• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۸۸۲۹
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۳
خراسان رضوی » اجتماعی

شورای شهر مشهد تابع تصمیمات ستاد پیشگیری از کرونا

رییس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: مدیریت شهری در موضوع پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در وضعیت قرمز مشهد، تابع تصمیمات ستاد پیشگیری از کرونا و پای کار است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، محمد رضا حیدری امروز در جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد افزود:طبق شورای شهر مشهد تابع تصمیمات ستاد پیشگیری از کرونانظر دست‌اندرکاران، مشهد در موج دوم شیوع کرونا در شرایط قرمز قرار داد و سیاست دولت کنترل و پیشگیری توسط خود مردم است و محدودیت‌های موج نخست جز در شرایط خیلی حاد اجرا نمی‌شود. 
 
وی ادامه داد: در این شرایط چاره‌ای جز رعایت اصول بهداشتی توسط تک تک شهروندان نداریم، طبق بررسی صورت گرفته، وضعیت رعایت پروتکل‌های بهدشتی در مترو خوب است و ۹۵ درصد مسافران رعایت می‌کنند.
 
رییس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در اتوبوسرانی نیز مسافران موارد بهداشتی را رعایت می‌کنند و طبق نظر فرماندار مشهد، دلیلی برای محدودکردن حمل و نقل عمومی نیست اما برگزاری اجتماعات و مراسم از نقاط آسیب زاست.
 
حیدری با تاکید بر همراهی مدیریت شهری با ستاد استانی و ملی پیشگیری از کرونا افزود: شهرداری کار تبلیغاتی در خصوص الزام استفاده از ماسک را آغاز کرده که البته این موضوع برای حساس سازی شهروندان باید تشدید شود چون حفظ جان مردم بر همه چیز اولی‌تر است.
 
رییس شورای اسلامی شهر مشهد در ادامه به حضور غلامحسین صاحبی عضو علی‌البدل شورای اسلامی شهر مشهد به عنوان جایگزین امیر شهلا در جلسه امروز اشاره کرد و گفت: رویکرد خدمت در کارنامه این عضو شورا می تواند به ظرفیت شورای پنجم کمک کند و آزادی هر چه سریعتر آقای شهلا را نیز از در درگاه خداوند مسالت داریم.
 
حیدری همچنین از انتشار و فروش ۶ هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت برای خطوط دوم و سوم قطارشهری مشهد در هفته گذشته خبر داد و افزود: ۵۰ درصد سود و اصل این اوراق توسط دولت تضمین می‌شود و مابقی به عهده شهرداری است.
 
وی ادامه داد: این اوراق می‌تواند تحرک خوبی به حوزه حمل و نقل ریلی بدهد، امسال با حمایت دولت و به کمک دستگاه‌های ذیربط، اوراق مشارکت بافت فرسوده حرم مطهر رضوی، ادامه خط سوم قطارشهری و نوسازی ناوگان تاکسیرانی را دنبال می‌کنیم. 
 
رییس شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به پیش‌رو بودن سالروز قیام مسجد گوهرشاد گفت: قیام مسجد گوهرشاد از نقاط عطف تاریخ ماست، این قیام حادثه‌ای تلخ در واکنش به کشف حجاب اجباری است و این موضوع در فرهنگ و تاریخ ریشه داشت که به حرکت جمعی مردم مشهد منتهی شد.
 
حیدری همچنین به پیش رو بودن روز جمعیت اشاره کرد و افزود: نگرانی‌هایی در خصوص زاد و ولد در کشور وجود دارد، نرخ رشد جمعیت کاهش یافته‌است و طبق برآوردها در صورتی که وضع به همین منوال ادامه یابد در سال ۱۴۳۰ جزء پیرترین کشورهای منطقه خواهیم بود و در سال ۱۴۸۰ نیز جمعیت کشور به ۳۰ میلیون نفر می‌رسد که برآوردهایی نگران کننده است.
 
وی ادامه داد: موضوع جمعیت و نرخ باروری متغیرهای اقتصادی و اجتماعی دارد و با حل مشکلات و گذر از بحران‌ها باید کار اساسی در جامعه برای رشد جمعیت صورت گیرد.
 
 
 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز معطر با برداشت گل نرگس در خوسف
تاکید سفیر چین در ایران بر توسعه روابط گردشگری
ضرورت پیوند بین دانشگاه با صنعت و کشاورزی
هشدار مرکز بهداشت استان درباره آلودگی هوا؛ مراقب گروه‌های حساس باشید
اقامه ی نماز باران عصر جمعه بیست‌ و سوم آبان‌ماه در دو نقطه تهران
مداخله نظامی ژاپن در مساله تایوان با پاسخ سخت چین مواجه خواهد شد
توسعه فناورانه و فعال‌سازی ظرفیت‌های استانی، محور حمایت‌های معاونت علمی
برپایی بیمارستان سیار در مهرگان
هشدار بارش برف در آذربایجان‌غربی
برداشت سبز در خوزستان
کشف موتورسیکلت میلیاردی قاچاق در سروستان
از تبادل تجربه تا امضای تفاهم‌نامه‌های گردشگری در یزد
رویکرد جمهوری اسلامی ایران توسعه همکاری با همه کشور‌ها است
گرامیداشت یاد و خاطره شهید اسماعیل نیکخو در چالدران
حدود ۹۰ هزار پرونده در وقایع سال ۱۴۰۱ در فرآیند عفو قرار گرفتند
برگزاری مراسم سومین سالگرد شهدای امنیت در مشهد
مراکز معاینه فنی خودرو البرز به سامانه بیمه متصل می‌شوند
یک مصدوم بر اثر انفجار ناشی از نشت گاز در کرمانشاه
برداشت یاقوت سرخ کویر
جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در سنندج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)