۰۱۷ میلادی تحت شدیدترین تحریم‌های آمریکا قرار گرفته است.
حجت الاسلام افشار افزود: با تحریم شرکت نفت دولتی این کشور اینک به کمبود بنزین دچار شده است.
حجت الاسلام افشار به اهمیت روزجهانی قدس اشاره کرد و اضافه کرد: خارج کردن مسئله فلسطین از محدوده جغرافیایی سرزمین‌های اشغالی و تبدیل آن به یک مسئله و دغدغه مهم منطقه‌ای، بین‌المللی و اسلامی، یکی از زمینه‌های مهم تأثیرگذار در نام‌گذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به‌عنوان روز جهانی قدس از جانب معمار کبیر انقلاب اسلامی در جهان است.
وی گسترش اسلام خواهی پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به رهبری حضرت امام خمینی (ره)، قرائت جهاد و مبارزه با ظالم از اسلام راستین، نا امیدی مردم مسلمان از ارتش‌های آزادیبخش عربی و روسای کشور‌های عربی را به عنوان عوامل به وجود آمدن انتفاضه و جریان مقاومت دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب در سخنان امروزشان فرمودند که طلوع انقلاب اسلامی فصل جدید مبارزه با رژیم صهیونیستی را در دنیا به نمایش گذاشت.
بازتاب گسترده سخنرانی روز قدس رهبر انقلاب در رسانه‌های بین المللی
حجت الاسلام سید امین الله حجازی ظهر امروز در خطبه‌های اولین نماز جمعه این شهرستان پس از شیوع ویروس کرونا، ضمن دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی با اشاره به اهمیت روز قدس گفت: روزجهانی قدس به تدبیر امام راحل شکل گرفت، امسال با توجه به بازتاب فرمایشات رهبر معظم انقلاب در روز قدس و در بحث رسانه‌ها و نیز فضای مجازی، جهان تکان بزرگی خواهد خورد.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند طلوع انقلاب اسلامی در ایران فصل جدیدی را برای مبارزه با رژیم صهیونیستی گشود، اما مجرم اصلی جنایات در منطقه امریکا و دولتمردان غربی هستند و متاسفانه هنوز درون کشورمان عده‌ای حاضر نیستند علیه امریکا حرفی بزنند و هنوز که هنوز است دلشان درگرو غرب است.
حجازی بیان کرد: آیت الله العظمی خامنه ای بیان داشتند که انقلاب اسلامی باعث شد که سبک مبارزات علیه رژیم صهیونستی هم تغییر کند و رهبر معظم انقلاب به صراحت هم بیان کردند که به فلسطینیان باز هم‌با جدیت کمک خواهیم کرد.
خطیب جمعه گچساران اضافه کرد: شهرستان گچساران حدود ۹هزار بسته معیشتی توزیع کردند و حتی شرکت نفت کمک بسیار خوبی در رزمایش کمک مومنانه داشتند که این کمک‌ها همچنان ادامه دارد.
وی افزود:سالروز فتح خرمشهر را همه افتخار آفرینان ایران اسلامی تبریک عرض می‌کنم و در پایان نیز توصیه می‌کنم که از لحظات پایانی ماه مبارک رمضان بهره کافی و وافی را ببریم.
نماز عبادی سیاسی در کهگیلویه و بویراحمدقدس متعلق به تمامی مسلمین جهان است
نماز عبادی سیاسی جمعه مارگون به امامت حجت الاسلام خواجه پور امام جمعه این شهر اقامه شد.
حجت الاسلام خواجه پور در خطبه اول مردم را به رعایت عدالت و انصاف در جامعه فراخواند و از مردم خواست تا با رعایت اصول شرعی نسبت به همسایگان در این روزهای سخت بی تفاوت نباشند.
وی در خطبه دوم به مسئله قدس اشاره کرد و گفت: قدس متعلق به تمامی مسلمین جهان است و باید به گفته امام خمینی(ره) که فرمودند هرچه فریاد دارید بر سر اسرائیل بکشید باید مسلمانان یکصدا بر علیه این رژیم کودک کش فریاد بکشند.
روز قدس نمایش وحدت و یکپارچگی جهان اسلام
امام جمعه شهر لیکک در آیین عبادی سیاسی این هفته، با اشاره به اینکه روز قدس نمایش وحدت و یکپارچگی جهان اسلام به ویژه ملت مسلمان ایران در موضوع فلسطین و حمایت از آرمان قدس شریف است گفت: روز جهانی قدس یکی از برجسته‌ترین و ماندگارترین یادگاران حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) و نماد صف‌بندی حق در مقابل باطل و مظهر حمایت جهانی از مردم رنج‌کشیده فلسطین است.
حجت الاسلام سید محمد یوسف افروغی به بیانات حکیمانه و راهگشای ولی امر مسلمین، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) به مناسبت روز جهانی قدس اشاره کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب، غصب کشور فلسطین و تشکیل غده سرطانی صهیونیستی با فجیع‌ترین انواع قتل و جنایت و تداوم دهها ساله این ستم تاریخی را یک رکورد جدید از سَبعیّت و شیطان صفتی بشر، برشمردند و عامل و مجرم اصلی این فاجعه را دولتهای غربی و سیاستهای شیطانی آنها ذکر کرد.
وی بهره گیری از همه توان و ظرفیت‌ها برای گرامیداشت این مناسب‌ها را خواستار شد و با اشاره به اینکه، گرامیداشت موضوع فلسطین به عنوان مسأله اول جهان اسلام و دفاع از مظلوم، واجب شرعی و در هر شرایطی تعطیل‌ناپذیر است، گفت: جمهوری اسلامی ایران در هر شرایطی برای احقاق حقوق مظلومین ایستادگی می کند و از حق محرومان و مظلومان در برابر غاصبان دفاع خواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
 اقدام خیرخواهانه پزشک زنجانی؛ دو کودک نیازمند رایگان جراحی شدند
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
رقابت هنرمندان چهارمحال و بختیاری برای دریافت مهر اصالت ملی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
همت اهالی روستای مصر آباد زنجان قنات قدیمی را زنده کرد
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
استان یزد فردا بارانی می شود
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)