• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۱۴۸۸
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۱
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
آقای هادی میرزایی :

۸۱ بنای تاریخی به مزایده گذاشته می‌شود

مدیر عامل صندوق احیا و بهره برداری از بنا‌ها و اماکن تاریخی گفت: ۸۱ بنای تاریخی به صورت مزایده در روز‌های آینده به منظور احیا، مرمت و بهره برداری به بخش خصوصی واگذار می‌شود.

۸۱ بنای تاریخی به مزایده گذاشته می‌شودآقای هادی میرزایی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، با اشاره به اینکه صندوق احیا با هدف جذب سرمایه بخش خصوصی برای حفاظت بنا‌های تاریخی و بهره برداری اصولی از این بنا‌ها تشکیل شده است، افزود: براساس بند "ز" ماده ۱۱۴ قانون برنامه چهارم توسعه تکلیف شده است بنا‌های تاریخی به استثنای نفایس ملی قابل واگذاری به بخش غیردولتی است بر همین مبنا در برنامه جدید ۸۱ بسته تاریخی به بخش خصوصی واگذار خواهد شد.
وی گفت: تاکنون ۹۷ مزایده برای واگذاری بنا‌های تاریخی به بخش خصوصی برگزار شده است که امروز به عنوان بخشی از مقاصد گردشگری کشورمان محسوب می‌شود.
مدیر عامل صندوق احیا و بهره برداری از بنا‌ها و اماکن تاریخی افزود: بنا‌های تاریخی در چارچوب حفاظت از بنا‌ها و رعایت کنوانسیون‌ها و منشور‌های بین المللی و آیین نامه‌های فنی حفاظت از بنا‌های تاریخی واگذار می‌شود.
آقای میرزایی تأکید کرد: بهره برداران مکلفند از طریق مشاور ذیصلاح نسبت به ارایه طرح احیا اقدام کنند و پس از تصویب در شورای فنی صندوق احیا، عملیات مرمتی را زیرنظر کارشناسان صندوق احیا انجام دهند.
وی گفت: در برنامه جدید واگذاری برای ۱۰ بنای فاخر کاربری خانه‌های خلاق صنایع دستی، فرش دستباف و مراکز توسعه صادرات درنظر گرفته شده است.
مدیر عامل صندوق احیا و بهره برداری از بنا‌ها و اماکن تاریخی افزود: حدود ۱۰ بنای تاریخی دیگر نیز با هویت حمام سنتی با کاربری بهداشتی و درمانی و بخش جزئی پذیرایی تعریف شده است.
آقای میرزایی گفت: طرح آبادی از برنامه‌های بسیار مهم در مزایده بنا‌های تاریخی است که با هدف احیای روستا‌ها و کاروانسرا‌های روستایی جهت توسعه اشتغال روستایی مورد هدف قرار گرفته است.
وی افزود: با این اقدامات شاهد اشتغال پایدار و مهاجرت معکوس در روستا‌ها خواهیم بود.
مدیرعامل صندوق احیا و بهره برداری از بنا‌ها و اماکن تاریخی گفت: براساس تفاهم نامه‌های مشترک با شهرداری‌ها و سازمان اوقاف بنا‌هایی که در اختیار این سازمان‌ها است نیز برای واگذاری و احیا به بخش خصوصی در اختیار صندوق قرار گرفته است.
آقای میرزایی افزود: طبق بند "ب" ماده ۱۰ آیین نامه صندوق احیای بنا‌های تاریخی با تأیید کارشناسان و همکاران مجرب فنی و نظر کارشناسان دادگستری در رشته مرمت و باستانشناسی، گردشگری و راه و ابنیه تاریخی واگذار و بهره برداری می‌شود.
وی گفت: آگهی مزایده ۸۱ بنای تاریخی در روز‌های آینده در روزنامه‌های کثیرالانتشار به چاپ می‌رسد و علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات به سایت CHRE.ir مراجعه کنند.
مدیرعامل صندوق احیا و بهره برداری از بنا‌ها و اماکن تاریخی افزود: براساس قانون بودجه بهره برداران تا ۷۰ درصد ارزش سرمایه گذاری تسهیلات بانکی دریافت می‌کنند و علاوه براین دربرخی بنا‌ها که در آن ظرفیت کمک‌های فنی اعتباری پیش بینی شده است از منابع موجود در تبصره ۱۹ از کمک‌های فنی اعتباری دولت بهره‌مند میشوند.
آقای میرزایی گفت: مدت واگذاری بنا‌های تاریخی حدود ۱۶ سال است و در صورتی که بهره بردار به تعهدات خود عمل کرده باشد با تأیید کارشناسان صندوق احیا امکان تمدید قرارداد وجود دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام تیم ترامپولین چهارمحال و بختیاری در مسابقات لیگ باشگاهی کشور
اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال برای راه اندازی تنها سینمای فریدونشهر
دوگانه سوز کردن رایگان خودروها در نزدیک‌ترین کارگاه به محل زندگی
پیش بینی برداشت ۳۰ هزار تن چغندر قند از اراضی دشت مغان
۷۲نفر از بانوان خادم اربعین حسینی در آذربایجان غربی تجلیل شدند
لزوم تسریع اجرای طرح‌های حوزه راهداری و جاده‌ای آغاجاری
رقابت حافظان و قاریان قرآن کریم در شیراز
یادواره ۶۵ شهید روستای رامشه و ۳۵ شهید دانش آموز جرقویه علیا
سردار شهید کاوه؛ فرمانده ای با استراتژی مهر
یک دل سیر، کاشت سیر در طارم! ۴۵۰ هکتار زیر کشت رفت
اجرای ۳۵ طرح هادی روستایی در تربت‌ حیدریه
برداشت بیش از ۸۰۰ تن دانه روغنی کنجد در آذربایجان‌غربی
جشنواره فیلم مقاومت، روایتی تمدنی از پدیده‌ای زنده در جهان معاصر
استقبال با شکوه از سوگواره تجسمی «کوچه‌های بنی‌هاشم»، در سیرجان
اجرای طرح آشکارسازی ناوگان سنگین در محل پلیس‌راه یزد - شیراز
راهیابی محمدمهدی غلامی به فینال ماده ۲۰۰ متر پروانه
کشف بیش از ۶۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های آبادان
شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۱۶۸ تَن رسید
مطالبات داروخانه‌های بوشهر از تأمین اجتماعی پرداخت شود
انعقاد تفاهم­نامه برای رمز نگاری حامل‌­های انرژی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)