• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۴۸۰۵
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۰
قزوین » سیاسی
قزوین:

ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در روستا‌ها

در تمامی روستا‌های استان قزوین باید پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود و ستاد مقابله با بیماری کرونا اقدامات لازم را پیگیری کند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، استاندار قزوین گفت: ستاد‌های مقابله با کرونا در روستا‌های استان به ریاست ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در روستا‌هادهیاران به عنوان نمایندگان دولت تشکیل می‌شود.

هدایت الله جمالی پور افزود: در تمام روستا‌های استان باید پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود و ستاد مقابله با بیماری کرونا اقدامات لازم را پیگیری کند.

وی با بیان اینکه نتایج و مصوبات این ستاد‌ها باید جمع آوری و مورد بررسی قرار گیرد، اظهار داشت: دهیار، نماینده دولت در روستا‌ها است و این اختیار باید به دهیاری‌ها داده شود که بر حسب بررسی و صلاحیت به ورود و خروج روستا‌ها دخالت کنند.

جمالی پور بر همکاری نیروی انتظامی با دهیاران تاکید کرد و گفت: هرکجا لازم شد باید مقررات ترافیکی و انتظامی اعمال شود و اگر روستایی دهیاری ندارد، بخشداری وارد کار شده و نشست‌هایی در این رابطه تشکیل دهد.

استاندار قزوین در ادامه گفت: هرگونه شروع فعالیت در مراکز اجتماعی و فرهنگی باید بدون ایجاد تجمعات و کمرنگ شدن پروتکل‌های بهداشتی دنبال شود.

جمالی پور تصریح کرد: اینکه گفته می‌شود سینما‌ها با ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت کنند نباید به گونه‌ای باشد که فردا همه صف اول سینما باشند، در مهد کودک‌ها نیز همین موضوع صادق است و نظارت‌ها باید در این مراکز افزایش یابد.

نماینده عالی دولت در استان قزوین اظهار داشت: قرنطینه و کنترل اجتماعی فقط تا یک مقطع زمانی جوابگو خواهد بود و نمی‌توان کشور را به سمت تعطیلی کشاند، چون این بیماری همواره وجود دارد و تنها راه مقابله با آن پیشگیری است.

استاندار قزوین با بیان اینکه، امروز هیچکس با کمبود ماسک مواجه نیست، گفت: هر فردی موظف است که قبل از ورود به ادارات ماسک تهیه کند و اگر لازم شد ادارات به صورت رایگان آن را در اختیار افراد قرار دهند.

وی گفت: سه تا چهار ماه است که کادر درمان و پزشکی درگیر این بیماری هستند و اضافه شدن بیماران بر وخامت اوضاع می‌انجامد، بنابراین اولین وظیفه هرکس رعایت نکات بهداشتی و پیشگیری است.

جمالی پور تشریح کرد: امروز کادر درمان و پزشکان همانند سربازانی هستند که در صف مقدم این بیماری قرار دارند و زمانی که این سربازان خسته شوند احتمال شکسته شدن خط دفاعی قابل تصور است.

وی با بیان اینکه این بیماری ممکن است تا پایان سال ادامه باید، اظهار داشت: تا مادامی که این بیماری وجود داشته باشد، همچنان خطر ابتلا نیز وجود دارد که شدت و نوع آن را دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت اعلام می‌کند.

جمالی پور خاطرنشان کرد: در دوره فروردین تا پایان اردیبهشت، چون با رعایت نکات بهداشتی و توجه به پیشگیری روبرو بودیم شرایط استان کاهش بود، اما از زمانی که این موضوع کمرنگ شد دوباره با افزایش ابتلا به این بیماری مواجه شدیم.

استاندار قزوین با بیان اینکه رسانه‌ها باید همچنان به موضوع کرونا و لزوم مراقبت شهروندان بپردازند، یادآور شد: در این چهارماه گذشته از فضای مجازی گرفته تا وبگاه‌ها، پیام رسان‌های اجتماعی، خبرگزاری‌ها، نشریات و روزنامه‌ها همه پای کار بودند و انصافا جای دارد که از زحمات آن‌ها به صورت ویژه تشکر و قدردانی شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز مسابقات دانش آموزی تیراندازی با تفنگ بادی در جرقویه علیا
۳۶ ساختمان اداری اردبیل به پنل خورشیدی مجهز شدند
ابتلای زنان به پوکی استخوان، بیشتر از مردان
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اخلال در توزیع نهاده‌های دامی خراسان جنوبی
تفاهم‌نامه همکاری آبفا و آموزش‌وپرورش خراسان شمالی استان برای فراگیری نخستین واژه آب
بهسازی ۱۰۰ درصدی روستا‌های بخش گیان
تولید ۷۵ درصد شیلات استان در نهاوند
برنامه رقابت‌های بین المللی کشتی رنکینگ اتحادیه جهانی ۲۰۲۶
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
تخریب یک باب کوخه در اراضی حاشیه تالاب میانگران ایذه
کوچ کاکایی ها به غرب مازندران
برگزاری رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج زنجان
مشارکت ۵۵ درصدی در انتخابات مجلس عراق
فعالیت ۶۹ کتابخانه فعال در کهگیلویه و بویراحمد
آلودگی هوای ۲۱ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی
توزیع ۸۵۰۰ تن انواع کود کشاورزی در شهرستان اسدآباد توزیع شد.
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
«لئوناردو داوینچی»، در خبرهای امروز رسانه
آلودگی هوای مشهد برای گروه‌های حساس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)