• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۱۵۹۴
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۱
بین الملل » تحلیلی
مارک زندی اقتصاددان ارشد

میزان بالای بیکاری در آمريکا ناشی از سوءمدیریت است

اقتصاددان ارشد در موسسه مودی دوشنبه گفت میزان بالای بیکاری در آمریکا تا حدودی ناشی از سوء مدیریت دولت فدرال در خصوص همه گیری ویروس کروناست.

میزان بالای بیکاری در آمريکا ناشی از سوءمدیریت استبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ؛ مارک زندی اقتصاددان ارشد در موسسه مودی دوشنبه گفت میزان بالای بیکاری در آمریکا تا حدودی ناشی از سوء مدیریت دولت فدرال در خصوص همه گیری ویروس کروناست.

به گزارش خبرگزاری شین هوا، زندی گفت اذعان به وجود تهدید شیوع ویروس کرونا دیرهنگام صورت گرفت. بعد، مدیریت این بحران به مقامات محلی واگذار شد که هر کدام از آن‌ها عملکردی آهسته و متفاوت نشان دادند.
این اقتصاددان ارشد آمریکایی افزود در مقابل، بیشتر کشور‌های آسیایی در ابتدا در خصوص مدیریت این بحران درمانی عملکردی تهاجمی‌تر داشتند و آزمایش‌ها و رهگیری تماس‌ها به شکلی جامع‌تر انجام شد.
زندی در خصوص رابطه بیماران تایید شده کرونا و میزان بیکاری در سراسر کشور گفت هر هزار مورد ابتلای بیشتر در هر یک میلیون نفر موجب تقریبا یک درصد امتیاز افزایش میزان بیکاری شده است. به گفته زندی، این وضعیت نشان میدهد اگر آمریکا صرفا در خصوص میزان آلودگی بر اساس متوسط کشوری تجربه‌ای داشت، میزان بیکاری ماه آوریل حدود ۳ درصد امتیاز پایینتر بود.
دانشگاه جانز هاپکینز اعلام کرد تعداد افراد مبتلا به کرونا تا شنبه بیشتر از یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر بود که این بیشترین تعداد افراد مبتلا به کرونا در یک کشور است. وزارت کار ماه گذشته اعلام کرد تعداد بیکاران در آمریکا ماه آوریل به رقم بی سابقه ۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رسید به این شکل، یک دهه دستاورد‌ها در زمینه ایجاد مشاغل از بین رفت و میزان بیکاری به ۱۴.۷ درصد رسید.
میلیون‌ها فرصت شغلی در خصوص تفریحات، هتل ها، رستوران‌ها و صنعت حمل و نقل از دست رفته اند و هنر‌های نمایشی به این زودی باز نمی‌گردند و ممکن است برای همیشه از دست بروند.

زندی افزود میزان واقعی بیکاری در ماه آوریل به رقم ۲۰ درصد نزدیک‌تر است. اداره آمار کار اعلام کرد مرتکب یک اشتباه در طبقه بندی شده است و میلیون‌ها نفر از بیکاران را افراد شاغل تلقی کرد. زندی پیش بینی کرد میزان بیکاری در آمریکا با بازگشایی کسب و کار‌ها از ۲۰ درصد به ۱۰ درصد نزدیک‌تر شود، اما اینکه پیش بینی کنیم عملکرد بهتری داشته باشیم تا زمانی که یک واکسن به دست نیاید دشوار است.
وی گفت میلیون‌ها فرصت شغلی در خصوص تفریحات، هتل ها، رستوران‌ها و صنعت حمل و نقل از دست رفته اند و هنر‌های نمایشی به این زودی باز نمی‌گردند و ممکن است برای همیشه از دست بروند.
زندی معتقد است رکود ناشی از شیوع ویروس کرونا تنها پس از آن پایان می‌یابد که موج دوم و جدی شیوع ویروس کرونا که بار دیگر کسب و کار‌ها را مختل کند وجود نداشته باشد و کنگره و ترامپ پیش از فرارسیدن روز کارگر در خصوص چهارمین بسته نجات مالی توافق کنند. وی افزود حتی اگر ما به اندازه کافی خوش شانس باشیم که با موج دوم و جدی روبرو نشویم و به اندازه کافی باهوش باشیم که حمایت مالی بیشتری ارائه دهیم، تا زمانی که یک واکسن به طور گسترده توزیع و پذیرفته نشود، اقتصاد به سرعت به جایی نمی‌رسد. وزارت تجارت آمریکا پنجشنبه اعلام کرد میزان فعالیت اقتصادی در دومین ارزیابی در سه ماهه نخست سال به میزان سالیانه ۵ درصد کاهش یافت که این رقم دو دهم درصد امتیاز از برآورد قبلی کمتر است. این رقم اصلاح شده و کاهشی باز هم خسارت اقتصادی کرونا را به طور کامل نشان نمی‌دهد. بسیاری از اقتصاددانان پیش بینی می‌کنند این کاهش در ۳ ماهه دوم بسیار بیشتر خواهد بود. بررسی‌های تازه‌ای که بخش بودجه کنگره منتشر کرده است نشان می‌دهد تاثیرات همه گیری ویروس کرونا رشد اقتصادی آمریکا را در ده سال آینده به میزان ۷ تریلیون و ۹۰۰ میلیارد دلار کاهش می‌دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
استمرار غبارآلودگی هوا در مناطق صنعتی سمنان
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی در پی درگذشت خبرنگار تبریزی
اختتامیه دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
دستگیری شکارچی متخلف در روستای باغلوجه شاهین‌دژ
دوگانه سوزکردن خودرو‌های بنزینی مدل ۹۴ به بالا
ترامپ قانون انتشار پرونده اپستین را امضا و ابلاغ کرد
تدقیق مرز مناطق حفاظت شده مراکان و میرآباد
وقوع انفجار و آتش‌سوزی مهیب در پالایشگاه نفت شرق ونزوئلا
طلای رحمان عموزاد در بازی‌های کشورهای اسلامی
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
بسته خبر‌های کوتاه ۲۹ آبان در یک نگاه
کهکشان راه شیرین در تخت فولاد اصفهان
گرامیداشت سالروز شهادت جمعی از اهالی روستای گرده رش در میاندوآب
دو سوم جوانان آمریکایی در فکر مهاجرت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
وزیر دفاع: نباید فولاد و ذوب‌آهن را به اصفهان می‌بردیم
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)