• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۳۹۲۰
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
۱۵ استان در وضعیت قرمز

۱۲۵ بیمار کرونا جان باختند

سخنگوی وزارت بهداشت : ۱۲۵ بیمار کووید۱۹ در شبانه روز گذشته جان باختند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۰ هزار و ۹۰۱ نفر رسید.

به گزارش خبرنگار حوزه سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما ، خانم دکتر سیما لاری افزود: از دیروز تا امروز ۴ شهریور ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۲۱۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و هزار و ۵۹ نفر از آنها بستری شدند.

 

۱۲۵ بیمار کرونا جان باختند

 

وی با بیان اینکه مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۶۳ هزار و ۳۶۳ نفر رسیده است،‌گفت: خوشبختانه تاکنون ۳۱۳ هزار و ۵۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود : ۳۸۳۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
دکتر لاری گفت:  تاکنون سه میلیون و ۸۸ هزار و ۳۱۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

آخرین وضعیت استان ها از نظر کرونا
سخنگوی وزارت بهداشت درباره آخرین وضعیت استانها از نظر شیوع کرونا گفت: بر اساس بررسی ها، استانهای با وضعیت قرمز شامل تهران، مازندران، گیلان، قم، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، زنجان و قزوین هستند.
خانم لاری افزود: استانهای با وضعیت هشدار بیماری نیز شامل خوزستان، آذربایجان غربی، البرز، فارس، لرستان، هرمزگان، اردبیل، بوشهر، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی، مرکزی، ایلام، چهارمحال و بختیاری و گلستان هستند.

۱۱۷ شهرستان در وضعیت قرمز
معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: اکنون ۱۱۷ شهرستان در سراسر کشور در وضعیت قرمز و ۱۱۰ شهرستان در وضعیت هشدار کووید ۱۹ قرار دارند.
وی ادامه داد: همچون روز‌های گذشته میزان موارد ابتلا و بستری روزانه در کشور دارای یک روند به نسبت کاهشی است که مهمترین علت آن رعایت بیشتر و جدی‌تر شیوه نامه‌های بهداشتی و استفاده جدی‌تر و همگانی‌تر از ماسک توسط مردم است.
وی افزود: تداوم روند کاهشی بیماری کووید ۱۹ در کشور، به رفتار اجتماعی مناسب ما در رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی بستگی دارد و به طور قطع و یقین هرگونه سهل انگاری باعث توقف روند کاهشی و احتمال خیز مجدد بیماری را تقویت می‌کند.
سخنگوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: تداوم عزم و اراده ما در رعایت اصول سه گانه بهداشتی شامل شست و شوی مرتب دست ها، فاصله گذاری فیزیکی به میزان یک و نیم تا دو متر و استفاده از ماسک امری لازم و ضروری است و رعایت این اصول کمک زیادی به قطع زنجیره انتقال بیماری در کشور می‌کند.

برگزاری عزاداری‌ها بر اساس شیوه نامه‌های مصوب
خانم دکتر سیما سادات لاری گفت: با عنایت به برپایی آیین‌های عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در جای جای ایران اسلامی، از کلیه عاشقان و شاگردان مکتب امام حسین (ع) در کشور می‌خواهیم تا کمک کنند که آیین‌های عزاداری امسال بر اساس شیوه نامه‌های بهداشتی مصوب انجام شود. از همه مردم میخواهیم به منظور پیشگیری از خطر انتقال بیماری از هرگونه سفر در تعطیلات تاسوعا و عاشورای حسینی پرهیز کنند. امیدواریم با کمک و همراهی مردم شاهد برپایی محرمی سرشار از معنویت و آمیخته با شعور حسینی در همه کشور عزیزمان باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
بررسی مسائل حوزه مسکن لرستان در نشست تصويری شورای عالی مسکن
رامسر میزبان همایش ملی نخبگان شاهد و ایثارگر کشور
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
قبوض گاز بر اساس الگوی مصرف پنج‌ساله محاسبه می‌شود
افتتاح زمین چمن مصنوعی دبستان بانو سَرِه در آران و بیدگل
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ آبان در یک نگاه
قطع گاز در رودسر و املش
رئیس انجمن قهوه ایران خواستار توجه بیشتر به این صنعت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)