• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۵۰۵۷
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۶
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
جهانپور:

در همه اقلام راهبردی پزشکی، بیش از ۱۰۰ روز نیاز کنونی فراهم است

سخنگوی قرارگاه تامین دارو و تجهیزات پزشکی گفت:در همه اقلام راهبردی پزشکی، بیش از ۱۰۰ روز نیاز فعلی کشور فراهم شده است.

در همه اقلام راهبردی پزشکی، بیش از ۱۰۰ روز نیاز کنونی فراهم استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر کیانوش جهانپور درباره جزییات مصوبات بیست و سومین نشست قرارگاه تامین دارو و تجهیزات پزشکی که امروز با حضور وزیر بهداشت و اعضای آن برگزار شد افزود: در نشست امروز قرارگاه، وضعیت ثبت سفارش، تخصیص و تامین ارز مورد نیاز برای دارو، مواد اولیه و تجهیزات پزشکی بحث و بررسی شد.
وی اضافه کرد: سال گذشته در زمان مشابه، بیش از یک میلیارد و ۴۹۴ میلیون دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی تامین شده بود، اما امسال تا کنون، ۸۷۸ میلیون دلار ارز تامین شده است.
جهانپور تصریح کرد: امسال تاکنون ۷۸۶ میلیون دلار تخصیص بانکی و ۳۵۰ میلیون دلار تخصیص نیمایی برای دارو و تجهیزات پزشکی صورت پذیرفته است که عملا از مجموع یک میلیارد و ۱۷۷ میلیون دلار تخصیص دارو و تجهیزات پزشکی، تاکنون ۸۷۸ میلیون دلار تامین شده است.
وی اضافه کرد: از مجموع کل این ارز تخصیصی ۶۲۴ میلیون دلار تخصیص به تجهیزات پزشکی و ۵۵۸ میلیون دلار تخصیص به دارو و مواد اولیه دارویی بوده است. مطابق این گزارش ۵۸ درصد ثبت سفارش‌ها در حوزه دارو و مواد اولیه بوده درحالیکه تجهیزات پزشکی ۵۳ درصد تخصیص را به خود اختصاص داده است. همچنین ۵۳ درصد ارز بانکی تامین شده به حوزه دارو و مواد اولیه اختصاص یافته است، اما از ارز تامین شده نیمایی، ۶۳ درصد به حوزه تجهیزات پزشکی تعلق گرفته است.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با اشاره به افتتاح بیش از هزار و ۵۶۴ طرح بهداشتی و درمانی تا پایان امسال در کشور، گفت: از هفته دولت تا پایان سال، هر هفته شاهد افتتاح و بهره برداری از این طرح‌ها خواهیم بود که البته نیاز ارزی برای تجهیز و تکمیل این طرح‌ها تا پایان امسال، حداقل ۲۵۰ میلیون دلار برآورد می‌شود و نیازمند همراهی و هماهنگی دستگاه‌های مختلف، دولت و بانک مرکزی است.
سخنگوی قرارگاه تامین دارو و تجهیزات پزشکی افزود: در حوزه کالا‌های راهبردی پزشکی در سال، بیش از ۶ میلیون عدد صافی دیالیز نیاز مصرفی کشور است که یک میلیون آن از محل واردات و بقیه از تولید داخل، تامین خواهد شد. ست دیالیز مورد نیاز کشور نیز ۶ میلیون عدد برآورد می‌شود که ۴ و نیم میلیون آن از محل تولید داخل، قابل تامین خواهد بود.
وی اضافه کرد: در حوزه دیالیز، پودر بی کربنات S عملا کشور به خودکفایی رسیده و نیازی به واردات آن احساس نمی‌شود. همچنین پودر بی کربنات B نیز بیش از ۷۰ درصد از طریق تولید داخل تامین خواهد شد. کارتریج بی کربنات نیز بیش از ۸۰ درصد از نیاز سه میلیونی در داخل تولید و مابقی از واردات تامین می‌شود.
جهانپور تاکید کرد: در همه این اقلام راهبردی، بیش از ۱۰۰ روز نیاز فعلی کشور فراهم است و البته تداوم آن نیازمند تخصیص، تامین و انتقال به هنگام و منظم ارز برای ثبت سفارشات در انتظار خواهد بود که این چشم انداز متصور است.
وی افزود: به عنوان نمونه در حوزه انواع کیسه خون برای شش ماه تا یکسال، موجودی فراهم است و البته بر تامین حداکثری آن از محل تولید داخل تاکید شده است. درخصوص کیسه استومی هم تا حداقل نیاز ۴ و نیم ماه فراهم است و کالا‌ها و تجهیزات مصرفی پزشکی نیز از ۷۵ روز تا ۶ ماه ذخیره در انبار‌ها وجود دارد و برای ادامه مسیر ثبت سفارش انجام شده است.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تاکید کرد: در خصوص برخی کالا‌ها و تجهیزات پزشکی مورد نیاز تا بیش از ۱۵ ماه، موجودی انبار فراهم شده است و به لطف خدا، جای نگرانی و دغدغه عمده‌ای وجود ندارد. به عنوان نمونه انواع نخ‌های جراحی از ۱۰۰ روز تا بیش از یک سال موجودی انبار‌های کشور است. درخصوص پیس میکر قلبی و ICD نیز موجودی فراتر از ۳ تا ۶ ماه فراهم است.
دکتر جهانپور رویکرد قرارگاهی در تامین دارو و تجهیزات پزشکی را فرصتی برای کشور در این حوزه قلمداد کرد و افزود: در جلسه امروز در خصوص شیوه‌ها و مشکلات انتقال ارز و تبادلات بانکی تحت تحریم‌های ظالمانه بانکی ایالات متحده و راهکار‌های رفع موانع برای تامین دارو، مواد اولیه و تجهیزات و ملزومات پزشکی مورد نیاز کشور، بحث و تبادل نظر صورت گرفت و بر استفاده از همه ظرفیت‌ها و مسیر‌های موازی برای تامین به هنگام کالا‌های سلامت محور و مقابله با تحریم‌ها تاکید و مقرر شد تامین مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز برای مقابله با کرونا کماکان مورد توجه جدی و ویژه قرار گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلی غربت مادر در نمایش آیینی خیر کثیر
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)