• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۱۷۳۹
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۰
فارس » علمی و فرهنگی

بنیاد نخبگان و الگو سازی از سرآمدان کشور

رییس بنیاد نخبگان فارس ،تکریم از نخبگان و سرآمدان کشور به منظور پاسداشت خدمات ایشان و الگوسازی از این بزرگان برای جوانان را از وظایف این بنیاد عنوان کرد.

بنیاد نخبگان و الگو سازی از سرآمدان کشوربه گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس،رییس بنیاد نخبگان فارس گفت: این بنیاد با توجه به تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها در ایام کرونا برنامه‌های مختلفی را به منظور پرکردن اوقات فراغت دانش‌آموزان و دانشجویان در دستور کار قرار داده است.
حبیب شریف افزود: بنیاد نخبگان فارس از ابتدای اردیبهشت‌ماه ۹۹ با برگزاری حدود ۳۰ عنوان کارگاه آموزش مجازی به ویژه در ارتباط با حیطه‌های کارآفرینی، خلاقیت و نوآوری و آموزش تسهیلات و حمایت‌های بنیاد ملی نخبگان به دانشجویان، دانش آموزان، فارغ التحصیلان و مخترعان و فعالان در شرکت‌های دانش بنیان برای پر کردن اوقات فراغت گام برداشته است.
وی ادامه داد: از ابتدای شیوع کرونا و از اواخر اسفندماه ۹۸ بنیاد نخبگان فارس برای رعایت اصول فاصله‌گذاری و قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا با اعلام شماره همراه کارکنان بر روی سایت این بنیاد و ارایه خدمات غیر حضوری تلفنی و بر بستر وب به ارایه خدمات به ارباب رجوع پرداخته است.
رییس بنیاد نخبگان فارس گفت: این بنیاد در ماه‌های آتی نیز عناوین متعدد کارگاه‌های آموزشی مجازی را برنامه‌ریزی کرده است که علاقه‌مندان می‌توانند از طریق مراجعه به آدرس اینترنتی این بنیاد به نشانی fars.bmn.ir در این کارگاه‌ها نام‌نویسی کنند.
شریف یکی از وظایف بنیاد نخبگان را تکریم و الگوسازی از نخبگان و سرآمدان کشور به منظور پاسداشت خدمات ایشان و الگوسازی از این بزرگان برای جوانان عنوان کرد و افزود: در نظر داریم نهمین همایش ملی پاسداشت نخبگی را به منظور تکریم و بزرگداشت فعالیت‌های علمی و اجرایی دکتر کرامت الله ایزدپناه جهرمی استاد برجسته ویروس‌شناسی گیاهی دانشگاه شیراز و برگزیده جایزه علامه طباطبایی بنیاد ملی نخبگان به صورت مجازی برگزار کنیم که اطلاعات تکمیلی و فراخوان این همایش به زودی به اطلاع علاقه‌مندان خواهد رسید.
مدیرعامل مجمع خیران نخبه‌پرور فارس با اشاره به فعالیت‌های این مجمع در ایام‌شیوع کرونا بیان کرد: این مجمع که با هدف هدایت کمک‌های خیرین در جهت حمایت از تربیت نیروی انسانی شکل گرفته در این ایام فعالیت‌های چشمگیری از جمله جذب مبلغ ۱۱ میلیارد ریال از کمک‌های خیرین برای دوره پسادکتری امید و اعلام و تمدید فراخوان جوایز علمی و تحقیقاتی به نام بزرگان را دنبال می‌کند.
  • شریف گفت: فراخوان جوایز علمی و تحقیقاتی به نام بزرگان شامل سومین جایزه علمی پروفسور سید حبیب فیروزآبادی، دومین جایزه علمی و بورس تحصیلی پروفسور علیرضا سپاس‌خواه، جایزه علمی و بورس تحصیلی پروفسور مرتضی خوشخوی زهتاب و جایزه علمی و بورس تحصیلی دکترکرامت الله ایزدپناه تا ۳۱ مرداد ماه ۹۹ است که علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی مجمع خیران نخبه پرور فارس به نشانی shiraz-feca.ir مراجعه کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
پیشرفت ۵۰ درصدی مرمت بافت تاریخی چالشتر چهارمحال و بختیاری
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان
کاهش دماهای کمینه در اغلب نقاط لرستان
اسکوچیچ: پیروزی با چنگ و دندان به دست آمد/ بیرانوند عملکرد استثنایی داشت
تولید ۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در آذربایجان‌شرقی
ورزشی‌های دوازدهم آبان ماه در استان سمنان
برتری نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتبال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)