• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۰۲۰۹
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی
مهمترین اخبار روز نیروی انتظامی

اختصاص فضا برای احتکار خودرو جرم است

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت: هرگونه اختصاص فضا برای احتکار و دپوی خودرو جرم است و این افراد نیز شریک جرم در احتکار خودرو خواهند بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مهمترین اخبار نیروی انتظامی به تاریخ دوازدهم خرداد ۹۹ را می‌توانید در بسته خبری زیر بخوانید.

 اختصاص فضا برای احتکار خودرو جرم است 
اختصاص فضا برای احتکار خودرو جرم استسرهنگ مرادی، معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت عمومی پایتخت گفت: لازم است از پذیرش خودرو‌های بدون پلاک در این پارکینگ‌ها و انبار‌ها خودداری کنید و مراتب را نیز حتما به پلیس گزارش دهند.

سرهنگ خادم، رئیس پلیس راه پایتخت
 راه‌اندازی دایره راه روستایی در پلیس راه پایتخت 
به گزارش پایگاه خبری پلیس؛ سرهنگ نوراله خادم با اشاره به اینکه درصدی از تصادفات برون شهری در روستا‌های حوزه این پلیس اتفاق می‌افتد، گفت: دایره راه روستایی به سرپرستی یکی از افسران ارشد این پلیس برای پیشگیری وقوع حوادث رانندگی راه اندازی شده است.
وی افزود: از برنامه این دایره بازدید روستا‌ها به همراه دهیاران و شناسایی نقاط حادثه خیز و جمع آوری اطلاعات اجتماعی و فرهنگی این مناطق است و به زودی آموزش رانندگان و موتورسوارانی که در این محور‌ها تردد دارند، آغاز خواهد شد.
رئیس پلیس راه پایتخت تصریح کرد: پیش‎بینی می‌شود با رفع نواقص‌های موجود و آموزش به رانندگان وسائل نقلیه شاهد کاهش حوادث رانندگی باشیم.

سرهنگ امینی، رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا

هشدار پلیس آگاهی ناجا درباره سوء استفاده از آگهی‌های استخدام
رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا به جویندگان کار درباره سوء استفاده از آگهی‌های استخدام هشدار داد.
سرهنگ شهاب امینی در گفتگو با پایگاه خبری پلیس با اشاره به انتشار آگهی‌های غیرواقعی افراد فرصت طلب و شیاد، اظهار داشت: درج آگهی‌های استخدام در معابر، روزنامه‌ها و فضای مجازی دلیلی بر صحت آن‌ها نیست و هموطنان می‌بایست در ارائه اطلاعات شخصی خود، دقت لازم را بکنند.
وی افزود: آگهی‌های تفکیک شده جنسیتی، درخواست اطلاعات غیر ضروری (عکس شخصی و...)، پیشنهاد‌های فریبنده و حقوق‌های غیر متعارف، ممکن است دامی برای متقاضیان کار باشد و درج صرفا یک شماره تلفن یا نشانی‌های گمراه کننده، دلیل مناسبی برای استعلام از مراجع مربوطه یا بررسی آگاهانه موضوع به شمار می‌رود.
این مقام انتظامی با بیان اینکه کارآگاهان پلیس آگاهی ناجا به صورت مستمر برای رصد اوضاع اقدام می‌کنند، تصریح کرد: با این وجود، هم میهنان نیز می‌بایست جوانب احتیاط را رعایت کنند و قبل از هرگونه اقدامی، پیامد‌های منفی اعتماد به افراد ناشناس را مورد توجه قرار دهند.
رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا در پایان از مردم خواست برای یافتن شغل مناسب به سایت‌ها و موسسات مشاوره شغلی و کاریابی معتبر و دارای مجوز رسمی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مراجعه کنند و هرگونه موارد مشکوک را در اسرع وقت با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ درمیان بگذارند.
 
سرهنگ لشکری، جانشین فرمانده مرزبانی استان هرمزگان
توقیف کشتی و موتورلنج صیادی حامل ۱۱۱ تن ماهی قاچاق در هرمزگان
جانشین فرمانده مرزبانی استان هرمزگان از توقیف یک فروند کشتی و موتورلنج صیادی متخلف حامل ۱۱۱ تن ماهی قاچاق در هرمزگان خبر داد.
سرهنگ عبدالله لشکری در گفتگو با پایگاه خبری پلیس اظهار داشت: مرزبانان شهرستان بندرعباس و قشم با کار‌های اطلاعاتی از صید غیرمجاز یک فروند کشتی و یک فروند موتورلنج صیادی در دریا مطلع شدند و بلافاصله اقدامات لازم برای توقیف را آغاز کردند.
وی افزود: مرزبانان با هدایت و اشراف اطلاعاتی، موفق شدند موقعیت شناور‌ها را در دریا شناسایی و دو فروند شناور را توقیف کنند.
جانشین فرمانده مرزبانی استان هرمزگان با اشاره به دستگیری ۱۹ متهم در این عملیات، گفت: در بازرسی از شناور‌های توقیفی ۱۱۱ تن ماهی قاچاق از نوع «هوور» به ارزش ۴۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال کشف شد.
 

سرهنگ اختیاری، رئیس پایگاه دوم پلیس آگاهی پایتخت
 دستگیری عاملان سرقت ۸۰ میلیاردی فروشگاهی در پایتخت 
به گزارش پایگاه خبری پلیس؛ رئیس پایگاه دوم پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری ۳ سارق خبر داد که با تشکیل باندی، ۸۰ میلیارد ریال پوشاک و البسه از انبار یک فروشگاه بزرگ تجاری سرقت کرده بودند.
سرهنگ کارآگاه اختیاری در ادامه افزود: بیستم اردیبهشت ماه سال جاری پرونده‌ای با موضوع سرقت از یک فروشگاه بزرگ تجاری در دادسرای ناحیه ۵ تهران تشکیل و با دستور قضائی برای رسیدگی تخصصی به پایگاه دوم پلیس آگاهی ارجاع شد.
رئیس پایگاه دوم پلیس آگاهی پایتخت توضیح داد: شاکی اظهار داشت، دو هفته پیش چند سایت داخلی را که در کار فروش البسه و پوشاک خارجی به صورت اینترنتی فعالیت داشت، بررسی می‌کردم که متوجه شدم برخی از محصولات ما که به صورت انحصاری وارد شده در این سایت‌ها در حال فروش است. برای بررسی موضوع یکی از این محصولات را سفارش دادم و پس از دریافت محصول متوجه شدم بارکد درج شده بر روی آن در سامانه انبار ما موجود و از اقلامی است که ما وارد کرده ایم. بلافاصله انبار فروشگاه را بررسی و در انبارگردانی متوجه شدم بیش از ۱۰ هزار ثوب از انواع پوشاک و البسه در انبار نیست و با پیگیری بیشتر دو تن از مسئولان انبار به نام‌های "علی" و "سعید" ناپدید شدند و دیگر به شرکت مراجعه نکردند.
این مقام انتظامی بیان کرد: ظن اینکه انبارداران شرکت در سرقت نقش داشته باشند قوت گرفت و کارآگاهان دایره مبارزه با سرقت اماکن پایگاه دوم پلیس آگاهی در بررسی‌ها متوجه شدند علی با ثبت یک شرکت واردات به نام همسر خود حدود ۴۰ میلیارد ریال از محصولات مال باخته را به واسطه فروشگاه‌های اینترنتی به فروش رسانده است.
این مقام انتظامی گفت: در گام بعدی از بررسی‌ها مخفیگاه علی در سعادت آباد شناسایی و با هماهنگی‌های قضائی علی به همراه همسرش ندا در یک عملیات پلیسی دستگیر شدند.
وی ابراز داشت: علی پس از انتقال به پلیس آگاهی ضمن قبول سرقت از انبار شرکت به کارآگاهان گفت: از ۶ ماه پیش با همدستی سعید محصولات شرکت که انواع لباس خارجی بودند را سرقت می‌کردیم و برای فروش آن تصمیم گرفتیم از طریق فضای مجازی اقدام کنیم که با ثبت یک شرکت صوری به نام همسرم اموال سرقتی را فروختیم.
این مقام پلیسی با بیان اینکه سعید نیز در عملیات دیگری در مخفیگاهش دستگیر شد، تصریح کرد: با اعتراف صریح متهمان به سرقت ۸۰ میلیارد ریالی، هر ۲ برای تکمیل تحقیقات پلیسی با دستور قضائی در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی هستند.

رئیس پایگاه هشتم پلیس آگاهی پایتخت
  ۱۰۰ فقره سرقت؛ اعتراف سارقان بازار میوه و تره بار 
رئیس پایگاه هشتم پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری ۲ سارق بازار میوه و تره بار مرکزی تهران با ۱۰۰ فقره سرقت خبر داد.
سرهنگ کارآگاه علی عزیزخانی در گفتگو با پایگاه خبری پلیس، گفت: در پی دریافت خبر چند فقره سرقت محتویات داخل خودرو در میدان میوه و تره بار مرکزی تهران، تیمی از کارآگاهان ویژه دایره مبارزه با سرقت خودرو پایگاه هشتم مسئولیت پرونده و دستگیری سارق یا سارقان را بر عهده گرفتند.
رئیس پایگاه هشتم پلیس آگاهی پایتخت توضیح داد: مال باختگان در اظهارات مشابهی اعلام کردند، خودرو خود را در میدان میوه و تره بار پارک کرده و پس از مراجعه متوجه تخریب خودرو و سرقت اموال داخل آن شده اند.
این مقام انتظامی ادامه داد: ماموران موفق شدند با تجمیع پرونده‌های سرقت و بررسی‌های میدانی محل‌های وقوع تصاویر واضحی از سارقان به دست بیاورند و دریافتند ۲ سارق با همکاری یکدیگر به میدان میوه و تره بار مراجعه و مرتکب سرقت می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه تصاویر سارقان در اختیار واحد‌های گشت کلانتری ۱۵۲ خانی آباد قرار گرفت، گفت: با هوشیاری ماموران گشت کلانتری یکی از متهمان به نام "شایان" در حال پرسه زدن در بازار میوه و تره بار توسط ماموران دستگیر شد.
رئیس پایگاه هشتم پلیس آگاهی پایتخت توضیح داد: با انتقال شایان به پایگاه هشتم وی اعلام کرد، با همدستی یکی از دوستانش به نام "جواد " مرتکب ۱۰۰ فقره سرقت لوازم داخل خودرو در بازار میوه و تربار شده است.
سرهنگ عزیزخانی با بیان اینکه مخفیگاه متهم دوم پرونده نیز در حوالی خیابان دادمان شناسایی و پس از مراقبت‌های ویژه با دستور قضايی وی نیز دستگیر شد، بیان کرد: در بازرسی از مخفیگاه جواد یک دستگاه موتورسیکلت سرقتی کشف شد و متهم به همراه موتورسیکلت سرقتی به پایگاه هشتم انتقال یافت.
وی در پایان گفت: با توجه به اعتراف صریح متهمان به سرقت از خودرو‌های پارک شده در میدان تره وبار با دستور قضايی هر دو متهم برای شناسایی مال باختگان و کشف زوایای پنهان پرونده در اختیار پایگاه هشتم پلیس آگاهی قرار دارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش بینی پرداخت کالابرگ برای حداقل 7 دهک درآمدی در بودجه سال آینده پیش بینی شده است.
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۱ بهمن
یک میلیارد دلار طرح مصوب در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی
تأکید رئیس جمهور بر توسعه عدالت آموزشی و اصلاح نظام یارانه‌ای
امکان رفع تعهد ارزی صادرکنندگان در شعب منتخب بانکی
برگزاری مراسم بزرگداشت یوم الله ۱۲ بهمن در کرمانشاه
۱۵ بهمن ماه؛ آغاز اکران فیلم‌های جشنواره فجر در سینما‌های خوزستان
ساختمان حادثه دیده در انفجار بندرعباس، لوله کشی گاز داشته است
تعیین تکلیف قیمت محصولات ایران‌خودرو تا یک هفته آینده
  کرمان از قطب‌های فعال و پیشرو در طرح ملی نهضت مدرسه‌سازی
آغاز عملیات اجرایی طرح‌های ملی در حوزه نوسازی بافت‌های فرسوده
امضای تفاهم‌نامه ساخت ۱۰۰ هزار مسکن کارکنان جهاد، بین وزرای راه و جهادکشاورزی
افتتاح ۱۵۰ هزار واحد مسکن حمایتی شهری و روستایی در دهه فجر
بیش از ۱۹۰۰ میلیارد ریال طرح بازآفرینی شهری؛ آماده افتتاح در دهه فجر
ابلاغ مصوبه بازنگری طرح جامع شهر جهرم
افزایش شمار جانباختگان حادثه انفجار ساختمان در بندرعباس
مبارزه با علف‌های هرز در ۲۰ هزار هکتار از کزارع فارس
هوای سمنان گرم و غبار آلود می شود
اجرای طرح سلام محله در آذربایجان شرقی
پیام مشترک امام جمعه و استاندار کرمانشاه در محکومیت اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس
ساترا تحریم شد
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز
خبر ترور فرمانده نیروی دریایی سپاه کذب است
اقدام اروپا علیه‌ ایران برای‌‌ جبران تحقیر از سوی آمریکا و روسیه
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات
حضور رهبر انقلاب در حرم امام خمینی (ره)
فرمانده کل ارتش: دست ما روی ماشه است
اختصاص بودجه به واحد‌های نهضت ملی مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تولید سالانه ۲۰ هزار تن محصولات شیلاتی در استان زنجان
یک کشته و ۱۴ مصدوم در حادثه انفجار واحد مسکونی در بندرعباس
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۳ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)