• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۵۱۲۶
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۶
اجتماعی » جامعه و شهری
جوادی یگانه مطرح کرد

توزیع و نصب ۵۰ هزار پرچم سیاه در شهر

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران از توزیع ونصب ۵۰ هزار پرچم سیاه در ششمین روز محرم خبر داد.

توزیع و نصب ۵۰ هزار پرچم سیاه در شهربه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ محمدرضا جوادی یگانه، با اشاره به واگذاری رایگان فضا‌های باز شهری به هیأت‌های مذهبی، گفت: این امر موجب تحسین امام جمعه موقت تهران، فرمانده سپاه تهران، فرمانده پلیس تهران و هیأت‌های مذهبی پایتخت شد.
وی با بیان اینکه مقرر شد تعدادی از این نمایشگاه‌ها در فضای نیمه باز با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در ۱۰ نقطه از شهر پیش از آغاز ایام محرم برگزار شود، افزود: باتوجه به دستورالعمل جدید ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا، مبنی بر برپا نکردن هر فضایی که سبب ایجاد تجمع شود، این امکان نیز سلب شد. این درصورتی است که معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، طراحی و اجرای ۱۰ نمایشگاه فرهنگی در ۱۰ نقطه از شهر را آغاز کرده بود. همچنین حضرت آقا در سخنرانی اخیر خود تأکید فرمودند که همه عزاداران حسینی برای برگزاری مراسم باید تابع دستورالعمل‌های ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا باشند.
جوادی یگانه ادامه داد: با لغو برپایی نمایشگاه فرهنگی «عطر سیب» در دهه اول محرم، معاونت امور اجتماعی و فرهنگی اقدامات خود را به سمت دیگری برای مهیا شدن فضا برای عزاداران حسینی برد. باتوجه به اینکه امکان برگزاری شیوه‌های گذشته امکان پذیر نیست بنابراین شهرداری از ذکر و یاد «اباعبدالله» مدد گرفت و تلاش کرد که شکوه این نام را در قالب‌های جدید دنبال کند.
معاون فرهنگی واجتماعی شهرداری تهران گفت: معاونت اجتماعی شهرداری تهران مسولیت سیاهپوش کردن شهر را ندارد، اما امروز ۵۰ هزار پرچم سیاه در ششمین روز محرم در سطح شهر توزیع و نصب می‌شود.

 راه اندازی پویش «با یاد تو» 
وی با اشاره به یکی از اقدامات شهرداری تهران در محرم امسال را راه اندازی پویش «با یاد تو»، افزود: این پویش تمامی شهروندان را به انجام کار‌های خیر و موثر با نام سید الشهدا، دعوت می‌کند.

 مشارکت کسبه هر محله برای فضاسازی محرم 
جوادی یگانه با بیان اینکه اقدام دیگر با محوریت مساجد و مشارکت کسبه هر محله برای فضاسازی محرم است، تصریح کرد: باتوجه به تأکید بر محله محوری، مقرر شد ۵۰ هزار کسبه و ۵۰ هزار مغازه شناسایی شود و در گفتگو با آن‌ها پرچم‌هایی مزین به ذکر سیدالشهدا و شعار «ما ملت امام حسینیم»، از طریق مساجد در اختیارشان قرار گیرد.

 واگذاری رایگان فضا‌های شهری به هیئت‌ها 
معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران گفت: واگذاری رایگان فضا‌های باز شهری به هیات‌ها برای عزاداری حسینی را اقدام دیگر شهرداری است و همچنین ۵۰ نقطه در سطح شهر تهران برای راه اندازی «موکب سلامت» شناسایی شده تا اقلام بهداشتی به شهروندان ارائه شود.

 توزیع رایگان یک میلیون ماسک 
جوادی یگانه ادامه داد: اقدام دیگر شهرداری، توزیع رایگان یک میلیون ماسک با مشارکت تولیدکنندگان به هیئت‌ها است.

 اجرای طرح «کوچه‌های حسینی» 
معاون شهردار تهران افزود: اجرای طرح «کوچه‌های حسینی» در تمامی محلات تهران از طریق تجهیز خودرو‌ها به بلندگو برای ذکر مصیبت در آستانه غروب نیز یکی دیگر از اقدامات شهرداری تهران است.

 تولید محتوا مبنی بر سیره سیدالشهدا در فضای مجازی 
وی با بیان اینکه امسال دو رویکرد اجرای المان‌های شهری و تولید محتوا در شبکه‌های اجتماعی برای ایام محرم درنظر گرفته شد، ادامه داد: برای تولید محتوا در فضای مجازی از متخصصان این امر یعنی جامعه مداحان یاری گرفته شد. تنوع محصولات فرهنگی هنری مبنی بر واقعه عاشورا و سیره سید الشهدا است.
جوادی یگانه بیان کرد: پیگیری می‌شود در ادامه با درنظر گرفتن پروتکل‌های بهداشتی، فضای نمایشگاهی ارائه کننده محصولات فاخر فرهنگی پیرامون سیره امام حسین (ع) در نقاط مختلف شهر با طراحی الهام گرفته از خیمه‌ها و موکب‌های شهر، برپا شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران از ادامه دار بودن تمامی اقدامات ذکر شده، تا اربعین حسینی به صورت پیوسته خبر داد و خاطرنشان کرد: معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و همه مدیران و عوامل، خود را خادم عزاداران حسینی می‌دانند و پشت سر مردم و در کنار آن‌ها در ارائه خدمات فرهنگی و اجتماعی ذیل این خیمه با برکت همه تلاش خود را خواهد کرد و مدیریت شهری اعتقاد دارد در این فضا کار توقف ندارد و هرچه انجام شود کم است. ان شاء الله صاحب این ایام به اقدامات کم به مدیریت شهری برکت دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)