• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۰۰۸۱
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۷
بین الملل » تحلیلی

شومر: ترامپ از مدت‌ها قبل تلاش می‌کند اداره پست را نابود کند

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ رئیس فراکسیون حزب دموکرات در سنای آمریکا گفت: دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور از مدت‌ها قبل تلاش می‌کرد به اداره پست این کشور آسیب بزند.

سناتور چاک شومر نماینده ایالت نیویورک در سنای آمریکا و رئیس اقلیت دموکرات‌ها در مصاحبه با شبکه ام اس ان بی سی نیوز گفت: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از مدت‌ها قبل تلاش کرده است که به اداره پست این کشور آسیب بزند و حتی آن را نابود کند. ما اکنون با بحران ویروس کووید مواجه هستیم و مانند هر جای دیگری برخی از کارکنان ادارات پست ما هم به ویروس کرونا مبتلا شده اند. به جای آن که در این شرایط تعداد کارکنان ادارات پست افزایش بیابد و رئیس جدید اداره پست هم که هیچ تجربه‌ای در این خصوص ندارد و یکی از حامیان بزرگ ترامپ محسوب می‌شود. من سه بار به وی زنگ زدم تا درباره اقداماتی که در اداره پست انجام می‌دهد با او گفتگو کنم وی نه تنها جواب نداد بلکه با من تماس هم نگرفت. در نهایت با وی دیدار کردیم. طرح وی برای کاهش تعداد نیرو‌های ادارات پست آن هم در شرایط شیوع ویروس کرونا کاملا غیرمعقول است. قبل از آن که درباره انتخابات به شیوه پستی و مخالفت ترامپ با این مساله صحبت کنم می‌خواهم چند سئوال مطرح بکنم. آیا کسانی که تعداد کارکنان ادارات پست را کاهش می‌دهند به این فکر می‌کنند که کسانی هستند که به دارو نیاز دارند و دارو‌های شان از طریق پست ارسال می‌شود. آیا این افراد می‌دانند که بسیاری از مردم در شرایط کنونی که نمی‌توانند به علت شیوع کرونا از خانه‌های شان خارج بشوند و از مغازه‌ها و فروشگاه‌ها خرید بکنند بخشی از مایحتاج شان را از طریق پست دریافت می‌کنند. در این شرایط باید تعداد کارکنان ادارات پست افزایش یابد؛ بنابراین بنظر من انگیزه ترامپ و فرد منتصب وی برای ریاست ادرات پست از این اقدامات آن است که سیستم پست را چنان تضعیف کنند که بعد بتوانند بگویند انتخابات با بکارگیری امکانات پست به شیوه مناسبی اجرا نشده است.
چاک شومر رئیس اقلیت دموکرات‌ها در سنای آمریکا در ادامه گفت ما در این شرایط تلاش می‌کنیم در چارچوب طرح مقابله با شیوع ویروس کرونا و کمک به اقشار مختلف ادارات پست این کشور منابع مالی موردنیاز را دریافت بکنند تا بتوانند افراد و نیرو‌های موردنیاز را استخدام کنند. ما برای یک دوره سه ساله حدود ۲۵ میلیارد دلار به ادارات پست کشور اختصاص داده ایم. وی گفت مساله دیگر آن است که اگر ترامپ و افراد منتصب وی در ادارات پست روند جاری را که به شدت ادارات پست را محدود می‌کنند متوقف نکنند این موضوع را در چارچوب یک لایحه مطرح خواهیم کرد. این موضوع یکی از اولویت‌های ما است و این موضوع را به آن‌ها هم اعلام کرده ایم و آن را کنار نخواهیم گذاشت.
سناتور چاک شومر در بخش دیگری از مصاحبه با شبکه ام اس ان بی سی نیوز گفت: حقیقت این است که ترامپ و افراد نزدیک به وی منبع اصلی دموکراسی ما یعنی انتخابات را یا از طریق نایده گرفتن مداخلات روسیه یا خودداری دولت فدرال از تامین منابع مالی برای ادارات پست جهت استخدام افراد موردنیاز برای رای گیری پستی به بازی گرفته اند. این‌ها همگی سرچشمه‌های دموکراسی ما هستند. اگر آمریکایی بعد از انتخابات نوامبر به این نتیجه برسند که انتخابات ما عادلانه نبوده اند در چه وضعی قرار خواهیم گرفت؟ افراد زیادی برای برگزاری انتخابات و تامین حق رای دادن جان شان را داده اند. حق شرکت در انتخابات و برگزاری انتخابات عادلانه و آزاد نشان‌های آمریکا هستند و ترامپ قصد دارد آن‌ها را نابود بکند. ما فکر می‌کنیم کاملا حیاتی است که از این اقدامات وی جلوگیری بشود. برای مقابله با این اقدامات دست به هر اقدامی خواهیم زد و یکی از این راه‌ها هم تلاش برای اجرای طرحی است که برای مقابله با کرونا و کمک به اقشار مختلف آماده کرده ایم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)