• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۷۷۴۴
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۲
بین الملل » اقتصادی
رویکرد محتاطانه بازار

افزایش بهای نفت در بازار نیویورک

کارشناسان معتقدند خطر موج دوم شیوع بیماری کووید-۱۹ به طور بالقوه تقاضای جهانی برای نفت را کاهش خواهد داد.

افزایش بهای نفت در بازار نیویورک

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری فرانسه، بهای ‏نفت در پایان معاملات بازار نیویورک آنچنان افزایش یافت که چنین افزایشی از ماه مارس تاکنون سابقه نداشته است.
در پایان معاملات نیویورک، بهای نفت خام سبک ‏برنت دریای شمال‏، که ‏از آن به عنوان ‏یکی از مهمترین مراجع قیمت گذاری ‏ نفت داد و ستد شده در ‏‏بازار اروپا ‏استفاده می‌شود، برای تحویل در ماه اوت با دو و یک صدم درصد معادل ۸۹ سنت افزایش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به ۴۳ دلار و هشت سنت رسید.
در پایان بازار نیویورک نیز بهای هر بشکه نفت خام سبک و ‏‏شیرین (وست تگزاس اینترمیدییت‏) که برای ‏‏قیمت گذاری نفت مصرفی ‏‏آمریکا، به کار ‏برده می ‏شود ‏برای تحویل ‏در ماه ژوئیه با یک و هشت صدم درصد معادل ۷۱ سنت افزایش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین ‏، به ۴۰ دلار و ۴۶ سنت رسید.
بهای دو شاخص عمده نفتی جهان، یعنی ‏‏نفت خام سبک و شیرین شاخص ‏‏نیویورک و ‏نفت ‏خام سبک ‏‏برنت دریای شمال ‏، در هفته‌ای که گذشت برای هفتمین هفته متوالی افزایش یافت. شرکت بیکر هیوز (Baker Hughes) آمریکا که علاوه ‏بر ارائه خدمات مشاوره‌ای در ‏زمینه انرژی، روز‌های ‏جمعه هر هفته شمار چاه‌ها یا سکو‌های فعال استخراج نفت این کشور را نیز اعلام می ‏کند و از همین رو، به گزارش‌های آن به ‏عنوان شاخصی پیشرو در خصوص میزان ‏تولید نفت استناد می‌شود این هفته اعلام کرد علت بخشی از افزایش قیمت نفت در بازار جهانی کاهش حفاری‌های نفتی در آمریکا و کانادا بوده است. کاهش حفاری چاه نفت حاکی از آن است که تولید نفت در آمریکای شمالی که از اول ماه آوریل رو به کاهش گذاشته بود به روند کاهشی در هفته‌های آینده خود ادامه خواهد داد.
جفری هالی از بخش کارگزاری و خدمات مشاوره سرمایه‌ای شرکت اواندا در تحلیل و تفسیر خود از اوضاع حاکم بر بازار نفت می‌گوید: با وجود افزایش قیمت نفت در بازار جهانی در معاملات دوشنبه این هفته، دو شاخص عمده نفتی جهان، یعنی ‏‏نفت خام سبک و شیرین شاخص ‏‏نیویورک و ‏نفت ‏خام سبک ‏‏برنت دریای شمال ‏، به نظر می‌رسد رویکرد محتاطانه‌ای در پیش گرفته اند.
بیورنار تونهوگن (Bjornar Tonhaugen) از شرکت ریستاد انرجی Rystad Energy در تحلیل و تفسیر خود از اوضاع حاکم بر بازار نفت می‌گوید: سرمایه گذاران و کارگزاران بازار نفتی مترصد شاخص‌های مرتبط با تحول تقاضای جهانی برای نفت و میزان پایبندی امضاء کنندگان توافقنامه محدود سازی تولید و صادرات نفت به منظور تثبیت قیمت نفت در بازار جهانی به میزان کاهشی است که در چارچوب این توافقنامه متعهد شده اند.
با توجه به سقوط تقاضای جهانی برای نفت و در نتیجه سقوط قیمت‌ها در بازار جهانی، اعضای "اوپک پلاس" (OPEC+)، متشکل از سازمان کشور‌های صادر کننده نفت و شرکای آن به ویژه روسیه، در تاریخ ۱۲ آوریل امسال متعهد شدند از تولید روزانه خود به میزان ۹ میلیون و ۷۰۰ بکاهند تا قیمت نفت در بازار جهانی تثبیت شود.
این کارشناس خاطرنشان می‌کند خطر موج دوم شیوع بیماری کووید-۱۹ که به طور بالقوه برای تقاضای جهانی برای نفت ویرانگر است و در صورت تحقق به احتمال زیاد کشور‌ها مجبور به اعمال دوباره مقررات قرنطینه و محدودیت‌های خارج شدن از منزل برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا خواهند شد، تقاضای جهانی برای نفت را کاهش خواهد داد. هنگامی که تقاضای جهانی برای نفت کاهش یابد به تبع قیمت نفت در بازار جهانی کاهش خواهد یافت.
این کارشناس نفتی افزود از طرفی عراق نیز که در ماه‌های گذشته به سهمیه کاهش خود در چارچوب توافقنامه محدود سازی تولید و صادرات نفت به منظور تثبیت قیمت نفت در بازار جهانی پایبند نبوده است، قرار است برنامه جبرانی برای ماه‌های آینده ارائه کند.
عراق بعد از عربستان سعودی دومین تولید کننده و صادر کننده بزرگ نفت در سازمان کشور‌های صادر کننده نفت (اوپک) است و هر چند وقت انگشت اتهام در خصوص رعایت نکردن مفاد توافقنامه محدود سازی تولید و صادرات نفت به منظور تثبیت قیمت نفت در بازار جهانی، به سوی این کشور دراز می‌شود.
سازمان کشور‌های صادر کننده نفت (اوپک) و شرکایش غیر عضو آن، به ویژه روسیه که در چارچوب اوپک پلاس «OPEC+» یک گروه نفتی را تشکیل داده اند در چارچوب توافقنامه محدود سازی تولید و صادرات نفت به منظور تثبیت قیمت نفت در بازار جهانی متعهد شده اند از تولید روزانه خود به مدت سه ماه یعنی از ماه مه تا ماه ژوئیه به میزان ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه بکاهند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایگاه ملی داده‌های شناختی راه‌اندازی می‌شود
آغاز توزیع شیر در مدارس ۴ استان
نماینده استهبان قهرمان مسابقات دو و میدانی خلیج فارس
نمایش روضه‌ی «تاوان ترس» در مهردشت
ترویج فرهنگ شهادت و آشنایی جوانان با دوران دفاع مقدس با سینما آدینه
کسب ۱۰ مدال رنگارنگ دختران کاراته‌کار خوشاب در مسابقات کشوری
اقامه نماز باران در اصفهان به امامت آیت‌الله مهدوی
برگزیدگان دومین پویش ملی ایثار تقدیر می‌شوند
تاکید بر لزوم سرعت بخشی به عملیات اجرایی طرح ۴۸۸ واحدی آرامش گرگان
واکنش دبیر ستاد امر به معروف استان در خصوص سد ماندگان و خرسان
آغاز مرحله دوم اردوی انتخابی و آمادگی تیم ملی رولبال بانوان با حضور پانزده بازیکن
برقراری شرایط جوی و دریایی پایدار در هرمزگان، ۲۴ آبان
احتمال رگبار و رعد و برق در برخی مناطق استان قزوین
افتخارآفرینی ورزشکار اسلام‌آباد غرب در رقابت‌های دوومیدانی آسیا
فعالیت ۱۲ واحد خدمات سفر در اسدآباد
کسب عناوین برتر ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات قهرمانی کشور
درخشش دانش‌آموزان ایرانی در مسابقات علوم و اختراعات اندونزی
افتتاح نمایشگاه تخصصی کتاب کودک و نوجوان در قزوین
درخشش ووشوکاران یزدی در مسابقات کشوری
فرصت استعفای مسئولین مشمول ماده ۴۱ قانون انتخابات شوراهای اسلامی، در روستاها از امروز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
پویش آبادان را سبز میکنیم
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
برگزاری نشست آموزشی طراحان و ناظران گاز با هدف ارتقای دانش فنی
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۶ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)