پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در مراسم تجلیل از سربازان نخبه مرکز آموزش ۰۱ شهدای وظیفه نزاجا گفت: رسالت ما در برابر زیاده خواهی دشمن، مقاومت فعال است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از روابط عمومی ارتش، حجت الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در دیدار با سربازان نخبه مرکز آموزش شهدای ۰۱ شهدای وظیفه با تبریک دهه ولایت و عید سعید غدیرخم گفت: ضمن ابراز همدردی با ملت شریف لبنان بابت فاجعه اخیر، امیدواریم حقایق ماجرا روشن، تا دوست و دشمن حقیقی این کشور مشخص شود.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه چرا جمهوری اسلامی ایران همواره مورد طمع و تهدید اجانب قرار داشته و دارد گفت: دلیل اول تهدیدها که قبل از انقلاب هم وجود داشت موقعیت ژئوپلتیکی منحصر بفرد ایران اسلامی است، کارشناسان میگویند منطقه غرب آسیا قلب جهان و مرکز قلب جهان، ایران است؛ بنابراین هرکس مرکز قلب جهان را در اختیارداشته باشد میتواند ابتکار عمل در مدیریت جهان را را در دست داشته باشد. پس اگر ما شیعه و مسلمان هم نبودیم این تهدید متوجه کشور مان بود و اینک که هم ایرانی هستیم و هم مسلمان و شیعهای هستیم که زیر بار زور نمیرویم بیشتر مورد تهدید قرار میگیریم، زیرا جلو سیاستهای استعماری دشمن ایستاده و معادلات آنها را به هم ریخته ایم.
حجت الاسلام والمسلمین محمد حسنی به دومین دلیل تهدید دشمن علیه ایران اشاره کرد و گفت: ایران درصد قابل توجهی از نفت و گاز جهان را در خود دارد و این یکی از مهمترین دلایل تهدید دشمنان برعلیه ماست چراکه دشمن قرن هاست به دنبال بدست آوردن این موقعیت راهبردی واستراتژیک است.
وی دلیل سوم تهدیدها را که بعد از پیروزی با شکوه انقلاب اسلامی بوجود آمده پیدایش "انقلاب اسلامی ایران" دانست و گفت: جمهوری اسلامی ایران تمام معادلات دشمنان را در منطقه برهم زد و توانست به عنوان یکی از بزرگترین بازیگران سیاسی در منطقه و فرا منطقه خود را به استعمارگران ثابت کند.
حجت الاسلام والمسلمین محمد حسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به راهبردهای دشمن در سطله بر کشور گفت: دشمن برای به سلطه در آوردن کشور راهبرد هائی دارد که راهبرد نخست آن تصرف کشور است و، چون بطور قطع میدانند این کار امکان پذیر نیست، راهبرد تجزیه کشور را جایگزین راهبرد تصرف برگزیده اند که در این راهبرد هم به دلیل وجود ملتی آگاه و انقلابی و جوانان باغیرت با شکست روبرو شده قطعا در آینده هم با شکست روبرو خواهد شد.
راهبرد تجزیه از دیرباز بوده و قبل از انقلاب هم هر زمان خواسته اند موفق به تجزیه شده اند، اما به لطف خدا بعد از انقلاب به برکت برخورداری از جوانان غیرتمند و شهیدان عزیزمان مانع این نقشه شوم شده ایم.
وی در ادامه تصریح کرد: با استقرار نظام اسلامی مقتدر و مستقل به جای نظام فاسد و وابسته طاغوتی شرایط متفاوت شده و ایران صاحب دارد، و با وجود جوانهای باغیرتی مثل شما اگر کسی بخواهد چپ به ایران نگاه کند و یا دست به ایران دراز کند قطعا چشمش کور و دستش قطع خواهد شد؛ و دشمن باید بداند که از برکت خون پاک شهیدان علی رغم همه توطئهها ایران یکپارچه مانده و تا آخر هم یکپارچه خواهند ماند و آمریکا و نوکرانش آرزوی تجزیه ایران را به گور خواهند برد، و اگر خدای ناخواسته در دولتی هم افراد سست عنصری پیدا شوند و بخواهند در برابر توطئههای دشمت وادادگی از خود نشان دهند، مردم آنها را ادب خواهند کرد چرا که بعد از انقلاب اسلامی نیروهای مسلح و مردم برای کسب این اقتدار و عزت ملی بهای زیادی پرداخته اند.
رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ادامه با اشاره به رسالت تاریخی امروز ملت افزود: وقتی ما از زمان پهلوی صحبت میکنیم افتخار آمیز نیست، از زمان صفویه و قاجاریه صحبت میکنیم ننگ آفرین است، اما وقتی نام شهیدان دفاع مقدس بر زبان جاری میشود که از زندگی و جوانی خود گذشته و برای دفاع از استقلال، شرف ملی و یکپارچگی این کشور جانشان را فدا کردند، افتخار میکنیم که در سرزمینی زندگی میکنیم که چنین انسانهای با ارادهای در آن بوده اند، هستند و خواهند بود.
وی افزود: نسل نخستین انقلاب جلو زیاده خواهی دشمنان را گرفتند و الان نوبت شما آینده سازان کشور است که این کشور را در مقابل دشمنان حفظ کنید.
نماینده، ولی فقیه در ارتش تصریح کرد: هر چند ممکن است برخی از نخبگان ما به دلیل اقتضائات علمی به خارج از کشور هم بروند، ولی مهم این است که هرکس در هر کجای این جهان است ایرانی زندگی کند و قلبش برای ایران بتپد، به ایران بیندیشد، ایرانی فکر کند و به ایران عشق بورزد.
برادران عزیز از این پس این امانت شهیدان را شما باید نگه بدارید تا دیگر قصه پر غصه تجزیه ایران قبل از انقلاب پیش نیاید و همچنان شاهد ایران یکپاچه و سرف راز باشیم.
حجت الاسلام و المسلمین محمدحسنی خاطر نشان کرد: رسالت ما این است که خودمان را قوی کنیم، همان طور که حضرت آقا فرمودند: دشمن ما حرمت دیپلمات نمیشناسد، حرمت میهمان نمیشناسد، حرمت مقابله کننده با ترویستها را نمیشناسد که اگر میشناخت سردارسلیمانی را که با دعوت رسمی به کشور عراق رفته بود ترور نمیکرد، پس ما باید در برابر این دشمن نانجیب در حوزههای نظامی، اقتصادی، علمی و انرژی هستهای قوی باشیم تا بتوانیم از شرفمان دفاع کنیم و این امر با به کارگیری عملی دانشی است که درسینه شما جوانان نخبه، میسر میشود.
رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ادامه بیان داشت: دوره آموزش سربازی از بالاترین عبادت هاست، زیرا قدرت دفاعی را بالا میبرد که یکی از مولفههای قوی شدن همین یادگیری مهارتهای دفاعی و کار با اسلحه است که جز در سایه این آموزشها بدست نمیآید.
حجت الاسلام و المسلمین حسنی اظهار داشت: دومین رسالت ما در برابر زیاده خواهی دشمن، مقاومت فعال است. آمریکا در مملکت ما هیچ کاره است. ما به برکت وجود جوانان غیرتمند ایرانی، آمریکا را از منطقه بیرون خواهیم کرد. سیاست دشمن، فشار حداکثری است و راهبرد ما هم باید مقاومت حداکثری و فعال باشد.
رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در آخر با اشاره به این نکته که باید به وعده خدا اعتماد کامل داشته باشیم، گفت: جبهه حق، همیشه پیروز است. ما همیشه پیروز بوده ایم، زیرا همیشه بر حق بوده ایم و در آینده هم پیروز خواهیم بود، زیرا این منطقه متلعق به کشورهای همین منطقه است و ما از حقمان دفاع میکنیم و، چون از حقمان دفاع میکنیم قطعا پیروز نهائی ما هستیم.
پیگیری اجرای طرح مهارت آموزی کارکنان وظیفه در ستاد ارتش
فرمانده قرارگاه پشتیبانی ستاد ارتش از برگزاری منظم کارگاههای آموزشی و مهارت آموزی ویژه کارکنان وظیفه در این ستاد خبر داد و گفت: اجرای طرح مهارت آموزی کارکنان وظیفه در سطح ستاد ارتش و یکانهای تابعه این ستاد با جدیت پیگیری میشود.
امیر سرتیپ دوم احمد شفیعی، فرمانده قرارگاه پشتیبانی ستاد ارتش با بیان اهمیت طرحهای مرتبط با "تربیت و آموزش سربازان ماهر" در یکانهای ارتش گفـت: قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه در ستاد کل نیروهای مسلح با ابلاغ دستورالعملی در خصوص اجرای برنامههای مهارت آموزی برای سربازان، اهداف مهمی را در نظر گرفته که اولین هدف آن بحث جذابیت مهارتها و آموزشهای ارائه شده برای سربازان و خانوادهها و توجه به نیاز روز جامعه به آن مهارتها میباشد تا انگیزهای شود برای خانوادههای محترم که سربازان و جوانان عزیز خود را به انجام خدمت مقدس سربازی تشویق و ترغیب نمایند.
وی افزود: دومین هدف طرح مهارت آموزی کارکنان وظیفه، ایجاد شور و نشاط و انگیزه در سربازان عزیز برای انجام بهتر خدمت مقدس سربازی بوده و هدف سوم نیز که هدف نهایی است، بحث اشتغال زایی برای کارکنان وظیفه میباشد. یعنی پس از اینکه سربازان مهارت آموزی را در سطح نیروهای مسلح با توجه به تخصصهایی که دارند طی کردند؛ گواهینامه مهارت آموزی را یا از سازمان فنی و حرفهای کشور و یا از نهادهای معتبر دیگر دریافت کرده و سپس آماده ورود به بازار کار میشوند.
امیر شفیعی در ادامه گفت: ما در قرارگاه پشیبانی ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران و در راستای اجرای دستورالعمل طرح مهارت آموزی کارکنان وظیفه، هم در محیط عملی کار و اجرای ماموریتها و هم با برگزاری کارگاههای مختلف مهارت آموزی برای کارکنان وظیفه و سربازان جمعی این ستاد، اقدامات گستردهای انجام داده ایم.
وی افزود: کارگاههای مهارت آموزی در ستاد ارتش در چهار شاخه اصلی شامل مهارتهای آی سی تی، کشاورزی، ورزشی و هلال احمر برنامه ریزی شده و در حال اجرا میباشد.
امیر شفیعی ادامه داد: در شاخه آی سی تی، کارگاههایی از قبیل آموزش شبکه، تعمیرات تلفن همراه و دوربین مداربسته، در بخش کشاورزی کارگاههایی از جمله پرورش قارچ، بلدرچین و محصولات گلخانه ای، در شاخه ورزشی دورههای مربی گری و نگهداری زمین چمن و استخر و در شاخه هلال احمر نیز کارگاههایی همچون فعالیتهای دواطلبانه و آموزش کمکهای اولیه و مقابله با انواع خطرات محیطی راه اندازی شده و در حال آموزش کارکنان وظیفه هستند.
امیر شفیعی همچنین افزود: در حوزه کارهای عملی و محیط واقعی کار نیز حرفههای مختلفی از قبیل برق و نقاشی ساختمان، لوله کشی، بنایی، تاسیسات، کلیدسازی، جوشکاری، نجاری، یخچال سازی، آشپزی، خشکشویی، سفره آرایی، نانوایی، آرایشگری، خیاطی، مکانیکی، نقاشی و صافکاری خودرو، جلوبندی سازی، باطری سازی و دهها مهارت عملی دیگر در هر دوره به کارکنان وظیفه ستاد ارتش که برای حضور در این مهارتها ابراز علاقه میکنند، آموزش داده شده و آنان را برای ورود حرفهای و همراه با تجربه عملی و تخصصی به بازار کار و اشتغال کشور پس از دوران خدمت آماده میسازند.
وی در پایان تصریح کرد: امیدواریم با برنامه ریزی بهتر و تلاش و همدلی بیشتر مسئولان و دست اندرکاران و با همکاری سازمانهای مرتبط با موضوع مهارت آموزی، بویژه سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور بتوانیم مسیر روشنی را برای ارتقای مهارتهای فنی و حرفهای کارکنان وظیفه و اتصال آنان به بازار کار و اشتغال فراهم کنیم.
دانشگاه افسری امام علی (ع) کانون تربیت مدیران نبردهای دفاع مقدس است
معاون تربیت و آموزش ارتش گفت: دانشگاه افسری امام علی (ع) کانون تربیت فرماندهان و مدیرانی است که در دوران دفاع مقدس، عرصه جنگ و پشت صحنه آن را اداره میکردند.
امیر سرتیپ دوم علیرضا شیخ معاون تربیت و آموزش ارتش جمهوری اسلامی در گفتگو با پایگاه اطلاعرسانی ارتش پیرامون تصویب اهدای پرچم و نشان فداکاری توسط فرمانده معظم کل قوا به دانشگاه افسری امام علی (ع) ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: این پرچم و نشان فداکاری نمایانگر رشادتها و از خودگذشتگیهای تمامی دانشجویان و دانشآموختگان این دانشگاه بویژه ۱۱۸۴ شهید دفاع مقدس، فرماندهان شهید و نقشی که فرماندهان دانش آموخته دانشگاه در فرآیند تثبیت و تکوین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران داشتند، است.
معاون تربیت و آموزش ارتش با بیان اینکه دانشگاه افسری امام علی (ع) تنها مکانی است که به دریافت نشان فداکاری و ایثار مفتخر شده است، افزود: اخیراً شاهد خلق صحنههایی پرشور و اشتیاق در دانشگاه امام علی (ع) در مراسم باشکوه رونمایی از نشان فداکاری این دانشگاه بودیم و امیدواریم خدواند متعال توفیق دهد که در اندازه عنایت فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشیم.
او درباره وجه تمایز دانشگاه افسری امام علی (ع) با دیگر مراکز آموزشی گفت: این مرکز تنها دانشگاهی است که ۱۱۸۴ دانشجو و دانش آموخته شهید را تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده که در راه نظام، فداکاری کرده و در راه اعتلای کلمه حق شهید شدند.
سرتیپ دوم شیخ تصریح کرد: این دانشگاه با دارا بودن سابقه بسیار طولانی از گذشته تاکنون تنها مرکز تربیت فرماندهان و مدیران کشور بوده که در عرصههای مختلف پدر عصر حاضر، در نیروهای مسلح شاهد فرماندهی و مدیریت جهادی این عزیزان بودهایم.
معاون تربیت و آموزش ارتش یادآور شد: بنده از دانشآموختههای دانشگاه افسری امام علی (ع) بوده و افتخار دارم مدت مدیدی در این مکان دانشجویی و فرماندهی کردم و افتخار تربیت و آموزش دانشجویان، فرماندهان و مدیران در ردههای مختلف سازمانی را داشته ام و امروز به عنوان یک سرباز به خود میبالم وقتی مشاهده میکنم، دانش آموختههای این دانشگاه در بدنه ارتش جمهوری اسلامی ایران سکان فرماندهی را در دست داشته و بخوبی راهبری میکنند.
او تاکید کرد: از دیگر افتخارات دانشگاه افسری امام علی (ع)، میزبانی افتخارآمیز ۳۶ مرتبه حضور فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) در مراسمهای مختلف است و در وصف عنایت مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به این دانشگاه همین بس که معظمله از این دانشگاه به عنوان «فیضیه ارتش» و «کانون علم وجهاد» یاد کردهاند.
امیر سرتیپ شیخ درباره نقش دانشگاه افسری امام علی (ع) در دوران دفاع مقدس خاطر نشان کرد: این دانشگاه کانون تربیت فرماندهان و مدیرانی است که بایستی عرصه جنگ و پشت صحنه آن را اداره میکردند، لذا کلیه فرآیندهای جنگ توسط فرماندهان تربیت شده این دانشگاه مدیریت شده و تربیت فرماندهان و مدیران کار ویژه این دانشگاه بوده و در سطح ملی برای تربیت مدیر و فرمانده صاحب سبک است.
معاون تربیت و آموزش ارتش با بیان اینکه دانشگاه افسری امام علی (ع) به عنوان الگو، مبنای سایر دانشگاههای نیروهای مسلح است گفت: این دانشگاه با داشتن منشور تربیت برای مدیریت فرآیند تربیت نسل جوان پیش قراول سایر دانشگاههای نظامی بوده و به عنوان مرجع تخصصی محسوب میشود.