• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۹۴۱۷
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۲
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
در دیدار با رئیس جدید مجمع عمومی سازمان ملل

تاکید نخست وزیر پاکستان بر مبارزه با اسلام هراسی

نخست وزیر پاکستان در دیدار با رئیس جدید مجمع عمومی سازمان ملل بر لزوم مقابله با اسلام هراسی تاکید کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد به نقل از رسانه های پاکستان، نخست وزیر پاکستان در دیدار با رئیس جدید مجمع عمومی سازمان ملل بر لزوم مقابله با اسلام هراسی به عنوان خطر جدی پیش روی مسلمانان تاکید کرد.

"ولکان بزوکر " رئیس مجمع عمومی سازمان ملل که روز یکشنبه طی سفر ۲ روزه وارد پاکستان شده ساعاتی پیش با عمران خان نخست وزیر پاکستان دیدار و رایزنی کرد.
به گفته منابع خبری عمران خان در این دیدار از پدیده شوم اسلام هراسی به عنوان بزرگترین خطر پیش روی مسلمانان نام برده و ایفای نقش جامعه بین الملل برای توقف این معضل شوم را خواستار شد.
به گفته منابع خبری طرفین در این نشست همچنین مسائلی از قبیل تغییرات اقلیمی و چالش‌های ناشی از آن، مسائل امنیتی جنوب آسیا از جمله مناقشه کشمیر، تحولات افغانستان و بحران همه گیر کرونا را مورد بحث و گفتگو قرار دادند.
نخست وزیر پاکستان در این نشست با اشاره به لغو وضعیت ویژه منطقه "جامو و کشمیر" توسط هند و تلاش این کشور برای به اقلیت کشیدن جمعیت مسلمانان در این منطقه تصریح کرد: مساله کشمیر تنها از طریق عمل به قطعنامه‌های سازمان ملل و جدیت جامعه بین الملل حل خواهد شد.
جیو نیوز گزارش داد: عمران خان در این نشست اقدامات صورت گرفته توسط دولت پاکستان برای مهار پیامد‌های اقتصادی و معیشتی کرونا را با رئیس جدید مجمع عمومی سازمان ملل درمیان گذاشته و بر مشارکت گسترده جامعه جهانی برای برون رفت از این بحران تاکید کرد.
بر اساس این گزارش «ولکان بزوکر» نیز با اشاره به اقدامات پاکستان علیه ویروس کرونا گفت: کشور‌های جهان می‌توانند از اقدامات پاکستان برای کنترل ویروس کرونا استفاده کرده و از آن الگوبرداری کنند.
رئیس مجمع عمومی سازمان ملل همچنین صبح امروز با «شاه محمود قریشی» وزیر امور خارجه پاکستان دیدار و پیرامون آخرین تحولات منطقه‌ای به رایزنی پرداخت.
«ولکان بزوکر» بعد از این نشست با حضور در یک کنفرانس خبری ضمن تقدیر از تلاش‌های پاکستان برای برقرار امنیت و صلح منطقه‌ای اظهار داشت: پاکستان کشوری مهم در سازمان ملل است که سهم گسترده و قابل توجهی در عملیات‌های صلح آمیز سازمان ملل ایفا می‌کند.
وی در جریان این نشست خبری همچنین انفجار امروز در منطقه مرزی پاکستان و افغانستان که طی آن ۶ تن کشته شدند را به شدت محکوم کرد.
رئیس منتخب هفتاد و پنجمین مجمع عمومی سازمان ملل با اشاره به دیدار امروز خود با «عمران خان» نخست وزیر پاکستان، گفت: در این نشست بر اهمیت و تاثیر برگزاری نشست آتی مجمع عمومی به صورت حضوری در راستای حل چالش‌های پیش رو تاکید شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح خانه موسیقی تهران
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
رزمایش اقتدار ورزش ایران
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)