• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۰۲۴۰
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۹
بین الملل » اقتصادی
به گزارش شبکه تلویزیونی العالم

شرایط معیشتی سخت ساکنان نوار غزه در عید قربان

مردم غزه در شرایط معیشتی بسیار سخت به استقبال عید قربان می‌روند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ؛ به نقل از شبکه تلویزیونی العالم؛ شهروندان فلسطینی در نوار غزه عید قربان را در حالی می‌گذرانند که معیشت و اقتصاد آنان به دلیل محاصره تحمیلی رژیم صهیونیستی که چهارده سال است ادامه دارد، با شرایط بسیار دشواری همراه است.
بازار‌ها و خرید دام برای قربانی کردن در سال جاری به دلیل مشکلات اقتصادی با استقبال بسیار ضعیفی همراه است.
اسراء البحیصی خبرنگار شبکه تلویزیونی العالم در گزارشی گفت: مردم فلسطین ساکن نوار غزه که در محاصره به سر می‌برند، درد‌ها و رنج‌های خود را فراموش می‌کنند تا از عید قربان استقبال کنند. فلسطنیان ساکن نوار غزه با شرایط بسیار سخت و دشوار محاصره دست و پنجه نرم و در عین حال پایداری و مقاومت می‌کنند تا همچنان در این سرزمین حضور داشته باشند. این در حالی است که آن‌ها از چهارده سال پیش تاکنون که نوار غزه در محاصره قرار گرفته است، شرایط اقتصادی بسیار سختی را تجریه می‌کنند.
یکی از شهروندان فلسطینی ساکن نوار غزه در مصاحبه با خبرنگار العالم اظهار داشت: «نمی توان گفت که شرایط اقتصادی ضعیف و بیمار است بلکه باید گفت که اقتصاد در نوار غزه مرده است. مردم در این بازار‌ها رفت و آمد می‌کنند و تنها به یکدیگر می‌نگرند و برخی‌ها هم کالا‌های بسیار ارزانی خریداری می‌کنند، زیرا قادر به خریداری کالا‌های گران قیمت نیستند».
یکی دیگر از شهروندان فلسطینی که مغازه میوه فروشی در بازار دارد، نیز گفت: «هیچ کس قدرت خرید میوه ندارد. ما حتی کمتر از قیمت، میوه هایمان را عرضه می‌کنیم، اما از صبح تاکنون هنوز نتوانسته ایم یک چهارم میوه موجود را بفروشیم».
خبرنگار العالم افزود: خریداری دام گاو و گوسفند نیز در سال جاری برای قربانی کردن بسیار اندک بوده است، زیرا بیش از نیمی از مردم نوار غزه بیکار هستند و درآمدی ندارند و نصف دیگر آنان نیز کمتر از پنجاه درصد از حقوق خود را دریافت می‌کنند. از این رو خریداری گوسفند برای قربانی کردن به آرزویی برای شهروندان فلسطینی تبدیل شده است؛ زیرا قدرت خرید آن را ندارند.
یکی از دامداران فلسطینی در این زمینه گفت: «سال‌های گذشته فروش دام بیشتر بود. در سال جاری تقریبا فروش دام به نصف کاهش یافته است؛ دلیل آن نیز محاصره نوار غزه و بحران پرداخت حقوق به شهروندان فلسطینی است. پیشتر هر یک از شهروندان فلسطینی به تنهایی می‌توانست یک گوساله خریداری و آن را قربانی کند، اما در سال جاری هر هفت نفر جمع می‌شوند و یک گوساله خریداری می‌کنند تا آن را قربانی کنند. البته این کاهش در میزان فروش، برای ما زیانبار است، زیرا دام‌ها نیاز به غذا و آب آشامیدنی دارند. ما هزینه کارگران را نیز می‌پردازیم، اما فروش به نصف کاهش یافته است».
یکی دیگر از شهروندان فلسطینی نیز گفت: «بسیاری از اهالی را می‌شناسیم که نان شب ندارند. بسیاری هستند که شرایط اقتصادی بسیار ضعیفی دارند. سال به سال از قدرت خرید شهروندان فلسطینی کاسته می‌شود. سی سال دیگر برای رسیدن به شرایط قبلی نیاز داریم».
خبرنگار العالم افزود: استقبال ضعیف برای خریداری دام بر سهم گوشتی که بین فقرا و نیازمندان توزیع می‌شود، نیز تاثیر منفی خواهد گذاشته است؛ از این رو شرایط بسیار ناگوار ناشی از محاصره اقتصادی، سایه خود را بر عید امسال انداخته است. چهارده سال است که مردم ساکن نوار غزه در دایره‌ای بسته از مشکلات به سر می‌برند و جامعه بین الملل هیچ اقدامی برای آن‌ها نمی‌کند و هیچ گامی برای شکست محاصره آنها، بر نمی‌دارد,، اما مردم، بهانه‌های شادی روز عید را از چنگال‌های درد‌ها و رنج‌هایی که آن‌ها را گرفتار کرده است، می‌ربایند و به یکدیگر هدیه می‌دهند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز به کار نمایشگاه بین المللی در کابل با مشارکت فعال ایران
افتتاح چندین طرح حوزه راه و امنیت در زرند
آمادگی ایران برای همکاری با چین در زمینه اقتصاد دانش‌بنیان
دانشگاه علوم پزشکی کاشان در فهرست نظام رتبه‌بندی لایدن
پیگیری برای حل مشکل متقاضیان طرح جوانی جمعیت در شوش
اقامه نماز طلب باران در ورامین همزمان با تداوم خشکسالی
ورود زمینی هیاتی از کشور جمهوری آذربایجان از مرز آستارا
کسب تراز تجاری مثبت در روسیه و اوراسیا اهمیت دارد
تردد در مسیرهای شهرستان دیواندره جریان دارد
ملیکا میرحسینی صاحب نشان برنز شد
ایجاد ۵ ناحیه صنعتی در کرمان
کشتی ترکیه در اوکراین هدف حملات روسیه قرار گرفت
انهدام شبکه سازمان‌یافته پولشویی در هرمزگان
ضرورت تزریق واکسن آنفلوانزا در گروه‌های پرخطر
تجلیل از دو ورزشکار قهرمان در نصرت آباد
شانگهای بهترین سازمان برای رفع نیاز‌های اعضاء
رونمایی از هفت کتاب در استهبان
جمع آوری شتر‌های سرگردان از ابتدای آذر ماه در جاسک
بهره برداری از کارخانه بازیافت پسماند ساختمانی تا پایان سال در اصفهان
تداوم صدرنشینی گیتی‌پسند و صعود مس سونگون به جایگاه سوم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
تکذیب استعفای اعضای دولت
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
۸۵ درصد بازار واردات نهاده‌ها در اختیار چند واردکننده اصلی است
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
آغاز ثبت نام در طرح اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده از امروز  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)