• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۰۰۰۶
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۷
بین الملل
هشدار پزشکان به پیامدهای تداوم بحران کرونا

افزایش افسردگی و خودکشی در آمریکا در اثر بحران کرونا

براساس پیش بینی مراکز تحقیقاتی در آمریکا در صورت ادامه شرایط کنونی، ۷۵ هزار آمریکایی درمعرض افسردگی شدید و اقدام به خودکشی قرار دارند.

افزایش افسردگی و خودکشی در آمریکا در اثر بحران کرونابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛  پیامدهای محدودیت‌ تماس با دیگران و همچنین نگرانی‌های مالی ناشی از شیوع کرونا بر زندگی بسیاری از شهروندان آمریکا سایه افکنده است. دانشمندان آمریکا نسبت به افزایش پدیده خودکشی و مصرف مواد مخدر در آن کشور هشدار داده‌اند.

تاثیرات شیوع بیماری کووید-۱۹ باعث به مخاطره  افتادن سلامت روح و روان بسیاری از مردم شده است. این موضوع در مورد آن دسته از کسانی که حتی پیش از شروع بحران کرونا از مشکلات روحی رنج می‌بردند، شدیدتر از سایرین است.

سایت "تاگس‌شاو" وابسته به شبکه یک تلویزیون آلمان با انتشار گزارشی از واشنگتن به پیامدهای روحی و روانی بحران کرونا بر مردم آمریکا پرداخته است.

وحشت از بیکاری و مشکلات مالی

ظرف هفته‌های گذشته بسیاری از شهروندان آمریکا نگران وضعیت مالی و شغلی خود شده‌اند. نگرانی که به تردیدهای آنان دامن زده است.

از اواسط ماه مارس، در ارتباط با شیوع کرونا، در اکثر ایالت‌های آمریکا محدودیت‌های ناظر بر تردد و فعالیت اعمال شد.

در همین رابطه، شمار بیکاران به گونه‌ای باورناکردنی افزایش یافت. بیکاری در آمریکا که پیش از بحران کرونا در حدود سه و نیم درصد بود، یکباره به ۱۵ درصد رسید.

همین موضوع به نگرانی‌های مالی و شغلی مردم دامن زد. دانشمندان علوم اجتماعی آمریکا پیش بینی کرده‌اند که در سال‌های پیش‌رو، احتمال می‌رود تا ۷۵ هزار نفر از شهروندان آمریکا در اثر زیاده‌روی در مصرف الکل و مواد مخدر یا اقدام به خودکشی جان خود را از دست بدهند.

جک وستفال، مدیر مرکز رابرت گراهام در واشنگتن یکی از کسانی است که در مطالعات مربوط به تاثیرات روحی و روانی ناشی از بحران کرونا مشارکت کرده است.

بیکاری و نگرانی‌های مالی در شمار اصلی‌ترین عوامل اقدام به خودکشی هستند. جک وستفال معتقد است که قطع تماس و رابطه با سایرین نیز در مرحله دوم از جمله عواملی به شمار می‌آیند که به وسوسه خودکشی در بین شهروندان دامن می‌زنند.

وستفال گفته است که در آمریکا آمار مربوط به خودکشی هیچ‌گاه  در چنین سطحی نبوده است. این پژوهشگر البته بر این باور است که این موضوع تنها به آمریکا محدود نمی‌شود و می‌توان موارد مشابه آن را در دیگر کشورها نیز مشاهده کرد.

افزایش افسردگی و خودکشی در آمریکا در اثر بحران کروناافزایش خشونت خانگی

جک وستفال در عین حال اعلام کرده است که بسیاری از شهروندان آمریکا نگران ابتلای خود یا یکی از اعضای خانواده خود به بیماری کووید-۱۹ هستند.

همین نگرانی تاثیرات مخربی بر روح و روان مردم بر جای می‌نهد. به باور وستفال، تاثیرات مخرب و منفی برخاسته از بحران کرونا برخی از لایه‌های اجتماعی در آمریکا را بیش از سایرین تهدید می‌کند. به عنوان نمونه سیاهپوستان و شهروندانی که از کشورهای آمریکای لاتین آمده‌اند، بیش از سفیدپوستان در معرض چنین تهدیدی قرار دارند.

وستفال علت این موضوع را در وضعیت مالی و شغلی این دسته از شهروندان آمریکا دانسته و تاکید کرده است که خطر از دست دادن شغل و بیکار شدن در بین این گروه از شهروندان بیش از سایر شهروندان آمریکا است.

بر اساس آمار منتشر شده، میزان خشونت خانگی در اثر بحران کرونا در آمریکا حدود ۷۸ درصد افزایش یافته است.

بر این موارد می‌توان اختلال در سیستم تغذیه شهروندان، افسردگی، منزوی شدن و زیاده‌روی در مصرف مواد مخدر را نیز افزود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از مزرعه الگویی ۶۰ هکتاری در شهرکرد
برد چادر ملوی اردکان با طعم شیرین صدر نشینی
برداشت انار از سطح باغات سروآباد
صدور احکام بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه
اطلاعیه تغییر مسیر موقت خط تندرو یک اتوبوسرانی
تشییع پدر شهیدان محمد علی و رجبعلی کاظمی
ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در آذربایجان غربی با «رادیو کتاب»
روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
بهره مندی یک هزار گردشگر سلامت از خدمات بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
احتمال تثبیت شاخص کل بورس بالای ۳ میلیون واحد
نساجی و شهرداری به دنبال برد در لیگ دسته یک فوتبال
قرعه‌کشی تامین اجتماعی شگرد جدید کلاهبردی سایبری
فریاد مرگ بر اسرائیل همزمان با حضور تیم مکابی تل آویو در انگلیس
امروز نیازمند انسجام میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف در ارومیه
توقیف شناور حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس
نخستین شکست تیم فوتبال برق شیراز در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
خدمت سلامت پیش از اقامه نماز جمعه + فیلم
مراکز خرید مهاباد میزبان مسافران وگردشگران
ضبط (نفت گاز ) قاچاق در پیرانشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)