• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۵۴۲۸
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۵
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
در تفاهم نامه ای در بخش حمل و نقل جاده‌ای

صدور گواهینامه صلاحیت اپراتوری؛ هدفگذاری آموزش

وزیر راه بر ضرورت و اهمیت صدور گواهینامه صلاحیت اپراتوری در بخش حمل و نقل جاده‌ای کشور از طریق ارائه آموزش حرفه‌ای و رتبه بندی رانندگان بار و مسافر تاکید کرد.

صدور گواهینامه صلاحیت اپراتوری؛ هدفگذاری آموزشبه گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در آیین امضای تفاهم نامه همکاری آموزشی میان این سازمان و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با اشاره به اهداف امضای این تفاهم نامه گفت: با طراحی یک نقشه راه صحیح و اثربخش، آموزش در بخش حمل ونقل باید منجر به تربیت افرادی دارای مهارت شغلی و عملکرد متناسب با نیاز بازار کار حرفه‌ای برای توسعه شاخص‌های کسب و کار شود. در این مسیر باید رتبه بندی رانندگان بار و مسافر نیز لحاظ و از طریق ایجاد ارتباط با عملکرد دوران فعالیت در بازار کار، سوابق عملکرد مثبت یا منفی آن‌ها در کارنامه رانندگان درج و مبنای اعتبار صدور گواهینامه صلاحیت شغلی و همچنین ادامه فعالیت آن‌ها باشد.
وی با اشاره به نیاز کشور به شرکت‌های حمل‌و‌نقل بزرگ مقیاس تاکید کرد: این اقدام در راستای ایجاد قدرت لجستیک ملی و شرکت‌های توانمند دارای برند لجستیک هدفگذاری شده و در دست پیگیری است که یکی از الزامات اساسی تحقق آن، تربیت نیروی انسانی حرفه‌ای برای مشاغل مختلف مورد نیاز از جمله رانندگان دارای مهارت و متعهد لازم برای جذب و فعالیت در نظام حمل‌و‌نقل ترکیبی و لجستیک یکپارچه حرفه‌ای است.
وزیر راه و شهرسازی گفت: در نظام حمل و نقل کشور باید شرکت‌های بزرگ مسئولیت راهبری بازار خدمات حمل ونقل را بر عهده داشته باشند تا از وضعیت کنونی سنتی مبتنی بر مهارت تجربی به یک سیستم نوین برپایه ارزیابی عملکرد ارتقاء یابیم.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی: تشریح نقش حمل‌ونقل جاده‌ای در حوزه تولید و اشتغال
آقای عبدالهاشم حسن نیا معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در آیین امضای تفاهم نامه با سازمان فنی و حرفه‌ای با اشاره به نقش حمل‌ونقل جاده‌ای در زمینه اشتغال گفت: ۹۰ درصد بار و مسافر از طریق حمل‌ونقل جاده‌ای جابجا می‌شود و ۸۰۰ هزار نفر وظیفه جابجایی بار و مسافر این حوزه را بر عهده دارند به‌گونه‌ای که ماحصل تلاش این قشر زحمتکش، جابجایی سالانه بالغ بر ۶۰۰ میلیون تن بار در جاده‌ها است.
وی با بیان این که «جابجایی این حجم از کالا برای بخش صنعت و نظام تولید از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است»، افزود: ۴۶۰۰ شرکت حمل و نقل مسافر به صورت ۱۰۰ درصد خصوصی مسئولیت جابجایی مردم در سفر‌های برون شهری را بر عهده دارند.
رئیس سازمان راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای اضافه کرد: در صورت ارتقای کیفیت آموزش در بخش حمل و نقل جاده‌ای به واسطه همکاری با سازمان فنی و حرفه‌ای، شاهد تحول شگرفی در حوزه بهره‌وری و توسعه اقتصادی کشور خواهیم بود.
گفتنی است؛ تفاهم نامه همکاری آموزشی بین سازمان راهداری وحمل و نقل جاده‌ای و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با حضور وزرای راه و شهرسازی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی امضاء شد.
بر اساس این گزارش، ارتقای مهارت و دانش فنی شاغلان و متقاضیان ورود به حوزه راهداری و حمل و نقل جاده ای، کاهش خسارت‌های مالی و جانی ناشی از حوادث رانندگی جاده‌ای وافزایش رضایتمندی آحاد جامعه از خدمات نیروی انسانی حمل‌ونقل جاده‌ای از اهداف امضای این تفاهم نامه است و رانندگان حرفه‌ای ناوگان بار و مسافر (سبک و سنگین) در حوزه بین المللی، برون شهری و روستایی، مدیران، متصدیان، مدیران فنی و کارکنان شرکت‌های حمل و نقل و مشاغل وابسته به حمل و نقل جاده‌ای متصدیان و مسئولان فنی مراکز معاینه فنی کشور و مهمانداران شاغل در اتوبوس‌های بین شهری و پراتور‌های ماشین‌آلات و تجهیزات راهداری و راه سازی جامعه، هدف آموزش در این تفاهم نامه همکاری محسوب می‌شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قاچاق نافرجام ۲۷۲ کیلو مرفین در اصفهان
فناوری حرف اول را در جنگ‌های نوین می‌زند
نهضت ساخت ۴ هزار کلاس درس در خوزستان
آیین استقبال و تشییع پیکر مطهر شهید گمنام در سنندج
روایت سوگ بانویی که جهان را روشن کرد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در قم
تشییع شهدای گمنام
حرم شاهچراغ (ع) میزبان سوگواران فاطمی
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
نه به احداث سدهای بدون مجوز همچنان مطالبه مشترک مردم کهگیلویه و بویراحمد
پایداری هوا در خوزستان تا پایان هفته جاری
آماده سازی ۶۰۰ هکتار اراضی صنعتی جدید
اجتماع نوگلان فاطمی در گنبدکاووس برگزار شد
برگزاری عزاداری نوگلان فاطمی در شهر ایزدخواست آباده
افتتاح مرکز مشاوره مهر بسیج در تبریز
حذف نماینده ضد آیپک کنگره آمریکا
یک‌ چهارم یهودیان در فکر مهاجرت از سرزمین‌های اشغالی
رونمایی از بسته فرهنگی - تربیتی «ایرانمون» در آموزش و پرورش استان همدان
برگزاری بزرگترین نمایشگاه تجسمی فاطمیه در یزد
تداوم آلودگی هوا در پنج شهر آذربایجان‌غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
بازدید وزیر اقتصاد از بزرگترین گلخانه هیدروپونیک خاورمیانه  (۱ نظر)