• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۲۰۹۱
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۶
اجتماعی » جامعه و شهری
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار اعلام کرد

مصرف دیتا در ۶ سال گذشته ۵۰۰ برابر شد

۹۰ میلیون سیم کارت همراه اول در دست مردم است و مصرف دیتا در ۶ سال گذشته ۵۰۰ برابر شده است.

مصرف دیتا در ۶ سال گذشته ۵۰۰ برابر شدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مهدی اخوان بهابادی در مراسم افتتاح بزرگترین مرکز داده غرب و شمال غرب کشور، افزود:​ افتتاح این مرکز گامی در جهت توسعه شبکه ملی اطلاعات است.
وی گفت: ما در حرکت به سمت اقتصاد و تحول دیجیتال با مقاومت کسب و کار‌های سنتی مواجهیم که باید مراقب باشیم به کسب و کار‌های سنتی ​آسیبی وارد نشود.
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران افزود: هم اکنون همراه اول ۹۰ میلیون سیم کارت میان مردم توزیع کرده که ۲۰ میلیون دائمی و ۷۰ میلیون اعتباری است و از این تعداد ۵۹ میلیون سیم کارت روزانه فعالیت می‌کنند.
آقای اخوان افزود: هم اکنون ۱۰۰ درصد شهر‌های کشور تحت پوشش اینترنت «تری جی» و «فور جی» هستند، ضمن اینکه اوج مصرف پهنای باند را در دوران قرنطینه داشتیم و علاوه بر شهر‌های کشور، ۴۵ هزار روستا تحت پوشش اینترنت «تری جی» و ۵ هزار روستا تحت پوشش «فور جی» هستند.
وی گفت: بر اساس آمار ۲۵ میلیون گیمر (بازی کننده بازی‌های رایانه ای) در کشور داریم که بازار بزرگی برای کسب و کار‌های دیجیتال محسوب می‌شود.
اخوان بهابادی افزود:​ سال گذشته همراه اول نزدیک به ۱۷ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان درآمد عملیاتی داشت که درآمد غیر عملیاتی آن ۱۸ هزار میلیارد تومان می‌شود و ما از کل مبلغ عملیاتی ۹ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان را به مجموعه دولت پرداخت کردیم.
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران افزود: بر همین اساس همراه اول سال گذشته سه هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان سود کرده که سه هزار میلیارد تومان را تقسیم کرده است.
آقای اخوان بهابادی گفت:​ این شرکت فعال است و سود آن صوری نیست و سال‌های سال در بحث شفافیت مالی رتبه اول را دارد.
وی افزود: یکی از اقدامات دیگر همراه اول مراکز آر اند دی است و بودجه قابل توجهی به آن اختصاص دادیم که ماموریت اش بومی سازی است و هم اکنون خرید‌های همراه اول با دقت بالایی کنترل می‌شود که اگر قابلیت بومی کردن در داخل را دارد از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان استفاده شود.
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران گفت: در خصوص شیوع بیماری کرونا هم توقعات زیادی از اپراتور‌ها می‌رفت و ما همه توسعه‌ای که در سال ۹۹ پیش بینی کرده بودیم در سه چهار هفته ابتدای شیوع کرونا محقق شد.
آقای اخوان بهابادی افزود: سرویس شاد را وزارت آموزش و پرورش در همان ایام از ما درخواست کرد برای اینکه کلاس‌های آموزشی تعطیل نشود و ما این سرویس را کاملا رایگان ارائه کردیم و روزانه نزدیک به ۹ میلیون دانش آموز در آن حضور داشتند.
وی گفت: یکی از مراکز داده که امروز افتتاح شد از حلقه‌های کلیدی زنجیره شبکه ملی اطلاعات است و ما تا پایان سال هزار و ۳۷۰ رک به مجموعه شبکه کشور اضافه می‌کنیم و مرکز داده‌ای که امروز در تبریز افتتاح شد ۲۵۰ رک منصوبه دارد که امروز ۲۵۰ رک آن روشن می‌شود و زیر بار می‌رود و در طبقه همکف پیش بینی توسعه تا صد رک دیگر را کرده ایم که بستگی به تقاضای شمال غرب و غرب کشور دارد.
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران افزود: این مرکز داده دو هدف دارد که یکی به خدمات اپراتور در ظرفیت شبکه داخلی کمک می‌کند و تعداد قابل توجهی از این رک‌ها به شرکت‌های خدماتی کمک می‌کنند و به کسب و کار‌ها اجازه فعالیت می‌دهند.
آقای اخوان بهابادی گفت: این بزرگترین مرکز داده در خارج تهران است و ما بعد از تهران چنین مرکز داده‌ای نداریم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان کار نمایشگاه اکسپو کودک دوحه ۲۰۲۵ با حضور موفق غرفه ایران
طعم شیرین انار و هنر دست‌ها در جشنواره پررونق روستای فرسمانه تفرش
بازچرخانی آب، راهکاری پایدار برای مدیریت و صرفه‌جویی در منابع آبی
دزفول عاری از بیماری وبا
ریزش معدن در دربید با دو مصدوم
۲۰ آبان، آخرین فرصت برای ثبت نام رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان
تذکرات کتبی نمایندگان مجلس به دستگاه‌های اجرایی
پیش بینی تولید یک هزار و ۸۰۰ کیلوگرم زعفران در مرند
کشف گنجینه‌ای ۲۰۰ قطعه‌ای از آثار باستانی، تاریخی در بوشهر
تأمین بیش از ۳۰۵ هزار تن نهاده دامی در کرمانشاه
دست ایران در تعداد و تنوع موشک‌ها پر است
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
مروری بر خبر‌های ۱۷ آبان در ۱۲۰ ثانیه
تاکید بر پرداختن به جنگ ۱۲ روزه با استفاده از موسیقی و نمایش
سدهایی که نیمه خالی مانده‌اند
بهسازی و آسفالت راه دسترسی امامزاده عبدالله در اندیکا
ورود قطار گردشگری مثلث طلایی به راه‌آهن اصفهان
مروری بر برخی برنامه‌های متنوع سیما
مدیریت منابع آب باید به حوضه‌های آبریز مستقل واگذار شود
درگذشت ابوطالب جوادی پیشکسوت فرهنگ هرمزگان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
پیروزی صنعت نفت آبادان مقابل پارس جنوبی جم
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)