• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۷۵۸۲
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۷
بین الملل » آمریکا
پیامد‌های شیوع کرونا در آمریکا

افزایش آمار بستری شدگان در بیمارستان‌ها در ۱۴ ایالت آمریکا

شبکه سی ان ان اعلام کرد در ۱۴ ایالت آمریکا، آمار بستری شدگان در بیمارستان‌ها به علت ابتلای به کرونا به رکورد جدیدی رسیده است

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما، جان بِریز، پزشک آمریکایی در مصاحبه با شبکه سی ان ان گفت، ما در برخی ایالت‌های خاص و نه همه ایالت ها، نیازمند آن هستیم که همه فعالیت‌ها را بطور مجدد تعطیل کنیم. اگر وضع کنونی آمریکا را با آنچه که در اروپا و بخصوص ایتالیا به وقوع پیوسته مقایسه کنید، متوجه می‌شوید که ایتالیا در مجموع جمعیتی برابر جمعیت ایالت‌های تگزاس، جورجیا و فلوریدا دارد. در حالیکه تعداد مبتلایان ایتالیا در روز حدود ۲۰۰ نفر است، تنها در آن ۳ ایالت آمریکا ما شاهد هستیم که ده‌ها هزار نفر در روز به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند. اگر تعداد مبتلایان کرونا در کشور ما (آمریکا) به اندازه مبتلایان در ایتالیا بود، اقتصاد ما می‌توانست تقریبا عملکرد عادی خود را ادامه دهد و تیم‌های ورزشی مانند تیم‌های فوتبال آمریکایی می‌توانستند تمرینات روزانه خود را انجام دهند و تقریبا تمام امور در وضع عادی به پیش می‌رفت، اما زمانی که ما برای اولین بار محدودیت‌ها و تعطیلی‌ها را برای مقابله با کرونا اعلام کردی، م دچار سردرگمی شدیم. اگر بحران کنونی را رفع نکنیم زمانی که هوا سردتر شود، مردم ناچار می‌شوند به علت سرما در خانه‌های شان بمانند و ما با بحران بیشتری مواجه خواهیم شد. مدیر مرکز مقابله با بیماری‌ها در آمریکا هم روز گذشته همین موضوع را مطرح کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دکتر جان بِریز در پاسخ به این پرسش مجری شبکه سی ان ان که ما برخلاف ایتالیا می‌توانستیم از تجربیات مقابله با بیماری‌های همه گیر در ۱۹۸۰ بهره‌مند بشویم؛ کشور‌های آسیایی و اروپایی چه اقداماتی را برای مقابله با کرونا انجام دادند که ما انجام ندادیم؟، گفت:
آن‌ها یک موضوع را بسیار جدی تلقی کردند. برای مثال چند روز پیش گروهی در استرالیا در یک میهمانی شرکت کرده بودند که هر کدام به علت نقض محدودیت‌های اعلام شده درباره تجمعات، ۱۸۰۰۰ دلار جریمه شدند. ما درباره یک میهمانی خصوصی صحبت می‌کنیم نه یک تجمع و گردهمایی بزرگ با حضور صد‌ها نفر. ما هرگز در آمریکا چنین اقداماتی را انجام نداده ایم. موضوع مقابله با کرونا در آمریکا به یک موضوع سیاسی تبدیل شده است. این نوع مسائل نباید هرگز به مسائلی سیاسی تبدیل بشوند. من پیش از این هم گفته ام زمانی که سیاست و علم را در هم می‌آمیزید در نهایت این سیاست است که حرف آخر را می‌زند؛ ما نباید به این شیوه عمل می‌کردیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
اگر دونالد ترامپ از آغاز درست عمل می‌کرد، میزان محبوبیت وی اکنون به شکل فزاینده‌ای افزایش یافته بود و ما بیش از ۱۳۵۰۰۰ قربانی کرونا نداشتیم و اکنون اقتصاد ما هم عملکرد عادی خود را داشت، اما ما عملکرد درستی نداشتیم. موضوعی مانند استفاده از ماسک برای مقابله با کرونا به یک مساله سیاسی در این کشور تبدیل شد. وضع مناطق مختلف آمریکا در مواجهه با ویروس کرونا با هم کاملا متفاوت است. در برخی مناطق مسائلی مانند استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، شست و شوی دست‌ها و ماندن در خانه در صورت مشاهده نشانه‌های کرونا بطور کامل رعایت می‌شود. رعایت همین مسائل برای کنترل ویروس کرونا کافی است. اما در برخی از ایالت‌های آمریکا شیوع ویروس کرونا به سطح انفجار رسیده است، نمی‌توان با اقداماتی مانند بازگشایی مدارس انتظار داشت که تعداد مبتلایان کاهش یابد. ما نیازمند اقدامات کاملا جدی هستیم بویژه این که باید کلوب‌های شبانه و کلیسا‌ها بطور کامل تعطیل شوند. در این مراکز، افراد در داخل فضا‌های سربسته و در ارتباط نزدیک با هم هستند و در چنین فضا‌هایی به سرعت بیماری شیوع پیدا می‌کند. کلیسا‌ها می‌توانند بخشی از مراسم خود را در فضا‌های باز انجام دهند، همان اقدامی که در ۱۹۸۰ هم در کلیسا‌ها انجام شد. در شرایط کنونی، ماندن در فضا‌های سرباز بسیار امن‌تر از فضا‌های سربسته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)