• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۴۶۲۸
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۰
ورزشی » توپ و تور
گفتگو با بازیکن جوان ایرانی

توجه کنفدراسیون والیبال آسیا به توخته

پایگاه اطلاع رسانی کنفدراسیون والیبال آسیا در گزارشی با امیرحسین توخته گفتگو کرده است.

توجه کنفدراسیون والیبال آسیا به توختهبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، پایگاه اطلاع رسانی کنفدراسیون والیبال آسیا در گزارشی به کارنامه امیرحسین توخته، بازیکن جوان ایرانی پرداخته و با وی گفتگو کرده است.
توخته می‌گوید: بر این باورم که یک بازیکن جوان مثل خشت خام است و مربی مانند کوزه گری است که می‌تواند از این گِلِ نپخته، قطعه هنری زیبایی بیافریند.
به حرف‌های مربیانم گوش کردم و همه دستور‌هایی را که آن‌ها به من دادند، تمرین کردم تا توانستم نخستین قهرمانی جهان در رده‌های سنی را به دست بیاورم.
توخته زمانی که با تیم ایران در رقابت‌های زیر ۱۹ سال قهرمانی آسیا در نایپیدا (میانمار) به میدان رفت، تنها ۱۶ سال داشت. آنجا ایران با کسب عنوان چهارمی به کار خود به پایان داد و جواز حضور در رقابت‌های قهرمانی زیر ۱۹ سال جهان در بحرین را کسب کرد.
نتیجه برای تیم ایران بیش‌تر از حد انتظار بود و آن‌ها توانستند برای نخستین بار از سال ۲۰۰۷ به عنوان قهرمانی جهان برسند. ضمن این که این سرعتی زن تیم ایران هم مفتخر به دریافت جایزه‌ای ویژه شد.
توخته می‌گوید: نخستین حضور من، در رقابت‌های زیر ۱۹ سال میانمار بود که چهارم شدیم. این مسابقات مسیر را برای من هموار کرد تا سخت‌تر تلاش کنم و عنوان قهرمانی جهان در رقابت‌های زیر ۱۹ سال را در بحرین به دست آورم، در این رقابت‌ها به عنوان بهترین مدافع رقابت‌ها برگزیده شدم.
توجه ایگور کولاکوویچ، سرمربی تیم ملی ایران به استعداد این مدافع جوان جلب شد و مربی مونته نگرویی، این بازیکن ۱۷ ساله ارومیه‌ای را برای رقابت‌های لیگ ملت‌های ۲۰۱۸ به تیم ملی دعوت کرد.
این بازیکن جوان همچنین در رقابت‌های قهرمانی جهان هم به تیم ملی دعوت شد و عملکرد درخشانی از خود به نمایش گذاشت. او در آن رقابت‌ها جایگزین محمد موسوی مصدوم شده بود.
سال گذشته، توخته برای رقابت‌های زیر ۲۱ سال قهرمانی جهان به بحرین بازگشت و اعتماد به نفسش به تیم ایران کمک کرد تا با وجود یک شروع سخت، ایرانی‌ها در نهایت برای نخستین بار به عنوان قهرمانی در این رده سنی دست پیدا کنند.
توخته معلم خود را تاثیرگذارترین فرد در این فرایند موفقیت می‌بیند. مادرش را به عنوان کسی معرفی می‌کند که موفقیت خود را به او مدیون است. مربیان و هم تیمی‌های خود را به عنوان راهنمایانی برای موفقیت می‌داند و خودش را الگوی خودش به حساب می‌آورد.
توخته می‌گوید: والیبال را دوست داشتم و آن را انتخاب کردم، چون واقعا به آن علاقه‌مند بودم. زمانی که مدرسه ابتدایی بودم، یکی از معلمان من به نام آقای عدلی، مرا تشویق کرد والیبال بازی کنم. وقتی از من می‌پرسند چه چیزی من را از سایر بازیکنان متمایز می‌کند، به جای این که بگویم چه چیزی از من یک بازیکن ویژه ساخت، می‌گویم چه کسی من را به یک بازیکن ویژه تبدیل کرد؛ من همه موفقیت هایم را به مادرم مدیونم. همچنین تشکر می‌کنم از تمام مربیانی که تا به امروز سخت کار کردند تا به من والیبال بیاموزند و بازیکنانی که به دیده تحسین به آن‌ها می‌نگرم. پی برده ام که دلیل متمایزتر شدنم، این است که همه آن‌ها در زندگی ام حضور دارند. این شهامت را دارم که بگویم الگوی خودم هستم، چون من امیرحسین توخته را بیش از هر کس دیگری می‌شناسم.
امیرحسین توخته ملی پوش جوان ایرانی فصل گذشته در تیم‌ ای سی اچ ولی اسلوونی بازی می‌کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور مجوز ۸۵ هزار استخدام جدید در آموزش و پرورش
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)