• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۱۰۲۰
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی
سردار رحیمی در جمع خبرنگاران

دستگیری ۹۵۰ خرده فروش مواد مخدر در تهران

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اعلام دستگیری بیش از ۹۵۰ خرده فروش و قاچاقچی مواد مخدر در طرح ظفر ۵ گفت: در این مرحله از طرح ظفر ۲ تن و ۲۲۴ کیلو گرم انواع مواد مخدر کشف شد.

انهدام ۳ باند بزرگ قاچاق مواد مخدربه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار حسین رحیمی در حاشیه پنجمین مرحله از طرح عملیاتی ظفر با تبریک روز خبرنگار به اصحاب رسانه و با اشاره به اینکه حقیقتا خبرنگاران در تامین امنیت و فرهنگ سازی برای امنیت نقش موثری داشته و همواره در کنار پلیس بوده اند، بیان داشت: در ادامه این سلسله طرح‌ها و برنامه‌های عملیاتی برای نظم و امنیت در پایتخت و مبارزه با اخلالگران پنجمین مرحله از طرح ظفر نیز به منظور مقابله با قاچاقچیان، خرده فروشان و جمع آوری معتادان متجاهر به مرحله اجرا در آمد.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه در اجرای این طرح ۲ تن و ۲۲۴ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شد، افزود: حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد مواد مکشوفه تریاک است.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به اینکه در این مرحله از طرح ۳ باند بزرگ مواد مخدر شناسایی و متلاشی و ۲۵ قاچاقچی عمده مواد مخدر نیز دستگیر شدند، ادامه داد: این افراد اقدام به تهیه مواد مخدر از نقاط صفر مرزی کرده و آن را به مرکز کشور انتقال می‌دادند، از طرف دیگر خرده فروشانی نیز که با این افراد در ارتباط بودند شناسایی و ۹۲۳ نفر از آنان دستگیر شدند.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به پلمب ۱۲ مرکز توزیع و مصرف مواد مخدر گفت: در این مرحله از اجرای طرح ظفر ۲۱۰۰ معتاد متجاهر جمع آوری شد که درصدی از این معتادان در جرایم دیگری مانند سرقت، خفت گیری، زورگیری، مزاحمت و ... نقش داشتند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به پرونده‌های کشف شده در این مرحله از طرح گفت: از جمله شیوه‌هایی که از آن برای قاچاق مواد مخدر استفاده شده بود، قاچاق در پوشش کتانی، تابلو، گلیم و ... بود که همکاران من با هوشیاری این موارد را کشف کردند.
سردار رحیمی افزود: طبق آمار‌های ما ۱۰ تا ۱۵ هزار معتاد متجاهر در سطح شهر تهران حضور دارند که عمده این افراد در مناطق جنوبی بوده و حضورشان باعث ایجاد مزاحمت برای شهروندان و به ویژه زنان و کودکان شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۶ هزار ظرفیت در مراکز جمع آوری معتادان متجاهر خالی است، اظهار داشت: متاسفانه به بهانه کرونا از پذیرش معتادان خودداری می‌کنند، حدود همین تعداد نیز در مراکز بازپروری نگهداری می‌شود، اما لازم است مسئولان و دستگاه‌های مربوطه مسئولانه‌تر عمل کنند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به جلسه‌ای که صبح امروز با حضور معاون وزیر بهداشت و نمایندگانی از استانداری دستگاه قضائی و ... داشته است، افزود: در این جلسه تاکید کردیم که جمع آوری معتادان نیاز به عزمی جدی دارد مخصوصا اینکه با اصلاح مصوبه‌ها دیگر امکان نگهداری معتادان تا یک سال هم وجود دارد و همین موضوع می‌تواند سبب یک برنامه ریزی درست برای بازپروری و مهارت آموزی به معتادان برای بازگشت به جامعه باشد.
سردار رحیمی گفت: بهانه کردن کرونا و عدم پذیرش ایراد دارد ما در تمام دوره‌ها طرح جمع آوری داشتیم و همواره معتادان طبق پروتکل‌هایی جمع آوری شدند. حالا به این دستور‌ها؛ شیوه نامه‌های مربوط به کرونا نیز اضافه شده است که باید رعایت شود نه اینکه اینطور معتادان در معابر حضور داشته باشند. ما امیدواریم که ظرفیت‌های جدید ایجاد شده و از ظرفیت‌های فعلی نیز استفاده شود تا جمع آوری معتادان متجاهر را با قدرت ادامه دهیم.
رئیس پلیس پایتخت ادامه داد: در این طرح بالغ بر ۴۲۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شد که ارزش ریالی آن ۲۱ میلیارد تومان بوده است.
سردار رحیمی عنوان کرد: امروز بیشتر مواد مخدر گلی که در ایران تولید می‌شود، تراریخته و میزان تخریب این مواد بسیار بالاست.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ درباره برخورد با معتادان متجاهر هم گفت: دو هزار و ۱۰۰ معتاد متجاهر در سطح شهر تهران جمع‌آوری و تحویل مراکز بازپروی شدند.
وی افزود: شش هزار ظرفیت خالی در مراکز ماده ۱۵ و ۱۶ در تهران وجود دارد که به بهانه شیوع کرونا از پذیرش معتادان متجاهر خودداری می‌کنند.
سردار رحیمی با بیان اینکه ۷۰ درصد از این معتادان در دیگر جرایم ازجمله سرقت شرکت دارند، بیان کرد: برای جمع‌آوری معتادان متجاهر نیاز به عزم و ارده جدی وجود دارد؛ اما امروز بیماری کرونا بهانه‌ای شده تا این معتادان پذیرش نشوند.
رئیس پلیس پایتخت با اشاره به اینکه اصلی‌ترین هزینه باید برای ساخت و ساز، بازپروری و حرفه‌آموزی معتادان متجاهر فعلی باشد، گفت: امروز شیوه‌نامه تست‌های کرونا به غربالگری پذیرش معتادین متجاهر اضافه شده است.
سردار رحیمی همچنین درباره درگیری در منطقه سعادت‌آباد عنوان کرد: همه کسانی که در سعادت‌آباد با هم درگیری داشتند، دستگیر شدند.
وی افزود: دستگیرشدگان دارای سوابق متعددی در حوزه مواد مخدر ازجمله قاچاق شیشه هستند و با پول قاچاق مواد مخدر نمایشگاه راه‌اندازی کردند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه درگیری به دلیل مسائل اخلاقی بوده است، گفت: به‌زودی تمامی دستگیرشدگان در منظر عموم مردم گردانده خواهند شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تحقق زیرساخت برق‌رسانی به ۹۱۳۰ واحد از نهضت ملی مسکن
پایان مسابقات دستجات آزاد اسکیت اینلاین هاکی با معرفی تیم‌های برتر
بازآفرینی فضای خانه اندیشمندان با حضور بزرگان علوم انسانی
پدر شهید فتح‌الله بهاری آسمانی شد
توقیف دستگاه حفاری غیرمجاز در شهرستان میاندوآب 
سرعت گرفتن طرح‌های راهداری در استان بوشهر
برگزاری دوره تربیت ممتحن حفظ عمومی قرآن در استان تهران
امضا تفاهم‌نامه کشت فراسرزمینی میان فارس و ازبکستان
آفتاب مطبوع پاییزی گرما بخش هوای گیلان
کشف بیش از یک تن آرد قاچاق و خارج از شبکه توزیع در اسدآباد
تولید بیش از ۴۲ هزار تن کنسانتره دامی در آذربایجان‌غربی
بومی‌سازی کامل تعمیرات کارخانه شمش آلومینیوم جاجرم تا پایان آذر
برپایی نمایشگاه فاطمی در گرمسار
استخدام در سازمان صداوسیما
وضعیت بازار برنج خارجی
افتخارآفرینی ورزشکاران ایلامی در مسابقات قهرمانی کشور پارا‌سنگ‌نوردی
برنامه های «پرسشگر»، «انارستان» و «مثبت آموزش»، از قاب تلویزیون
تیم فوتسال بانوان بهنمیر در جمع ۴ تیم برتر کشور
کشف ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در عملیات مشترک سه استان
تأمین انسولین بیماران یزدی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)