• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۵۷۸۳
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی
اخبار پليس

کشف بیش از یک تن و ۵۰۰ کیلوگرم مواد مخدر

فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی از ناکامی قاچاقچیان و کشف بیش از یک تن و ۵۰۰ کیلوگرم موادمخدر طی دو عملیات جداگانه در نوار مرزی جکیگور و سراوان خبر داد.

کشف بیش از یک تن و ۵۰۰ کیلوگرم مواد مخدربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار احمدعلی گودرزی در گفتگو با پایگاه خبری پلیس، گفت: مرزبانان استان سیستان و بلوچستان از فعالیت باند بزرگ قاچاق موادمخدر در منطقه مرزی جکیگور مطلع شدند و با برنامه‌ریزی دقیق عملیاتی و تشدید اقدامات کنترلی، موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: با کار‌های اطلاعاتی، مسیر‌های احتمالی تردد قاچاقچیان و همچنین زمان برنامه‌ریزی شده جهت انتقال محموله موادمخدر به عمق کشور مشخص شد و مرزبانان دلاور و رشید هنگ مرزی جکیگور در قالب چند تیم پوششی و عملیاتی با اجرای کمین هدفمند، منطقه مورد نظر را در کنترل خود قرار دادند و با هدایت عملیاتی و پشتیبانی اطلاعاتی مرزبانی استان توانستند سوداگران مرگ را زمین گیر کنند.
فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی تصریح کرد: سوداگران مرگ که خود را در کمین و محاصره مرزبانان دیدند، فرار می‌کنند و مأموران پس از صدور فرمان ایست، جهت متوقف کردن خودرو‌ها با رعایت قانون به کارگیری سلاح اقدام به تیراندازی کردند و در نهایت پس از تعقیب و گریز طولانی، موفق شدند ضمن توقیف چهار دستگاه خودروی حامل موادمخدر و دستگیری پنج قاچاقچی، مقدار یک تن و ۵۶ کیلو و ۱۰۰ گرم تریاک به همراه مقادیری سلاح، مهمات و تجهیزات ارتباطی را کشف کنند.
این مقام ارشد در فرماندهی مرزبانی به یک عملیات موفقیت‌آمیز دیگر توسط مرزبانان استان سیستان و بلوچستان در حوزه شهرستان سراوان نیز اشاره کرد و افزود: در عملیاتی جداگانه پس از چند شبانه‌روز کار اطلاعاتی و برنامه‌ریزی عملیاتی، مرزداران هنگ مرزی سراوان توانستند در ارتفاعات منطقه مرزی سیاهانی، قاچاقچیان موادمخدر را شناسایی کنند و با آن‌ها به صورت مسلحانه درگیر شدند.
سردار گودرزی ادامه داد: قاچاقچیان که از آتش پرحجم مأموران در امان نبودند، با رها کردن محموله مواد مخدر و استفاده از شرایط جغرافیایی منطقه به سمت خاک کشور مقابل متواری شدند و مرزبانان توانستند در این عملیات مقدار ۵۰۰ کیلوگرم تریاک را کشف کنند.
وی با بیان اینکه تلاش مرزبانان برای شناسایی و دستگیری متهمان ادامه دارد، خاطرنشان کرد: مرزبانان برابر وظایف ذاتی خود با هرگونه تجاوز و قاچاق مواد افیونی که بلای خانمان سوز جوانان کشور است، برخورد خواهند کرد.
 
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان
 کشف یک تن و ۸۹۰ کیلو مواد افیونی در زاهدان 
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان از دستگیری ۴ سوداگر مرگ و کشف یک تن و ۸۹۰ کیلو تریاک در شهرستان زاهدان خبر داد.
سردار محمد قنبری در گفتگو با پایگاه خبری پلیس، گفت: پلیس مبارزه با موادمخدر شهرستان زاهدان با انجام یک سری اقدامات گسترده اطلاعاتی به سرنخ‌هایی از جابه جایی محموله سنگین موادمخدر از یکی از روستا‌های شهرستان زاهدان به مرکز استان دست یافتند.
وی افزود: تیم‌های اطلاعاتی و عملیاتی پلیس با کنترل تحرکات این باند صبح امروز قاچاقچیان را که با یک دستگاه وانت نیسان و یک دستگاه وانت تویوتا در حال جابه جایی محموله سنگین مواد مخدر در یکی از محور‌های فرعی حاشیه شهر زاهدان بودند، شناسایی و به آن‌ها دستور ایست دادند.
این مقام انتظامی تصریح کرد: سوداگران مرگ که خود را در چنگال قانون می‌دیدند با تیراندازی به سمت مأموران قصد فرار از محل را داشتند که با اقدام متقابل مأموران انتظامی و بر اثر آتش پر حجم تکاوران پلیس هر ۲ خودروی قاچاقچیان توقیف شد.
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به دستگیری ۴ سوداگر مرگ در این عملیات، خاطرنشان کرد: در بازرسی از خودرو‌های قاچاقچیان یک تن و ۸۹۰ کیلو و ۳۹۰ گرم مواد افیونی از نوع تریاک به همراه یک قبضه سلاح کلاش و مقادیری مهمات کشف شد.
سردار قنبری با اشاره به معرفی متهمان به مراجع قضايی از شهروندان خواست هرگونه اخبار و اطلاعات در رابطه با فعالیت باند‌ها و فروشندگان مواد مخدر را سریعاً به مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ اطلاع رسانی کنند تا پلیس در کمترین زمان ممکن با سوداگران مرگ و مخلان نظم و امنیت برخورد قاطع کند.
 
جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان
 کشف محموله سنگین شیشه و هروئین در اصفهان 
جانشین فرمانده انتظامی استان از کشف ۴۵۰ کیلوگرم شیشه و ۲۷۸ کیلو هروئین در یک عملیات مشترک با پلیس استان سمنان خبر داد.
سرهنگ حسین حسین زاده در گفتگو با پایگاه خبری پلیس، اظهار داشت: روز گذشته ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان با همکاری اطلاعاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر استان سمنان و ماموران اداره اطلاعات اصفهان، مطلع شدند اعضای یک باند حرفه‌ای از سوداگران مرگ در حال انتقال محموله‌ای سنگین از کویر مرکزی کشور هستند.
وی افزود: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان پس از کسب اطلاع از این موضوع بلافاصله وارد عمل شده و طی عملیاتی ویژه ۴ دستگاه خودرو قاچاقچیان شامل ۲ دستگاه وانت نیسان، یک دستگاه پژو ۲۰۶ و یک دستگاه پژو پارس در منطقه کویری شرق استان را شناسایی و توقیف کردند.
سرهنگ حسین زاده در ادامه از کشف ۴۵۰ کیلو و ۶۰۰ گرم شیشه، ۲۷۸ کیلوگرم هروئین و ۶۹ کیلو تریاک در بازرسی از خودرو‌های قاچاقچیان خبر داد و گفت: این مواد افیونی از مرز‌های شرقی وارد کشور شده بود.
جانشین انتظامی استان اصفهان با اشاره به دستگیری ۴ سوداگر مرگ در این عملیات، خاطرنشان کرد: اقدامات پلیس با پشتوانه قوه قضايیه تداوم دارد و در این مسیر از شهر‌ها گرفته تا جاده‌ها و محور‌های اصلی و فرعی تا دل کویر با سوداگران مرگ و قاچاقچیان مواد افیونی مقابله می‌شود و هرگز اجازه جولان به آنان داده نخواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
استمرار غبارآلودگی هوا در مناطق صنعتی سمنان
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی در پی درگذشت خبرنگار تبریزی
اختتامیه دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
دستگیری شکارچی متخلف در روستای باغلوجه شاهین‌دژ
دوگانه سوزکردن خودرو‌های بنزینی مدل ۹۴ به بالا
ترامپ قانون انتشار پرونده اپستین را امضا و ابلاغ کرد
تدقیق مرز مناطق حفاظت شده مراکان و میرآباد
وقوع انفجار و آتش‌سوزی مهیب در پالایشگاه نفت شرق ونزوئلا
طلای رحمان عموزاد در بازی‌های کشورهای اسلامی
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
بسته خبر‌های کوتاه ۲۹ آبان در یک نگاه
کهکشان راه شیرین در تخت فولاد اصفهان
گرامیداشت سالروز شهادت جمعی از اهالی روستای گرده رش در میاندوآب
دو سوم جوانان آمریکایی در فکر مهاجرت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
وزیر دفاع: نباید فولاد و ذوب‌آهن را به اصفهان می‌بردیم
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)