• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۱۶۶۶
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۲
بین الملل » آمریکا
جان بولتون

ترامپ فاقد دیدگاه استراتژیک و دانش تاریخی است

به گفته جان بولتون مشاور پیشین امنیت ملی آمریکا، کارکردن در کاخ سفید در دولت ترامپ همانند گیر افتادن در داخل یک دستگاه بازی پینبال است.

ترامپ فاقد دیدگاه استراتژیک و دانش تاریخی استبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ جان بولتون مشاور پیشین امنیت ملی آمریکا اعلام کرد: به اعتقاد وی دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور مرتکب چندین مورد تخلف قابل استیضاخ شده است هرچند رهبران دموکرات کنگره به منظور تحقق اهداف حزبی، خود موجب شدند که تلاش هایشان برای برکناری ترامپ به شکست بیانجامد.  

کارکردن در کاخ سفید در دولت ترامپ همانند بودن داخل یک دستگاه بازی پینبال است
آسوشیتدپرس در مطلبی در همین زمینه نوشت: بولتون در ارتباط اینترنتی با یک گروه در فلوریدا اعلام کرد نگرانی‌های ترامپ درباره مسائل اقتصادی و انتخاب مجدد وی نه تنها موجب موضعگیری فعلی وی در قبال اوکراین بلکه در قبال کشور‌های چین، ترکیه و دیگر کشور‌ها نیز شده است.
این دیپلمات سابق گفت از برکناری رئیس جمهور به علت عملکردش در قبال اوکراین حمایت خواهد کرد هرچند به جزئیات بیشتری در این زمینه اشاره نکرد.
وی که مدت مدیدی مشاور روسای جمهور جمهوریخواه آمریکا بوده است، در نشست ماهانه‌ای که یک سازمان غیرحزبی ترتیب داده بود، اعلام کرد کار کردن در کاخ سفید در دولت ترامپ همانند بودن داخل یک دستگاه بازی پینبال است.
بولتون گفت: " شما باید دیدگاه استراتژیک داشته باشید. این به طور حتم به شما در داشتن پایه‌های استدلال فلسفی کمک می‌کند، همچنین باید از دریچه سیاست‌های موافق و مخالف گوناگون به مسائل نگاه کنید. تقریبا هیچیک از این‌ها در دوره ریاست جمهوری ترامپ اتفاق نیفتاده است. "

ترامپ فاقد بنیش سیاسی و استراتژیک است
وی این اظهارات را در تبلیغ برای کتاب خود تحت عنوان " اتاقی که در آن اتفاق افتاد: خاطراتی از کاخ سفید " مطرح کرد.
بولتون که از آوریل سال ۲۰۱۸ تا سپتامبر سال ۲۰۱۹ مشاور امنیت ملی ترامپ بود، گفت ترامپ فلسفه ثابتی ندارد. او یک جمهوریخواه محافظه کار نیست. منظورم این نیست که او یک دموکرات لیبرال است. او هیچ چیز نیست.
ترامپ اعلام کرده بود بولتون را اخراج کرده، اما بولتون می‌گوید استعفا کرده است.

جمهوریخواهان باید از استیضاح ترامپ حمایت می کردند
بولتون در مصاحبه زنده تلویزیونی با مایکل ویلیامز در شدیدترین انتقاد از استیضاح ترامپ توسط نمایندگان دموکرات کنگره گفت: آن‌ها تلاش خود را بر شیوه‌ای عجولانه، ناکافی و مبتنی بر اهداف حزبی متمرکز کردند و علاقه‌ای به مشخص شدن واقعیت نداشتند و تنها به دنبال از بین بردن فرصت انتخاب مجدد ترامپ به عنوان رئیس جمهور بودند و این موجب شد جمهوریخواهان از استیضاح وی حمایت چندانی نکنند.
بولتون ۷۱ ساله که مدتهاست رویکرد تندی در زمینه سیاست خارجی دارد، از تهاجم نظامی سال ۲۰۰۳ آمریکا به عراق حمایت کرد و خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه ایران، کره شمالی و دیگر کشور‌ها به سبب تلاش آن‌ها برای تولید یا دستیابی به تسلیحات هسته‌ای، شیمیایی یا بیولوژیک شد.
وی در دوره ریاست جمهوری جرج بوش، به مدت ۱۶ ماه نماینده آمریکا در سازمان ملل بود و پیش از آن به عنوان مذاکره کننده تسلیحاتی وزارت امور خارجه فعالیت داشت همان گونه که در دولت‌های رونالد ریگان و جرج هربرت واکر بوش فعالیت می‌کرد.

ترامپ گزارش‌ها درباره امنیت ملی را مطالعه نمی کرد
بولتون پیشتر گفته بود ترامپ گزارش‌ها درباره امنیت ملی را که روسای جمهور روزانه دریافت می‌کنند، مطالعه نمی‌کند و در طول گزارش‌هایی که به طور شخصی دو یا سه بار در هفته از مقامات نظامی و اطلاعاتی دریافت می‌کند، به جای گوش دادن و سوال کردن، بیشتر وقت خود را به صحبت کردن می‌گذراند.
بولتون در حالی از ترامپ انتقاد می‌کرد که می‌گفت ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه با اطلاعات کامل و دانش عمیق از تاریخ و دیدگاهی شفاف درباره اهدافش در نشست‌ها حاضر می‌شود.

پوتین می داند دانش استراتژیک و تاریخی ترامپ ضعیف است
وی می‌گفت پوتین مطمئن است که می‌تواند با ترامپ وارد بازی شود، زیرا می‌داند که ترامپ دانش اندکی درباره تاریخ دارد.
بولتون افزوده بود شما فردی همانند پوتین را یک طرف میز قرار می‌دهید و دونالد ترامپ را طرفدیگر، این جدالی عادلانه نیست.
وی همچنین از رفتار ترامپ با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی انتقاد و اعلام کرده بود نشست‌های رو در روی آن‌ها در حالی به حکومت کیم مشروعیت بخشید که هیچ امتیازی در ارتباط با برنامه تسلیحات هسته‌ای کره شمالی عاید آمریکا نشد و در عوض دو سال به کیم فرصت داد تا برنامه تسلیحاتی خود را تقویت کند. این نشست‌ها برای آمریکا عاری از هزینه نبود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ادای احترام باروقی ها به شهید گمنام
تفاهم‌نامه برگزاری اجلاس بین‌المللی دیپلماسی فناوری در منطقه آزاد ماکو امضا شد
حجاب و عفاف نخستین سنگر آرامش اجتماعی است
توقیف شناور حامل دام قاچاق در آب‌های بندرعباس
افتتاح طرح های عمرانی و خدماتی در بخش موران
تشییع پیکر مطهر شهید گمنام در قوچان
مهار ۹۰ درصدی آتش‌سوزی جنگل‌های الیت چالوس
۱۱ هزار میلیارد ریال جزای نقدی متهمان پرونده قاچاق سوخت در هرمزگان
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
سالروز شهادت الگوی زنان عالَم حضرت زهرا (سلام الله علیها)
هشدار وزارت بهداشت در ایام آلودگی هوا
فلاورجان تمام‌قد به استقبال شهدای گمنام رفت
نخستین معامله بنزین سوپر در بورس انرژی انجام شد
افتتاح و آغاز ساخت چند طرح در شهر صدرا
انتقال ۲۹۴ زندانی افغانستانی از مرز دوغارون تایبادبه کشورشان
واژگونی مرگبار L ۹۰ در جاده سرخه به آرادان
مراسم عزاداری حضرت زهرا (س) در صدا و سیمای یزد برگزار شد
شهر‌های فاقد اداره راه و شهرسازی خراسان جنوبی اقدام کنند
نشستی برای بررسی مهمترین موضوعات شهرستان بندرانزلی
بهره برداری و آغاز ساخت طرح های آموزشی و سلامت در شهر رویدر بندرخمیر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
حذف چهار صفر از پول ملی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)